bu adamı tekrar tblde izleyecegimiz için çok şanslıyız..bravo efes..
Bu transfer tam olarak kesin degil galiba. Daha dogrusu Ülkerden olaylı sekilde ayrılmasıyla ilgili sorun var galiba. O meseleleri cözmek gerekiyormus diye duydum ben Tv'de. Olursa güzel transfer zaten Efes bu sene cok iyi transferler yapıyor. Ortalıgı dagıtabilir.
ya bu adam Ülkeri bırakıp gitmemiş miydi???Pek TBL yi takip etmiyorum ama o başkası mıydı yoksa
evet bu o adam..ülkeri bırakıp gitmesinde ne yapsın bunu gibi adamı benchte oturtuyolardı..ergin yaktı başını..
ama şimdi yine lige dönerse heyecan katar..haislipi izlemek gerçekten keyif..
abartmamak lazım aslında bu adamı atletik sadece. şut yok ki sıfır.
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
evet bu o adam..ülkeri bırakıp gitmesinde ne yapsın bunu gibi adamı benchte oturtuyolardı..ergin yaktı başını..
ama şimdi yine lige dönerse heyecan katar..haislipi izlemek gerçekten keyif..
quote:
Orjinalden alıntı: amete86
çok yetenekli bi oyuncu ama ayrılmasının gerçek sebebi benchte oturtulması mı?ben yedek kaldığını hatırlamıyorum da...efeste de aynı şekilde problem çıkartması mümkün,umarım böyle bi sorun olmaz ama
gitmeden önceki son maçlarda benchte oturuyordu oynadıgı dakikalar bile euroleageude çok düşmüştü bu yüzden gitti..ondan sonra erginde gitti çok sevindim..
muribbi anlaşılan fazla izleyememişsin bu adamı..gitmeden önce bir pota altı oyuncusuna göre orta mesafe şutu ve 3lükleri çok gelişmişti..ben nbade şansını dener diyordum şutu da ilerlettikten sonra..fakat dönmesi çok iyi olur..
çok yetenekli bi oyuncu ama ayrılmasının gerçek sebebi benchte oturtulması mı?ben yedek kaldığını hatırlamıyorum da...efeste de aynı şekilde problem çıkartması mümkün,umarım böyle bi sorun olmaz ama
gitmeden önceki son maçlarda benchte oturuyordu oynadıgı dakikalar bile euroleageude çok düşmüştü bu yüzden gitti..ondan sonra erginde gitti çok sevindim..
muribbi anlaşılan fazla izleyememişsin bu adamı..gitmeden önce bir pota altı oyuncusuna göre orta mesafe şutu ve 3lükleri çok gelişmişti..ben nbade şansını dener diyordum şutu da ilerlettikten sonra..fakat dönmesi çok iyi olur..
@rccp haklı ,hatta gerçek mevkisi pivot olmadığı halde ülkerde uzun bir dönem pivot oynamış buna rağmen gayette başarılı olmuştu. siena maçında yaptığı smacı hatırlıyorumda tabiri caizse ağzım şimdiden sulanmaya başladı
iyi oyuncu begenirim yani
Hadi Hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme