Şimdi Ara

Marcus Merk: 'Dünyada ondan iyisi yok'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marcus Merk, Beşiktaş'ın Portekizli starı Quaresma'ya övgüler yağdırdı. Merk, Q7'nin kendisiyle özdeşleşen trivela vuruşu hakkında "Dünyada ondan iyisi yok" ifadesini kullandı.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98664

• Onu biliyoruz başka bişey söylesin
  • gururlanıyomuyuz gene?
  • Gururlandım beyler.
  • Adam tarafsız yorum yapıyor. Diğer çirkefler gibi değil ki. Onlara göre bir alex değil.
  • Bu gururla nasıl uyuyacağız şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Adam tarafsız yorum yapıyor. Diğer çirkefler gibi değil ki. Onlara göre bir alex değil.

ne alaka şimdi ? Q7 nin eksileri neler ? Onları söylüyor adam..Onları yapsaydı zaten en iyiler ile oynardı diyor..Burada da zaten Q7 nin kalitesini kendi de söylüyor..
    O kadar maç 3-4 gol kimi memnun eder söyleyin şimdi ?
    Evet Q7 eşi benzeri bulunmaz..Ama en iyiler ile oynamamasının nedeni de belli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugünkü gurur depomda doldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

gururlanıyomuyuz gene?

Çabuk çabuk.
    Ben gururlandım bile. Sen geç kalmışsın
  • ben sevmiyorum markus merk'i.
    lig tv'nin adamı
  • Gururlandık gururlandık.
  • az öncede ümit özat Quaresmanın cok vasat olduğunu milyonlarca Euro kazanıp 90 dakikada 1 tane trivela yapıcakta tribün ona sahip çıkıcak çok iyi oynuyosun diyecek ben olsam takıma şans vermem dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

az öncede ümit özat Quaresmanın cok vasat olduğunu milyonlarca Euro kazanıp 90 dakikada 1 tane trivela yapıcakta tribün ona sahip çıkıcak çok iyi oynuyosun diyecek ben olsam takıma şans vermem dedi

o bi ara ne olmuş bende trivela yapıyodum demişmiydi benmi yanlış hatırlıyorum?yahu sana şans verdiler koskoca fenerde quaresma gibi bir dünya starı mı oynayamayacak beşiktaş ta?bunlar ne kullanıyo acaba aynısından denesekmi ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

az öncede ümit özat Quaresmanın cok vasat olduğunu milyonlarca Euro kazanıp 90 dakikada 1 tane trivela yapıcakta tribün ona sahip çıkıcak çok iyi oynuyosun diyecek ben olsam takıma şans vermem dedi

o bi ara ne olmuş bende trivela yapıyodum demişmiydi benmi yanlış hatırlıyorum?yahu sana şans verdiler koskoca fenerde quaresma gibi bir dünya starı mı oynayamayacak beşiktaş ta?bunlar ne kullanıyo acaba aynısından denesekmi ne?

Samimi söylüyorum nasıl bir kimyasal kullanıyorlarsa sölesinler biraya boşuna para vermiyelim.

• Beyler arda daha ıyı kandıırmayalım kendımızı :D ama ıkısıde bır alex degıl.
  • quote:

O gitsin Sparta Prag'ı Sparta da yensin
  • umit ozat da kendini q7 yle karsilastirdiya yukarda cennetle cehennem birbirine girse gam yemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

umit ozat da kendini q7 yle karsilastirdiya yukarda cennetle cehennem birbirine girse gam yemem.

• Trivelacı kaptan. şoparım benim.
  • tutmayın beni gururlanıcammm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.