Şimdi Ara

Markette Gizli Odaya Kapatıldık [Hayatımın en korku dolu anları] Devamı geldi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler anlatacağım olayı birebir yaşadım csb felan değil.

Olay 3 sene önce 9. Sınıfa giderken gerçekleşti. Olaydan 1 hafta önce her zamanki gibi öğle molası için arkadaşlarla ....' ya (marketin ismini vermek istemiyorum. Ama şunu söylebilirim, büyük bir market hatta marketler zinciri) gittik. Poğaçaları, kolaları aldık masaya oturduk. Giden bilir, büyük marketlerde masalar vardır, kasap reyonunun önünde, oraya oturup yiyeceğini yiyip, poşetini kasaya götürürür parasını orda ödersin. Bizde sürekli böyle yapıyorduk, ta ki o güne kadar.

Yiyeceğimizi alıp masaya oturduk, sohbet muhabbet derken, yiyecekler bitti tam kalkıyoruz Murat (ismi değiştirdim) birden tüm poşetleri alıp yan tarafta duran çöp tenekesine attı. Resmen şok oldum. Ne yapıyon olum sen al onları ordan da parasını ödeyip çıkalım dedim. Suratıma bakıp mal mal gülerek, fiktiret olum yürüyün hadi gidelim dedi. Nasıl oldu hatırlamıyorum ama, bizi ikna edip dışarı çıkarmayı başarmıştı. Çıktık dışarıya, bi daha böyle yaparsanız gelmem dedim. Tamam deyip geliştirdiler. Geliştirdiler diyorum çünkü, diğer arkadaşların da hoşuna gittimişti. Neyse o hafta .....'ya hiç gitmedik. Ertesi hafta olayın olduğu gün, okuldan kaçıp ......'ya gitmeyi ardından gezmeyi planlıyorduk. Ben gelmicem beyler kusura bakmayın param yok dedim. Olmaz işte bugün bizdensin felan derken yine anlamadığım bir şekilde ikna olmuştum. Neyse gittik ......'ya baktım bunlar eline geleni alıyor. Bende para olmadığını hatırlattım, boşver olum bizdensin takma kafana dediler. Siz bilirsiniz felan dedim ama baktım bunlar alıyor da alıyor. Masaya oturduk 3 tane pringles ooo dedim beyler zenginsiniz heralde. 10 dakika içinde masadaki hersey bitmişti. Sıra geldi parayi ödemeye. Ben dışarda bekliyorum sizi, nede olsa siz ödüyorsunuz parayı ben kalabalık yapmayım dedim çıktım dışarı. Dışarı dediğim de marketin önüne, market AVM'nin içinde olduğu için daha bir sürü mağaza var. Neyse bekliyorum bunları. Birden güvenlik görevlisi yanıma geldi, şu gelenler arkadaşların mı? dedi. Evet ne oldu? dedim. Tamam bekle burda dedi. 2-3 dk sonra arkadaşlar geldi. Güvenlik Görevlisi bunları da çevirdi. Dedi, beyler gelin. İçimden o an dedim aha mıçtık geçen hafta çöpleri saklarken gördüler.

Okunursa devamını editlerim. Parmaklarım acıdı yazarken.

Ben merakla ve korkuyla bunları beklemeye başladım. Geldi bunlar kasaya bi baktım ellerinde sadece eti cin var. Kafaya dank etti tabi. Hay dedim kafama mıçayım. Yüzsüzler bide gülerek geliyorlar. Ödediler kasaya parayı. Hemen görevli çevirdi bunları, gelin gençler bakalım dedi. Baktım suratları düştü. Marketin hemen yan tarafında bi kapı var, üzerinde yetkili personel yazıyor. Adam bizi buraya götürdü. Karşı çıkmak istiyorum ama suçlu taraf olduğumuz için kimseden ses çıkmıyor. Neyse içeride bi oda daha vardı. Küçücük bi yerdi. İçerde bi masa vardı masanın karşısında da 3 tane sandalye. Neyse bizi soktu buraya dedi burda bekleyin müdürü çağırıyorum.

10 dakika sonra müdür geldi. Iri yapılı bi adamdı, hani orada adam bize dalsa sonuçta 5 kisiyiz sayı üstünlüğü var ama adam yinede ağzımızı burnumuzu kırar. Neyse dedi, gençler çıkarın çantalardakinleri. Şaşırdım o an, ne oluyo anlamadan adam başladı çantaları karıştırmaya. Benim çanta boştu tabi ne defter ne kitap öyle taşıyorum yanımda. Yanımda ki arkadaşın çantasını karıştırdı. Karıştırdı dediğim, aldı çantayı, açtı fermuarını ters çevirdi içinde ne varsa döküldü. Aynısı diğer çocuklarada yaptı. Ben içinden sadece kitap defter çıkmasını bekliyorum. Daha ileri gidip çantalara birseyler attıkları aklımın ucundan bile geçmedi.

Adam çantaları salladıkça içinden çikolatalar, antep fıstıkları, meyve suları çeşit çeşit şeyler dökülüyor. Tüm çantaları boşalttı geçti masaya oturdu, başladı nutuk çekmeye yok işte anneniz babanız sizi boşuna mı okutuyor falan 10 dakika konuştu. Sonra çekmeceden fotoğraf makinesi çıkardı hepimizin fotoğrafını çekti. Sonra çıkarın kimlikleri tc nizi yazcam dedi. Tabi bu yaptıklarına kimse karşı da çıkamıyor. Ben Kimligimi getirmedim dedim, tc ni biliyor musun? dedi, evet dedim ama kafadan 11 tane sayı salladım. Sakin sakin otururken birden, çağırın birinizin babası gelsin dedi. O an şok oldum. Adama 10 dakika dil dökdukten sonra tamam bekleyin o zaman polis çağırıyorum dedi, çıktı odadan. Aha dedim bu sefer gerçekten mıçtık.

15-20 dakika geçti tabi o 20 dakika bana bi ömür gibi geldi. İçeriye bi adam girdi, ardından önceki müdür de geldi. Kapattılar kapıyı. Yeni gelen adam dedi gençler bu sefer birsey yapmıyoruz, polisde çağırmadık ama birdaha olursa dedi dediği ana odanın ışığı kapandı, 1 dakika sonra açıldı.
    Işık böyle gider artık içeride ne olur, size neler yaparız orasını siz düşünün dedi.

Neyse zorlu geçen dakikaların ardından odadan çıktık. Kasaya geçtik, millet bize bakıyor. Çıkarın crbinizdeki tüm parayı dedi. Benden 5 lira çıktı. Yol param felan kalmadı yani. Topladı paraları saydı toplam 30 küsür lira çıktı. Sonra saldı bizi.

O günden sonra bir daha asla o markete gitmedim. Arkadaslarla aramı da açtım. Ama yine eskisi gibiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjavides -- 8 Mayıs 2014; 12:50:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durumumuz yoktu okuyamadik

• ee sonra

• meğerse çocuklar hırsızlık yapmışlar, orda masalarda oturup yemişler aldıklarını. sonra güvenlik bunları odaya çekip gözlerini korkutmuş falan. arkadaşların başına geldi aynısı, hadi dağılın.
  • Biz okuruz sen devamını getir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MARKET KİPA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu hikayeyi hatırlıyorum.
  • Devam et...

• quote:

Orijinalden alıntı: venom.

MARKET KİPA

bende öyle tahmin ediyorum
  • Hırsızlık olayı yakışmamış tabi ama böyle yetkisi olmadığı halde birşeyler yapmaya kalkacak güvenlik görevlisi bana denk gelmesin. Büyük konuşmayım ama kolunu bacağını kırmadan bırakmam.
  • Bizim arkadaşa da yapmışlar onlarida odaya kapatmislar. Ya odaya kapatmak o kadar kolaymi be

• Carrefour?

• takip

• Nasıl kilitliyor la
  • Bu konunun Teknosali versiyonunu 2012 veya 2013te okumustum. En azindan baslik ayniydi.

• sadece kipa da oturma yerleri oluyor
  • +1

• Sende kanmışsın arkadaşlarına. Mallık yapacaklarını bilyosun tekrar ikn oldum diyosun.

• Bim mi la ora

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.