< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MARKETTEN ALDİGİMİZ NOODLE SİZE DE BAĞIMLILIK YAPTİ Mİ (2. sayfa)

-
-
Canjm cekti lan aklima gelmyodu saolun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Leş gibi tadı var. Yanında verilen yağlarda buram buram kanser kokusu var.
Onu bilmem de BİM’de 1 liraydı geçen sene bu sene 1,45 olmuş , yüzde 45 zam az buz değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MSG yada halk arasındaki adıyla Çin tuzu bir kaç yıl içinde dünya genelinde yasaklanabilir, yasaklanmalı da.
Katıldığı gıdanın daha lezzetli olduğu algısı oluşturmakta. Bu da bağımlılık etkisi yapmakta. Özellikle çocuklarda.
Cipslerde, hazır çorbalarda, baharatlı krakerlerde, noodle gibi hazır ve ucuz gıdalarda bol miktarda var. -
Evet, bağımlılık yaptı yapıyor yapmaya devam edecek.
-
Onların tadı saman gibi. Nasıl bağımlılık yapabilir ki? Birkaç kez Indomie ve Banetti markalarından yemiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 18 Ekim 2020; 20:50:29 > -
Arkadaşlar 14 ay body yaptım karbonhidrat ihtiyacımı genelde bu noodle dan karşıladım günde 1 paket , protein ihtiyacını bir şekilde hallediyordum fakat siz böyle diyince pişman oldum herhangi bir yağlanma falan olmadı tek sorum şu eğer noodle yemeseydim boyum daha mı uzun olurdu ?
-
yediğin sayıya göre değişir ama aşağı yukarı her 10 pakette ortalama 1 cm etkiler. 50 paket yediyse 4.3 4.5 cm gibi fark ettirir
-
Sebebi monosodyum glutamat barındırması. Sağlığınızı düşünüyorsanız bu maddeyi barındıran gıdalar tüketmeyin...
-
Ben bir kez tattım, rezil bir şeydi :D Daha da yemeye çalışmadım.
-
İlk başlarda bende çok seviyordum. Yaklaşık 6 ay yemedikten sonra yiyince bildiğin saman gibi geldiğini gördüm. Dahada canım çekmedi hiç.
kardeşime bağımlılık yaptı her gün 3 paket yiyor bazen kahvaltıda bile yiyor. iğrenç bir tadı var kokusu bile midemi bulandırıyor benim.
-
reis dalga geçiyosun dimi la bu konuda her yalana inanırım bak ;)
-
Bunu kendi iradenizle nasıl yiyebiliyorsunuz ya, birkaç kere yemeyi denedim hepsini de bitiremeden çöpe döktüm tadı berbattan öte
-
çok kötü ya ev arkadaşım yiyordu ünide ama felaket tadı var ve karnımı ağrıtıyordu 1 2 kez yedim yokluktan bidaha sürmedim ağzımı
-
Çin tuzu ve katkı maddeleri bağımlılık yapar.
Abur cubur hazır gıdalar % 90 da var.Ozellikle abur cuburda ben bıraktım abur cuburu kolayı falan bünye hiç aramıyor çünkü gereksiz besinler...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle bağımlılık yapıyor
-
Genel olarak içinde aşırı monosodyum glutamat var kalbinizi durdurur,aleti ve boyunuzu küçültür,beyne eror verdirir
Koku ve tat duyunuz bloke eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 26 Ekim 2020; 16:18:41 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X