Şimdi Ara

Mario Gomez: Beşiktaş Bayern Münih gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Mario Gomez: Beşiktaş Bayern Münih gibi

Başakşehir’i önceki gün 2-0 yendiği mücadelede Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri kaydeden Mario Gomez, karşılaşmanın ardından takım arkadaşlarına iddialı sözler sarf etti.

SADECE BAYERN'DE YAŞAMIŞTIM

Turuncu-Beyazlılar karşısında oldukça iştahlı bir futbol sergilediklerini belirten 30 yaşındaki futbolcu, “Başakşehir’e karşı 8-9 tane gol pozisyonuna girdik. Bunu daha önce sadece Bayern Münih’te forma giyerken yaşamıştım. Olimpiyat Stadı’nda tıpkı o günlerdeki gibiydim. Bu durum, çok iyi yolda olduğumuzun bir göstergesi” ifadelerini kullandı.

Bu olumlu havaya rağmen sadece 2 gol bulmalarının ise maçın tek olumsuz durumu olduğunu söyleyen 30 yaşındaki futbolcu, “Bu kadar fazla pozisyon bulduğumuz bir mücadelede sadece iki farklı kazanabiliyorsak bu konuda eksiğimiz var demektir. Takım içinde yapacağımız çalışmalarla bunları aşmalıyız” yorumunda bulundu

http://kralspor.ensonhaber.com/mario-gomez-besiktas-bayern-munih-gibi-2015-09-15.html

• Koçum benim herkese sene sonunda istatistikleriyle herkesi susturacak . Demba Baya bitmiş yoksa chelsea bırakmaz falan dıye aglıyolardı . Sakatlık problemı yasamazsa turkıyede yarısacak forvet yok gomezle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sezon takım ofansif anlamda çok iyi yol katetmiş.Geçen sezon 9.haftada ulaştığımız gol sayısına 4.hafta itibariyle ulaştık.Bunda Şenol Güneş'in payı büyük.Avrupa'da muhtemelen olumsuz durumlara yol açacak böyle oynarsak ama ligte böyle takımlar iş yapıyor.Bknz Ersun Yanal'lı Fb.

Öne geçtiğimiz maçlarda Bilic zamanındaki gibi durmuyoruz artık.2 gün önce Başakşehir maçında 1-0 öndeyken Doka'nın getirdiği topta kontra yemiştik.Bilic olsa o kontrayı yememek için daha çok kapanırdık.O top auta gitti Şenol Güneş takıma çıkın ileri dedi.Baya mentalite farkı var umarım olumlu sonuçlanmaya devam eder.

Bu ofansif futbol sonuçlara böyle yansımaya devam ederse önümüzdeki yaz bu yaz kazandığımızın 2 katı para kazanırız.Geçen seneyi ligte 2 gol 5 asistle tamamlayan Oğuzhan 4. hafta itibariyle 1 gol 3 asistte.Geçtiğimiz tüm sezon ligin tamamı boyunca 5 asist yapan Töre 4.hafta itibariyle 4 asistte.

Gomez de daha hazır olmamasına rağmen bitiriciliğini konuşturdu son maçta.Sosa ve Töre'yle uyumları biraz daha artınca ofansif gücümüz 2 katına çıkacak.

• sen yenisin galiba mario

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern gibi midir orasını bilemem ama iki senedir Türkiye'nin en keyif veren futbolunu oynuyorlar.
  • Gerçek Beşiktaş lı olmuş hayırlı olsun.
  • LEbron forumun goz bebegidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    LİONEL MESSİ PSG'de
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Gomez'in fomunu bulup, Beşiktaş' a çok yarar sağlayacağını düşünüyordum. Yavaş yavaş form tutmaya başladı.

Sanırım sadece bu sene kiralık. (Satış opsiyonu vb ile ilgili bilgi bulamadım.)
    Bu bence büyük dezavantaj. BJK yönetimi ne yapıp edip satış opsiyonlu anlaşma yapmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Ben Gomez'in fomunu bulup, Beşiktaş' a çok yarar sağlayacağını düşünüyordum. Yavaş yavaş form tutmaya başladı.

Bu bence büyük dezavantaj. BJK yönetimi ne yapıp edip satış opsiyonlu anlaşma yapmalıydı.

Satış opsiyonu bizde hocam.
  • izlemesi keyif veriyor.gomez
  • aynen bayern gibi hatta

beck=lahm

töre=robben

q7=ribery

tolgay=götze

tolga=neuer

atiba=alonso

cenk=müller
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasaell

izlemesi keyif veriyor.gomez

İmzandakine bakarken beynim yandı.
  • Ama bayern şampiyon oluyor beşiktaş 3.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Ama bayern şampiyon oluyor beşiktaş 3.

Aaa cok ayip buyukler konusurken kucuklere soz dusmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Ben Gomez'in fomunu bulup, Beşiktaş' a çok yarar sağlayacağını düşünüyordum. Yavaş yavaş form tutmaya başladı.

Hocam detaylar nedir, bilginiz var mı ?
    Ben araştırdım da net bir bilgi bulamadım.
  • qral Lebron gelmiş hoşgelmiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Hocam detaylar nedir, bilginiz var mı ?
    Ben araştırdım da net bir bilgi bulamadım.

Hocam orası biraz karışık. Biz Gomeze kiralama bedeli ödedik. Fiorentinanın da Gomez'e borcu varmış. Fio Beşiktaş'tan aldığı parayı tekrar Gomez'e ödedi. Bu Gomez'in imza parası oldu.

Eğer bir sezon sonunda Gomez satılırsa Fiorentina bonservisten pay alacak ama büyük bir bölümü Beşiktaş'a kalacak.
    İki sezon sonra satılırsa bonservisin tamamı Beşiktaş'a kalacak.

Aslında bildiğin Gomez'i satın aldık gibi bir şey yani. Ama işte bu FFP yüzünden biraz dolambaçlı yoldan oldu bu.

http://www.milliyet.com.tr/satis-hakki-besiktas-ta-besiktas-2095218-skorerhaber/

• quote:

Orijinalden alıntı: gonzales20

quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Ama bayern şampiyon oluyor beşiktaş 3.

Aaa cok ayip buyukler konusurken kucuklere soz dusmez

E tamam konuşma sus o zaman.
  • Şu derbiler gelsin, sonuç ne olursa olsun bu motivasyon devam etsin. Bayern mayern pek umurumda değil. İki maç yenilince moralleri bozulmaz inşallah.
  • Bu sene gecen seneki gibi moral bozma ya da form dusuklugu beklemeyin. Neden derseniz takimin cok genis bir rotasyon imkani oldu, Cenk bile Gomez gelince nasil gazlandi penalti icin topu nasil alip atmak icin istekli oluyor gordunuz :) Elbette form dusuklugu olucaktir ama onun yerine yedekte nispeten onun ayarinda formlu bir alternatif oturuyo olucak. Gecen seneden en buyuk farkimiz bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.