Şimdi Ara

markette kasiyer olarak çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi akşamlar arkadaşlar lise sondayım 1 yıl üniversiteyi dondurup üniversite masraflarını çıkarmaya başlicam girecegim markette bugün konuştum mayısın 3.haftası gel başvurunu yap dediler kasiyer olarak çalışmak istiyorum kasiyerlik nasıl sizce bildiklerinzi alıyım ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Markette Kasiyer Olarak Çalışmak: Kapsamlı Bir Rehber

Markette kasiyer olmak, birçok kişi için popüler bir iş seçeneğidir. Bu pozisyon, çeşitli sorumluluklar içerir ve bazı zorluklar da beraberinde getirebilir. İşte markette kasiyer olarak çalışmak hakkında bilmen gerekenler:

İş Tanımı

Markette kasiyerler, müşterilere satış yapmaktan, ödemeleri almaktan, makbuz verme ve ürünleri paketlemekten sorumludur. Ayrıca müşteri hizmetleri sağlamalı ve mağazanın düzenli ve temiz tutulmasına yardımcı olmalıdırlar.

Zorluklar

Markette kasiyer olarak çalışmak zor olabilir. Fiziksel olarak zorlu olabilir, çünkü ayakta uzun süre durmayı ve ağır eşyaları kaldırmayı gerektirir. Ayrıca, müşterilerle uğraşmak bazen stresli ve zorlayıcı olabilir.

Yetenekler ve Sertifikalar

Markette kasiyer olmak için genellikle herhangi bir özel eğitim veya sertifika gerekmez. Bununla birlikte, aşağıdaki yetenekler ve özellikler bu pozisyonda başarılı olmak için faydalı olacaktır:

• Mükemmel müşteri hizmetleri becerileri
    • Sayısal okuma yazma becerisi
    • Hızlı ve doğru çalışma yeteneği
    • Güçlü iş ahlakı
    • Takım çalışmasına yatkınlık

Kariyer Beklentileri

Markette kasiyer olarak çalışmak, perakende sektöründe bir kariyere başlamak için iyi bir basamak olabilir. Kasiyerler, yöneticilik, departman sorumlusu veya müşteri hizmetleri temsilcisi gibi daha ileri pozisyonlara geçebilirler.

Markette Kasiyer Olarak Çalışmanın Zorluğu

Markette kasiyer olarak çalışmanın zorluğu, kişinin bireysel becerilerine ve kişiliğine bağlı olarak değişebilir. Müşteri hizmetleri becerileri güçlü olan ve stresli ortamlarda iyi çalışan kişiler bu pozisyonda başarılı olabilir.

Sonuç

Markette kasiyer olarak çalışmak, müşterilerle etkileşimi seven ve perakende sektöründe çalışmakla ilgilenen kişiler için uygun bir iş fırsatı sunar. Bu pozisyon, zorluklarının yanı sıra potansiyel kariyer gelişim fırsatları da sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Reyonlar da çalış bence para eksik falan çıkarsa gün sonunda ay sonunda alacağın maaştan keserler ama reyonlarda çalışırsan en fazla yanlış üründen tartarsın bir şey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş ilk olarak erkeklerin manzarasını bozacaksın bu 1.
    2. olarak bende markette çalıştım kasiyer olarak değil akşama kadar bir taraflarını büyütüyorlar çok kolay iş ama dıt dıt sesi beynini uyuşturuyor.
  • metinsemer kullanıcısına yanıt
    orta reyon zor olmazmı hocam
  • Bence garsonluk yap güzel bir bistroda işe girersen 2 kata yakın para kazanırsın. 1 ay markette orta reyon olarak çalıştım hayattan soğudum insanlıkdan soğudum. Kasiyer kızın kasadan 700tl açık çıkmıştı para almadan işten çıktı boşuna 1 ay çalışmış oldu.
  • KyourakuShunsui kullanıcısına yanıt
    700 tl açıgı nasıl vermeyi başarmış anlamış değilim arkadaşım 1.5 yıldır orta reyon :D hocam garsonlukta zor olurya peki asgari ücretmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Bence garsonluk yap güzel bir bistroda işe girersen 2 kata yakın para kazanırsın. 1 ay markette orta reyon olarak çalıştım hayattan soğudum insanlıkdan soğudum. Kasiyer kızın kasadan 700tl açık çıkmıştı para almadan işten çıktı boşuna 1 ay çalışmış oldu.

700 ₺ açık vermek büyük başarı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migros Kasiyer Maaşı Ne Kadar?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dedem de zamaninda markette kasiyerlik yapmis, cok kazanmis rahmetli. Su an yalida oturuyoruz altimizda mercedes s600 den asagi araba yok. Basarilar dilerim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06mk1910

700 tl açıgı nasıl vermeyi başarmış anlamış değilim arkadaşım 1.5 yıldır orta reyon :D hocam garsonlukta zor olurya peki asgari ücretmi ?

Arkadaşım garson 1200 tl alıyor haftalık tipsler ile birlikte 1600 artı ortam olarak daha iyi oluyor.
  • KyourakuShunsui kullanıcısına yanıt
    anladım marketteki maaşınız kaçtı
  • quote:

anladım marketteki maaşınız kaçtı

1.5 yıl önce 1 ay çalıştım adi bir marketmiş 875 veriyorlardı normalde 50 tl verdikleri kıyafete kestiler 1 gün çalışmadım saymışlar 29 güne 800 lira almıştım. Günde 11 saatti ilk 2 hafta izin yok sabah 10 akşam 9 şeklindeydi yol parası yok, yemek saati yok 20 dakika git ye gel şeklinde (Deponun olduğu yerdeydi gidiş 5 dakika sürüyordu.) mola yok.
  • popeyex kullanıcısına yanıt
    Benim tanıtığım 1200 TL açık çıkartmışdı.Daha doğrusu kasayı açarken birisi çaktırmadan paraları araklamış.
  • quote:

orta reyon zor olmazmı hocam

En rahat orta reyon olur hem insanlarla daha az iletişim içinde olursun hem de diğer reyonlardan çok daha rahat olursun özellikle manav reyonu çok ağırdır belirteyim. Hangi markette çalışacaksın ? Bende lisede yaz tatillerinde çok çalıştım marketlerde.
    çağdaş hocam
  • quote:

çağdaş hocam

Çağdaş ömrümü yedi benim Bende hep orada çalıştım yazları genelde ortam öğrenci dolu olur izinler sadece resmi tatillere denk geldiğinde iptal olur, molalar hiç aksamaz iyi bir müdürde denk gelirse eğer çalışmaktan büyük keyif alırsın merak ettiğin şeyler varsa sor bildiğim kadar yanıtlarım.

• herkezin geçici olarak girip kalıcı olduğu güzide bir iş dalıdır...
    peki hocam kasiyer diger görev yerlerine göre daha fazla fazla alırmı bide molalar nasıl oluyor müdürden izin alıp dışarı sigara içmeye çıkabiliyormusun ve hep kasadamı duruyorsun
  • quote:

peki hocam kasiyer diger görev yerlerine göre daha fazla fazla alırmı bide molalar nasıl oluyor müdürden izin alıp dışarı sigara içmeye çıkabiliyormusun ve hep kasadamı duruyorsun

Hayır bütün öğrenciler aynı parayı alıyor sigorta yapmıyorlar 1 saat yemek yarım saat çay molası kasa da sigara işi nasıl oluyor bilmiyorum hiç kasa da çalışıpta sigara içen birisiyle tanışmadım ama sıkıntı olur büyük ihtimalle tam müdürün önünde çalışıyorsun ikide birde dışarı çıktığını görürlerse laf yapabilirler. Yemek molasından biraz kısıp sigara ve lavabo için zaman ayırıyor müdürler tam olarak hatırlamıyorum yemek saatini ama en kötü 45 dk olması lazım. Ben uzun süredir orada çalışmıyorum arkadaşım çalışıyor hala şartlar aynıymış değişen bir şey yok yani. Sadece istifa dilekçeni yazdıktan sonra 15 gün çalışacağına dair namus ve şerefin üzerine bir söz vermeni istiyorlar. Başka şeyler de aklına takılırsa elimden geldiğince yardımcı olurum.

öncelikle namus ve şeref niçin söz ediliyor çalışırız kardeşim kaçcagımız yok ya saçma yani yanlış anlama kardeşim bu sözü dedirtene lafım neyse müdürüm iyi biri 7 yıldır yani küçüklügümden beri çagdaştan alışveriş yapıyorum oda beni tanıyor ve seviyor her 30 dkda müdürden izin alsam sıkıntı olurmiki veya 1 saatte desek bizimkide can yemekler ev yemeklerimi yoksa hazırmı yani pide,tantuni,döner v.s
  • -Bu ürünün indirimi neden düşmedi,bu ürünün etiketi neden yanlış,
    -Bir kasa daha açarmısınız,express kasa neden açık değil,yöneticiyi çağırın,
    -Bu kasa neden yavaş,hep tecrübesiz kişileri işe alıyorlar,
    -Acelem var biraz hızlı olursan sevinirim.
    -Ne aldık okadar ya çok pahallı oldu,ürünleri yanlış geçirmediğinden eminmisin?
    -Bu ürün neden pahallı,çok kazıkçısınız,
    -Kartımın yetersiz limit olması imkansız,daha dün para yatırdım.
    -Kartımdan 2 defa çekmediğinden eminmisin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.