Şimdi Ara

MARCA TV: REAL VE G.SARAY ANLAŞTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/marca-tvden-g-saray-ve-kaka-tweetiSXHBQ293276SXQ?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

MARCA Realin gazetesidir işler kötü giderken marca devreye çıkar taraftarı manüpile eder

• Ne yani bu akşam Fener elenirse Kaka'mızmı gelecek ?
  • bu akşam fenerin elenme gibi bir ihtimali yok arkadaşlar. Fener kaç maç oldu bilmiyorum evlerinde yenilmiyolar. Spartak ta öyle ahım şahım bir takım değil en kötü 0-0 biterde elenir. Ama yenileceğini hiç sanmıyorum
  • Yoksa...
  • bende bunu anlamıyorum kaka gibi bir adamın gelme ihtimali var fener elese bile 6 mil€ gelecek bize kaka gibi bir adamada bir zahmet 4 verinde gelsin
  • O zaman vidic Galatasaray'da diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

bende bunu anlamıyorum kaka gibi bir adamın gelme ihtimali var fener elese bile 6 mil€ gelecek bize kaka gibi bir adamada bir zahmet 4 verinde gelsin

4 dedin ya adamın realden aldıgı maaş 8 gsden en az 10 ister
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Yoksa...

quote:

Yoksa...

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ
    Ne yani bu akşam Fener elenirse Kaka'mızmı gelecek ?

Real Madrin’in yıldız oyuncusu Kaka’nın Galatasaray’a transferi ile ilgili İspanyollar flaş bir açıklama yaptı.

Dünyaca ünlü futbolcu Kaka’nın Galatasaray’a transferi ile ilgili İspanyollar flaş bir açıklama yaptı ve Brezilyalı yıldızın sarı-kırmızılı takımla anlaştığını duyurdu. Galatasaray taraftarının heyecanla beklediği Kaka transferi için İspanyol Marca televizyonundan bomba bir iddia geldi. Marca, gece geç saatlerde Twitter hesabından Brezilyalı yıldızın G.Saray ile 1 yıllık 2.5 milyon euro’ya anlaştığını duyurdu.(star)

• bazı arkadaşlar kaka nın para için oynamadığını tamamen keyif için oynadığını ve bu keyfi alabileceği takımlara gideceğini halen çözemediler..
  • Forvet oyuncusu alsınlar yahu.
  • FENER ELENIRSE KAKA GALATASARAYA GELECEK!

BIR NEBZE FENER GALATASARAYA YILDIZ OYUNCU HEDIYE ETMIS OLACAK.

FENERIN ELENMESIYLE FENERIN ALACAGI SAMPIYONLAR LIGI PARASI GALATASARAYA GELECEK VE KAKAYI O PARAYLA ALACAGIZ.

KAYNAK COK SAGLAM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yesil+

quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

bende bunu anlamıyorum kaka gibi bir adamın gelme ihtimali var fener elese bile 6 mil€ gelecek bize kaka gibi bir adamada bir zahmet 4 verinde gelsin

4 dedin ya adamın realden aldıgı maaş 8 gsden en az 10 ister

hocam kiralık alıyoruz 2.5 kulübüne verecekmişiz maaşınında %50 sini ödeyecekmişiz o parada 4.5 mil € oluyor toplam maliyet 7mil € oluyor ben bunun yarısını taraftar çıkarır zaten diyorum şuan çok ateşli taraftarımız kulüple bir bütün oldu açıkçası ben kaka geldiğinde 2 forma almayı düşünüyorum benim gibi düşünen çok g.saraylı vardır

• Real Madrid ile haftalar öncesinden anlaşıldı. Adamlar kiralama ücreti bile almayacaklar Kaka'yı bize kiraladıkları taktirde. Ancak sıkıntı, Kaka' nın ikna edilmesi ve yıllık alacak mevzusu. Yıllık alacağı dert değil, en kötü Amrabat öder de adam gelmek istemezse yapacak birşey yok
  • fanatikteki habere göre 2.5 milyona anlaşmışız eğer bu doğruysa, riera bize sağlam kazık çaktı demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Real Madrid ile haftalar öncesinden anlaşıldı. Adamlar kiralama ücreti bile almayacaklar Kaka'yı bize kiraladıkları taktirde. Ancak sıkıntı, Kaka' nın ikna edilmesi ve yıllık alacak mevzusu. Yıllık alacağı dert değil, en kötü Amrabat öder de adam gelmek istemezse yapacak birşey yok

O Kaka buraya gelsin bir daha gitmek istemez Pamıhlara sarıp sarmalarız onu

• Marca TV Twitter Hesabı:https://twitter.com/marcatv
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bazı arkadaşlar kaka nın para için oynamadığını tamamen keyif için oynadığını ve bu keyfi alabileceği takımlara gideceğini halen çözemediler..

Şamp ligine direk katılıyoruz.
    Gelirse takımın markası olucak.
    Şamp liginde ilerleme şansımız var.
    Fatih terim dünyaca tanınan bir teknik direktör.
    Real Madrid te aldığı parada hemen hemen bir değişiklik olmayacak.
    Banko oynayacak.
    Kariyerini burada sonlandırabilir. ( 30 yaşında zaten.)
    Real madrid te aldığı kupalarda direk pay sahibi olamadığı için burada o heyecanı daha fazla yaşayacak.
    Seçmek için birçok sebebi var yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Real Madrid ile haftalar öncesinden anlaşıldı. Adamlar kiralama ücreti bile almayacaklar Kaka'yı bize kiraladıkları taktirde. Ancak sıkıntı, Kaka' nın ikna edilmesi ve yıllık alacak mevzusu. Yıllık alacağı dert değil, en kötü Amrabat öder de adam gelmek istemezse yapacak birşey yok

O Kaka buraya gelsin bir daha gitmek istemez Pamıhlara sarıp sarmalarız onu

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

quote:

Yoksa...

quote:

Yoksa...

quote:

Ne yani bu akşam Fener elenirse Kaka'mızmı gelecek ?

Real Madrin’in yıldız oyuncusu Kaka’nın Galatasaray’a transferi ile ilgili İspanyollar flaş bir açıklama yaptı.

Dünyaca ünlü futbolcu Kaka’nın Galatasaray’a transferi ile ilgili İspanyollar flaş bir açıklama yaptı ve Brezilyalı yıldızın sarı-kırmızılı takımla anlaştığını duyurdu. Galatasaray taraftarının heyecanla beklediği Kaka transferi için İspanyol Marca televizyonundan bomba bir iddia geldi. Marca, gece geç saatlerde Twitter hesabından Brezilyalı yıldızın G.Saray ile 1 yıllık 2.5 milyon euro’ya anlaştığını duyurdu.(star)

Beklemedeyiz.

• Ulen fener elerse aksam gelip muha zuha nerde elenmemizi bekleyenler diye yazarlar sanki haberi biz yapmisiz gibi b

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.