Bildirim
MAREA yerine TEMPRA devammı etmeliydi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: __OnLyMe
evet tempra sahibiYiz 1992 model sxak VAR marea liberty 1.6 103 bg lede yolculuk yaptım
ŞİMDİ Bİ SORU FİAT MAREA YI CIKARTMAK YERİNE TEMPRAYI ÜRETMEYE DEVAMMI ETMELİYDİ ?
BENİM CEVABIM EVET SİZLER NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ ?
bencede evet tempralar senesinin ötesinde araçlardı digital klima ve göstergeler şimdi bunları yeni yapanlar biz yaptık yok teknolojik araba diyorlar mesela citroen gibi -
Bece Fiat, Palio yerine Tipo serisini geliştirerek devam etmeliydi. -
bence kuş seriside devam etmeliydi -
quote:
Orjinalden alıntı: mendel50
bence kuş seriside devam etmeliydi
kus serisi fiatın degil dikkat edelim -
KUŞKUSUZ EVVVETTT -
Tempra üretimi ne zaman durdu peki? -
Yanılmıyorsam 1999 'da Tempra durduruldu, 2000'de de Tipo durduruldu.
quote:
Orjinalden alıntı: jok3r_88
Tempra üretimi ne zaman durdu peki?
-
Demek ki Tempra'nın üretiminin durdurulmasının sebebi Marea'nın piyasaya sürülmesi değil.Çünkü Marea 1996'da üretildi ilk olarak.Fiat 3 yıl sonra mı akıl etti yani bunu. -
FIAT temprayı 1996 yılına kadar üretti 99 a kadar türkiyede tofas üretti marea italyada tempranın bittig yıl cıktı
evet arkdaslar tempramı devam etmeliydi geliştirilerek
BÜTÜN MAREA VE TEMPRA CLUB ÜYELERİ LÜTFEN GÖRÜŞLERİNİZİ İSTİYORUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __OnLyMe -- 13 Eylül 2007; 22:41:29 > -
Bence Tipo ve Tempra kuş serisi araçlar gibi kalas statüsünde araçlar. Kuş serisinin biraz daha iyileştirilmiş hali ama yine kalas... Durdurulması bence iyi oldu... -
quote:
FIAT temprayı 1996 yılına kadar üretti 99 a kadar türkiyede tofas üretti marea italyada tempranın bittig yıl cıktı
evet arkdaslar tempramı devam etmeliydi geliştirilerek
Hiç olmazsa 3 yıl daha üretilmiş.Marea'nın üretimini geçen yıl tamamen durdurup Linea üretmeye başladılar.Ayrı konu neyse
Tabii ki gönül ister ki her iki efsane de şu an üretilsin ama Tofaş-Fiat'ın stratejisine henüz akıl erdiren bir canlı kul yok.Doğru bilgi bu ise Tempra>Marea Marea>Linea geçişlerinde Fiat'ın kötü stratejilerini görüyoruz.Tempra da gayet güzel bir araçtı ama Fiat Marea'yı üretip (Tanıtımını başaramasa da) tasarım ve performans açısından gerçekten çok güzel bir atılım yaptı.Sedan bir aile arabasından beklenmeyecek bi performans elde etti.Yine tempra gibi çağının,emsallerinin önünde donanımlar sundu.10 yıl üretildi.Şimdi ben de sorsam ki Linea yerine Marea üretilmeye devam mı etseydi diye,eminim ki bir çok Marea'cı abim,kardeşim evet dicekti.Yani aracımızın segmentinde bir yeni model üretilip bizimkinin üretimi durunca yeni modeli kötülemek yanlış bi davranış.Elbette ki yeni teknolojiler,yeni tasarımlar kullanılacak.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
Bence Tipo ve Tempra kuş serisi araçlar gibi kalas statüsünde araçlar. Kuş serisinin biraz daha iyileştirilmiş hali ama yine kalas... Durdurulması bence iyi oldu...
orcanasu eminimki hayatında bi tempra veya bi marea sahibi olmamıstır hiç bi zaman fiat otomobillerinin bi renaulttan bi peugeottan bi ww den rahat oldugunu anlayamamıs bi insansındır fiatı kullanmayanlar kötüler hep nedense bende renaultun peugeotun ww nin kalas araclar ürettifini düşünüyorum nekadar bu bahsettigim markaların araclarına bindiysem hiç bi zaman fiatta buldugum konforu bulamamısımdır keske insanlar biraz daha dikkat etselerde bu farkı anlayabilseler o begenmediginiz dogan sahin renaultun europasından broadwayinden hatta woalkswagenin polosundan cok cok rahattır üstelik basit üretilişlerine ragmen ama nedense bunu kabul etmek zordur bazıları için
-
bence hayır devam etmemeliydi tempranın ne kadar çürük bir araç olduğunu herkes biliyor yanlış anlaşılmasın çarşaf gibi bir araba olduğu herkesce bilinir bence mareaların çıkması iyi oldu fakat marealar domuz gibi sağlam üretilmeliydi iç mekanda kaliteli olmalıydı gösterişli filan olmalıydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 14 Eylül 2007; 1:08:10 > -
öle hiç de sanıldıgı gibi carsaf bi arac degil bence ncap carpısma testlerinde yeterli saglamlıga sahip oldugu kanıtlanmıs kabini ni korumustur siz neye dayanarak bu yorumu yapıyosunuz anlayamadım aracın dıs sac ı ince olması aracın saglam olmadıgı anlamına gelmez yeni araclarda o sac da yok her yerleri plastik yorum neye göre yapıldı anlayamadım
ALINTI KULLANAN VE KAZA YAPAN Bİ ARKDASIN SÖYLEDİKLERİ
arkadaşlar 4 yıl kullanmış ve 4 senenin sonunda kaza yaparak tempra macerasına son vermiş biri olarak şunu söyleyebilirim.. tempra rahat seri bir arabadır... sxak tempra beyaz italyan 1992 mod. klima hid. dir. 4 cam otom. sis farları çelik jantlar arka cam perdesi arka emniyet kemerleri vs. vs. standarttı 1992 de.
ayrıca bahsettiğiniz o çürüklük insan hayat kurtarmak için yada kaza anında kiseye zarar vermemesi açısından düşünülmüş bir inceliktir....
tempranın kaportası bükülerek hem darbeyi emer hamde şasiye darbenin yumuşakça ulaşması sağlanır...
çünkü tepranın şasisi çok sağlamdır...
yaptığım kazada araba darmaddağın olmasına rağmen(ön kısmı pejo j-9 la kafa kafaya şehir içi 70 km hız)
şaside ve bende hiçbir şey yoktu ve emniyet kemerimde yoktu...
SAYGILAR....
BAŞKA BİR ALINTI DAHA MAREA VE TAMPRA HAKKINDA
apukaya -> Cevap: tempra sx ak (26 Ağustos 2006; 1:11:59)
quote:
Orjinalden alıntı: 10ur_1
arkadaşlar 4 yıl kullanmış ve 4 senenin sonunda kaza yaparak tempra macerasına son vermiş biri olarak şunu söyleyebilirim.. tempra rahat seri bir arabadır... sxak tempra beyaz italyan 1992 mod. klima hid. dir. 4 cam otom. sis farları çelik jantlar arka cam perdesi arka emniyet kemerleri vs. vs. standarttı 1992 de.
ayrıca bahsettiğiniz o çürüklük insan hayat kurtarmak için yada kaza anında kiseye zarar vermemesi açısından düşünülmüş bir inceliktir....
tempranın kaportası bükülerek hem darbeyi emer hamde şasiye darbenin yumuşakça ulaşması sağlanır...
çünkü tepranın şasisi çok sağlamdır...
yaptığım kazada araba darmaddağın olmasına rağmen(ön kısmı pejo j-9 la kafa kafaya şehir içi 70 km hız)
şaside ve bende hiçbir şey yoktu ve emniyet kemerimde yoktu...
SAYGILAR....
arkadaşım sana katılıyorum ve bu inceliği anlamayanlara güzel bir cevap olmuş kaporta zayıf ama ön konsoldaki çelik bar insan hayatını kurtarıyor...tempra'nın önü zayıf ama kabin çok kuvvetli... sıfırı çıksa bugün alırım. ve hala keyifle biniyorum 98 1.6 ie sw sunroof klima full. ama modeli eskidi. fiat'tann marea aldım ama tempra bir başka sattım marea'yı!!! tempr^'daki uzun yol konforu bambaşka özellikle 20 ie 16v ve 1.6 ie olanları süper...bundan sonra alacağım araba ne toyota ne opel varsa BMW yoksa emektar TEMPRA'M SAYGILAR...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __OnLyMe -- 14 Eylül 2007; 1:38:10 >
-
anladıgım kadarıyla bazı arkdaslar ikisinde hiç üretilmemiş olmasını tercih ediyolar -
arkadşlar birazda yenilik gerek fabrikalar bunları göz önünde bulundurmuşlar ayrıca avrupa standartlarında araba ya geçiyorlar artık millet burda tempraya bınerken elın admaı avrupada bir üst versiyona bınıyordu artık bu kalktı orda ne varsa burdada o var ama senın dedıgın gıbı olsaytı toros gibi 15 sene üretilip dururdu tasarım aynı özellikler aynı ne gerek var yani yeni nesil olması daha iyi ha eski arabalardan üretimine devam edilmesi gerekn hangısıydı dersen broadway ... -
quote:
quote:
Bence Tipo ve Tempra kuş serisi araçlar gibi kalas statüsünde araçlar. Kuş serisinin biraz daha iyileştirilmiş hali ama yine kalas... Durdurulması bence iyi oldu...
orcanasu eminimki hayatında bi tempra veya bi marea sahibi olmamıstır hiç bi zaman fiat otomobillerinin bi renaulttan bi peugeottan bi ww den rahat oldugunu anlayamamıs bi insansındır fiatı kullanmayanlar kötüler hep nedense bende renaultun peugeotun ww nin kalas araclar ürettifini düşünüyorum nekadar bu bahsettigim markaların araclarına bindiysem hiç bi zaman fiatta buldugum konforu bulamamısımdır keske insanlar biraz daha dikkat etselerde bu farkı anlayabilseler o begenmediginiz dogan sahin renaultun europasından broadwayinden hatta woalkswagenin polosundan cok cok rahattır üstelik basit üretilişlerine ragmen ama nedense bunu kabul etmek zordur bazıları için
Tam tersi... Ben çoğu marka yerine Fiat tercih ederim. Hatta şuan 20.000YTL civarı param olsa bir dakika durmam Stilo alırım... Tempra seneler önce amcamda vardı. Kalasın en âlâsıydı... Benim Fiat'ın kalas statüsüne koyduğum araçları Tipo ve Tempra türevi araçlarıdır.
-
Bu tempralar ve tipolarda dijital ekran olanları pek tercih edilmediği biliniyor, bunun neresi yenilik. Şimdiki bir çok üst segment araç bile dijital kadran kullanmamakta. Ki o zaman ki efsane kasa toyotalar karşısında ezilen bi modeldi tempra. -
quote:
quote:
quote:
Tam tersi... Ben çoğu marka yerine Fiat tercih ederim. Hatta şuan 20.000YTL civarı param olsa bir dakika durmam Stilo alırım... Tempra seneler önce amcamda vardı. Kalasın en âlâsıydı... Benim Fiat'ın kalas statüsüne koyduğum araçları Tipo ve Tempra türevi araçlarıdır.
KONFORUYLA ÜN YAPMIS Bİ ARACA HALA NASIL KALAS DİYORSUN ANLAMIS DEGİLİM YA SENİN KALAS ANLAYISIN FARKLI YADA SENDE Bİ GARİPLİK VARHA AYRICA O EFSANE KASA TOYOTA LARA ŞİMDİKİ YENİ TOYOTALARDA EZİLİYO ONLARDA DEGERLİ ARACLAR COROLLA DÜNYANIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN COK SATAN OTOMOBİL MODELİDİR HA AYRICA DİGİTAL EKRAN KULLANMAK SUCMUDUR GAYET GÜZEL Bİ GÖRÜNTÜ GÖZÜNÜZÜ OKSAYAN Bİ TASARIM ÖLE SÖYLENDİGİ GİBİ ARIZA FALANDA YAPMIYO
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __OnLyMe -- 14 Eylül 2007; 1:45:06 >
Benzer içerikler
- palio 1.2 8v
- 1.3 multijet euro 5 motor yağı tavsiyesi
- 1.4 egea kaç litre yağ alır
- tempra sxa özellikleri
- radyatör delinirse ne olur
- doblo trekking özellikleri
- 2022 fiat egea
- fiat 600 hybrid fiyat
- fiat 500e fiyat
- 2023 doblo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X