Şimdi Ara

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar son 2 güne girdik tercihlerde daha yapmadım tercihleri sorum şu bu sene de girsem seneye de girsem bilgisayar mühendisliği düşünüyorum 1 sene daha hazırlanıp istanbul izmir ankara'ya mı gitsem(bu seneye göre daha yüksek yapacağıma inanıyorum) yoksa erciyes üniversitesine mi gitsem(kendimi geliştireceğime inanıyorum üniversitede) erciyes üniversitesi hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

• dostum ideallerinle alakalı, sen erciyes üniversitesinde alacağın bilgisayar müh. eğitiminin sana yeterli olacağını düşünüyorsan git. ama kendine güveniyorsan ve seneye iyi ya da teknik bir üniversiteyi tutturabilirim diyorsan kesinlikle kal. üniversite adı ve verdiği eğitim çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdibeck

dostum ideallerinle alakalı, sen erciyes üniversitesinde alacağın bilgisayar müh. eğitiminin sana yeterli olacağını düşünüyorsan git. ama kendine güveniyorsan ve seneye iyi ya da teknik bir üniversiteyi tutturabilirim diyorsan kesinlikle kal. üniversite adı ve verdiği eğitim çok önemli.
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: virs_61

arkadaşlar son 2 güne girdik tercihlerde daha yapmadım tercihleri sorum şu bu sene de girsem seneye de girsem bilgisayar mühendisliği düşünüyorum 1 sene daha hazırlanıp istanbul izmir ankara'ya mı gitsem(bu seneye göre daha yüksek yapacağıma inanıyorum) yoksa erciyes üniversitesine mi gitsem(kendimi geliştireceğime inanıyorum üniversitede) erciyes üniversitesi hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

bana sorarsan kesinlikle erciyes derim mühendislikte kalite olma yolunda hatta kalite denilebilir.. lab. imkanları gelişmiş hükümeti arkasına alan özellikle GÜL'ün memleketi il'ide güzel

ayrıca bilgisayar müh. de bir makina,inşaat,eem kadar üni fark etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan-_-

quote:

arkadaşlar son 2 güne girdik tercihlerde daha yapmadım tercihleri sorum şu bu sene de girsem seneye de girsem bilgisayar mühendisliği düşünüyorum 1 sene daha hazırlanıp istanbul izmir ankara'ya mı gitsem(bu seneye göre daha yüksek yapacağıma inanıyorum) yoksa erciyes üniversitesine mi gitsem(kendimi geliştireceğime inanıyorum üniversitede) erciyes üniversitesi hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

bana sorarsan kesinlikle erciyes derim mühendislikte kalite olma yolunda hatta kalite denilebilir.. lab. imkanları gelişmiş hükümeti arkasına alan özellikle GÜL'ün memleketi il'ide güzel

ayrıca bilgisayar müh. de bir makina,inşaat,eem kadar üni fark etmez
    kayseri hakkındaki sorularını cevaplayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

Alıntıları Göster
    saolun
  • quote:

hocam mesela üniversite şehre yakın mı şehir ucuz mu ev kiraları nasıl insanları nasıl bunları cevaplarsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hocam mesela üniversite şehre yakın mı şehir ucuz mu ev kiraları nasıl insanları nasıl bunları cevaplarsan sevinirim

Alıntıları Göster
    kayseride kiralar genelde yıllık oluyo çok nadır aylık bulursun
    Devlet yurdu üniversiteye yakın bildiğim kadarıyla yürüyerek 15 felan sanırm
    kayseri güzel şehirdir bir çok markayı bulablrsin
    üniversite şehre nekadar uzaklıkta blmiyorum
    en son gttiğimde metro yapılıyodu bazı yerlere
    İpeksaray AVM Kayseri park gibi alışveriş merkezleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

kayseride kiralar genelde yıllık oluyo çok nadır aylık bulursun
    Devlet yurdu üniversiteye yakın bildiğim kadarıyla yürüyerek 15 felan sanırm
    kayseri güzel şehirdir bir çok markayı bulablrsin
    üniversite şehre nekadar uzaklıkta blmiyorum
    en son gttiğimde metro yapılıyodu bazı yerlere
    İpeksaray AVM Kayseri park gibi alışveriş merkezleri var

Alıntıları Göster
    iyiymiş ama hala kararsızım:)
  • quote:

iyiymiş ama hala kararsızım:)

Alıntıları Göster
    ilk senense bence tekrar dene şansını
    benimde bu sene ilk senem
    senenin başına erciyes makina gelirse giderm felan diyodum sınava hiç hazrlanmadım bu sene
    Sonuç makine geliyo ama gtmiyorum 1 sene daha beklerim diyorum çünkü istanbulda okumak ayrı bence yada ankara izmir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

ilk senense bence tekrar dene şansını
    benimde bu sene ilk senem
    senenin başına erciyes makina gelirse giderm felan diyodum sınava hiç hazrlanmadım bu sene
    Sonuç makine geliyo ama gtmiyorum 1 sene daha beklerim diyorum çünkü istanbulda okumak ayrı bence yada ankara izmir

Alıntıları Göster
    neyse ben istihareye yatayım:) en iyisi bu
  • quote:

neyse ben istihareye yatayım:) en iyisi bu

Alıntıları Göster
    arkadaslar erciyes bilgisayar iö kazandım nasıl bir yerdir artıları eksileri neler bilgi verirseniz cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin7215

arkadaslar erciyes bilgisayar iö kazandım nasıl bir yerdir artıları eksileri neler bilgi verirseniz cok sevinirim

sınıf arkadaşıyız kardeş

edit: oha 2011 de yazılmış neyse olsun 1 sınıf alttan geliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -mehmet- -- 2 Eylül 2012; 21:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin7215

sınıf arkadaşıyız kardeş

edit: oha 2011 de yazılmış neyse olsun 1 sınıf alttan geliyom

Hocam bişiler söylesene nasıl acaba beğendinmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradan yıllar yıllar geçti bikaç sınıf atladım tonla ders aldım verdim genel gözlemlerim şu şekilde ;
    *Dersleri 3 ana kategoriye ayırırsak Yazılım-Donanım-Teorik diye bu 3 kategoride en az uğraştığımız başlık yazılım. Biçok kişi bundan hoşlanmayabilir.
    *Zorunlu grup ödevleri oluyor istekli grup arkadaşı bulmak zor kimse umursamıyo pek, yüksek puanlı üniversitelerde bu daha iyidir diye düşünüyorum.
    *2-3 tane alanında iyi ve dersini de anlaşılır anlatabilen hoca var diğerleri ya alanlarında iyi değil ya dersi anlatamıyor yada ikisi birden.

Yine olsa yine seçermiydim ?
    -Tercih listeme yazmazdım 1 sene mezuna kalır puanımı yükseltirdim.

edit: hep negatif yönlerinden bahsetmişim biraz da + larını yazıyım ;

* Üniversite sıralamalarında türkiyede ilk 10 da çıkıyor genelde.
    * Selçuk hariç yakın puanlardaki seçeceğin üniversitelerden muhtemeden daha iyi.
    * Tekno park var büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -mehmet- -- 15 Haziran 2015; 2:33:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

aradan yıllar yıllar geçti bikaç sınıf atladım tonla ders aldım verdim genel gözlemlerim şu şekilde ;
    *Dersleri 3 ana kategoriye ayırırsak Yazılım-Donanım-Teorik diye bu 3 kategoride en az uğraştığımız başlık yazılım. Biçok kişi bundan hoşlanmayabilir.
    *Zorunlu grup ödevleri oluyor istekli grup arkadaşı bulmak zor kimse umursamıyo pek, yüksek puanlı üniversitelerde bu daha iyidir diye düşünüyorum.
    *2-3 tane alanında iyi ve dersini de anlaşılır anlatabilen hoca var diğerleri ya alanlarında iyi değil ya dersi anlatamıyor yada ikisi birden.

Yine olsa yine seçermiydim ?
    -Tercih listeme yazmazdım 1 sene mezuna kalır puanımı yükseltirdim.

edit: hep negatif yönlerinden bahsetmişim biraz da + larını yazıyım ;

* Üniversite sıralamalarında türkiyede ilk 10 da çıkıyor genelde.
    * Selçuk hariç yakın puanlardaki seçeceğin üniversitelerden muhtemeden daha iyi.
    * Tekno park var büyük.
    Erciyes yerine Dokuz Eylül yazın gençler. Bilgisayar mühendisliği için en önemli olan şey kendinizi geliştirmeniz. Üniversite ikinci planda kalıyor. Eğer 1 sene daha ygs-lys işkencesini çekebilecekseniz tamam ama yine de yükseltememe ihtimaliniz var.

• quote:

Orijinalden alıntı: lateralkorteks

Erciyes yerine Dokuz Eylül yazın gençler. Bilgisayar mühendisliği için en önemli olan şey kendinizi geliştirmeniz. Üniversite ikinci planda kalıyor. Eğer 1 sene daha ygs-lys işkencesini çekebilecekseniz tamam ama yine de yükseltememe ihtimaliniz var.

Ben dokuz eylüldeyim erciyesle puan olarak uçurum var ne alaka? Deü kat kat iyi zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

quote:

Ben dokuz eylüldeyim erciyesle puan olarak uçurum var ne alaka? Deü kat kat iyi zaten

Alıntıları Göster
    4 yıl yanlış üniversitede okumaktansa 1 yıl harcayıp yeniden hazırlanmak daha mantıklı.

• quote:

quote:

Tam açıklamamışım pardon. Erciyes bilg.müh yerine dokuz eylül bilg.bilimleri yaz demek istemiştim. Dokuz eylül kaliteli bir üniversite. Mezunları iyi yerlerde. Tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lateralkorteks -- 15 Haziran 2015; 10:58:59 >
  • quote:

quote:

quote:

Tam açıklamamışım pardon. Erciyes bilg.müh yerine dokuz eylül bilg.bilimleri yaz demek istemiştim. Dokuz eylül kaliteli bir üniversite. Mezunları iyi yerlerde. Tavsiye ederim..

Pardon hocam. Ben de dokuz eylül bilgisayar mühendisliginde okuyorum. Bilimleri yerine bir sene daha hazirlanip mühendislik yazmaları bence her açıdan daha iyi olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.