Şimdi Ara

Markette Adamla Tartıştım Haklımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ekmek almaya markete girdim dolayısıyla ekmek reyonuna yöneldim. Oradada bitane adam ekmek beğenmeye çalışıo galba sıcak olanları arıyodu ama öle böle değil yani adam bildiğin ekmeği ellerken öle bi sıkıodu ekmeğin şekli bozuluyordu. Bende biz sizin ellediğiniz ekmeği almak zorundamıyız filan dedim işte başkalarıda bana hak verdi. Sonra görevliler filan geldi. Böyle işte haklımıyım sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dont 2000 -- 28 Şubat 2013; 17:29:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ekmek haklı
  • "biz sizin ellediğiniz ekmeği ellemek zorundamıyız filan dedim"
    Haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damdaki deli -- 28 Şubat 2013; 17:31:43 >
  • Csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip Biri

Bugün ekmek almaya markete girdim dolayısıyla ekmek reyonuna yöneldim. Oradada bitane adam ekmek beğenmeye çalışıo galba sıcak olanları arıyodu ama öle böle değil yani adam bildiğin ekmeği ellerken öle bi sıkıodu ekmeğin şekli bozuluyordu. Bende biz sizin ellediğiniz ekmeği ellemek zorundamıyız filan dedim işte başkalarıda bana hak verdi. Sonra görevliler filan geldi. Böyle işte haklımıyım sizce ?

Bunu bize anlatma içinmi üye oldun
  • Herkesin ellediğine kimse karışamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sokakta Bi Rusla Konuştum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosstain

quote:

Bugün ekmek almaya markete girdim dolayısıyla ekmek reyonuna yöneldim. Oradada bitane adam ekmek beğenmeye çalışıo galba sıcak olanları arıyodu ama öle böle değil yani adam bildiğin ekmeği ellerken öle bi sıkıodu ekmeğin şekli bozuluyordu. Bende biz sizin ellediğiniz ekmeği ellemek zorundamıyız filan dedim işte başkalarıda bana hak verdi. Sonra görevliler filan geldi. Böyle işte haklımıyım sizce ?

Bunu bize anlatma içinmi üye oldun

Hayır daha önce açtığım konularımda vardı.

• Haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbonat.Erol

Herkesin ellediğine kimse karışamaz

Hayır anlamadın sanırım ellmesinde değilim adam bildiğin ekmeği parçalıo ellerken yani azcık bi dokunur anlarım ama ekmeğin dışı falan kırılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

/>

adana avare apo videosundan mu diğerinden mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karbonat.Erol

Herkesin ellediğine kimse karışamaz

Hayır anlamadın sanırım ellmesinde değilim adam bildiğin ekmeği parçalıo ellerken yani azcık bi dokunur anlarım ama ekmeğin dışı falan kırılıyor.

ellememesi lazım kardeşim. gözüyle seçsinler sinir oluyom öyle insanlara haklsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

/>

adana avare apo videosundan mu diğerinden mi

avare apo oynuyor videosundan
  • Gel benimkine de elle diyecektin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.