Bildirim
MAPUSTA DAYAK VAR MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu işsizde herkese pm atıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ;
-
Savunulcak bir şey yok. Olabilitesi olması lazım, kişi de gerçekten korku endişe bırakmalı. Burada ki görüldüğü üzere teneke muhabbeti.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Cooler Master K380 Thunder600W/AMD Ryzen 5 5600x 4.6GHz/GIGABYTE B550 AORUS PRO /Zotac RTX 3060 AMP 12GB White Edition/PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB Gaming DDR4-3600Mhz C18 32GB (2x16GB)/Samsung 500 GB 860 EVO SSD/Seagate BarraCuda 1TB/HP 24X 144HZ -
yarıldım ya sabah sabah...kopyala yapıştırla avukat tribine girmiş adam -
istediğim buydu ne ya, kışkırtmanın delili resmen. _____________________________ -
Gardiyanlar krema sıkıp dövüyorlar, sonra da mahkumlar...
Şaka şaka, buradan bir şey cikmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "I've always believed that the world is what we make of it." -

Yeni tip bunlar heralde banada yeni uye mesaj atmis merhaba diye simdk cevap vermiyor
yav he he CSB+BLOK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaş 14
2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.
Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya -
Sabun yere düşerse sakın alma lol
Ne diyecek cok merak ediyorum. Hakim amca benim topuklarima sikacakmis dov sunu mu diyecek
boyle bisey olsa sokakta adam kalmaz Kaldiki kendiside kışkırtmis. Bu arada mapusta dayak var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler