Bildirim
YTÜ Bilgisayar Mühendisliği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
yukarı! -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
foruma kalsa itü çöp gtü mit seviyesinde -
Hocam bence YTÜ PC mühendisliğinin akademik kadrosu çok iyi değil hepsi YTÜ mezunu YTÜ'de doktora yapmışlar vesaire ama ismi var mı var...O yüzden seçilebilir.Ama eğitimini araştırman gerek. -
Evet daha bugun arastirdim hacettepe de ayni.
Gtünun bir muhendisin gerçekleşme olasılığı dusuk olan başarısından ötürü övüldüğünü düşünüyorum.
2 sene önce bölüm başkan yardımcısıyla konuşmuştum. Kendisi Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ tabii ki farklı bir seviyede ama onlardan sonra da biz geliriz ve eğitimimiz iyi demişti. Tabii bunun dışında da birçok şey söylemişti ama ben vakit geçtikçe YTÜ bilgisayara gitme isteğim git gide azaldığı için unuttum söylediklerini. Tek bilgim bu ve yazmak istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Erman -- 25 Temmuz 2019; 16:21:54 > -
gelin iyi -
ytü'de mi okuyorsun hocam? -
İngilizcesi %30 bu sıkıntı olmasın YTÜ gerileyecek bence bu sene
gerilemez ilerler gene ama gebze bide hacettepeye kıyasla daha az ilerler -
Hocam o ingilizce yuzdesi 50 55lere kadar cikiyormus zaten de bizim ceng icin ingilizce ogrenmemiz şart.Turkce bolum olsa da ingilizce bilmeliyiz
yanılıyorsunuz hocam hacettepe'nin hocalarının tamamına yakını yurtdışında görev almışlarquote:
Orijinalden alıntı: hcnbz
Evet daha bugun arastirdim hacettepe de ayni. -
evet -
sadece dh'ye baksak millet hacettepe ve gtü için derece kasıyor sanırız. ODTÜ, İTÜ, BOUN olmuyorsa devlette yazılacak ilk okul YTÜ'dür, bilgisayarından mezun olmuş biri olarak söylüyorum bunu, istanbul piyasasında İTÜ ile birlikte piyasada en çok bulunan okuldur, savunma sanayi deniyor sürekli ancak bu tamamiyle konumla alakalı bir durum örneğin Ankara Tübitakta tek tük Ytülü varken gebze Tübitakta hatırı sayılır bir çoğunlukta var, gerekli ortalama şartını sağlarsanız gayet de savunma sanayinde de çalışabilirsiniz.
Derslerin %30 ingilizce olması elbette olumsuz bir durum ancak ders materyalleri ingilizce olur yani teknik terimler konusunda bir sorun yaşamassınız kadı ki ingilizce gruplardan ders alarak bu oranı %60-70 civarına taşıyabilirsiniz. -
Ya ingilizcenizi sizin %100 bölümde okumanız aşırı geliştirmiyor emin olun. Hatta işinizi zorlaştırıyor. O İngilizce zaten kendi çabanızla C1'e gelmediği sürece olmamışsınız demektir. -
Bir kere Banu Hoca avantajı var bu okulun ya, değerlendirin. Haksız mıyım? -
Yurtdışı doktoralı olmadığı için foruma göre Çöp hocam bizim okul reklam işini beceremiyor örneğin sitesini açıyorsun çöp, kaç defa robotik ve iha alanlarında yurtdşında ciddi dereceler elde etti ama hiç ön plana çıktığını görmedim halbuki şu pr kasan okullardan olsa gündemden düşmezdi.
Gtünun bir muhendisin gerçekleşme olasılığı dusuk olan başarısından ötürü övüldüğünü düşünüyorum.
|
Bir kere Banu Hoca avantajı var bu okulun ya, değerlendirin. Haksız mıyım?
|
Yurtdışı doktoralı olmadığı için foruma göre Çöp hocam bizim okul reklam işini beceremiyor örneğin sitesini açıyorsun çöp, kaç defa robotik ve iha alanlarında yurtdşında ciddi dereceler elde etti ama hiç ön plana çıktığını görmedim halbuki şu pr kasan okullardan olsa gündemden düşmezdi.
|
Ytü makine mühendisliği mezunuyum , sektörde çok artısı var. Bir itü odtü değil ancak mühendissen ve sektöre giriyorsan farkını çok hissediyorsun. İkinci iş deneyimimi yaşıyorum. Gayet kurumsal bir firmada 1915 çanakkale köprüsünü yapıyoruz. Genel müdür , yönetim kurulu başkanı , mühendislerin şeflerin 3 te 1i YTÜ mezunu. Ytü iyidir iyi.
|
Benzer içerikler
- derece için tyt ne zaman bitmeli
- selin hoca pdf
- stajyer avukat maaşı
- ipad 64 gb yeterli mi
- son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf nasıl anlaşılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X