Şimdi Ara

Manyetik park sensörü/Kaza/Arka Tampon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar manyetik park sensörü kullanan var mı? tam cenmax 4117p park sensörü siparişi verecektim ama tamponu deldirmemek için manyetikleri bir foruma sorayım dedim. sizin tavsiyeniz ne olur?

bu arada kaza yaptığım için yeni tampon alacağım. bu ilk ciddi kazamdı. yanlış yola girmişim ve maalesef viraja hızlı girip çakıllarda kaydım. antalya ilçelerinde bulunan köylerin yollarını bilenler vardır mutlaka. yolların bir yanı uçurumdur ve asfaltlar eridiği için bir yapışkan malzeme ile yola çakıl dökerler. acayip saçma yolları vardır. viraj viraj üstüne. bunları kaş için söylüyorum. buraya da yeni dökmüşler. belki belki araç subaru impreza olmazsa uçuruma kaymıştım. Allahtan araçta fazla hasar da yok. sadece arka tampon ve egsoz da sorun var. çok şükür bir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 20 Ağustos 2013; 22:06:41 >

• Soruna cevap veremem ama Geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun

Plaka hoşuma gitti
  • Önden yada arkadan tahrikli bi araçla o micira girmediginize sevindim. Çok geçmiş olsun.

Sorunuza gelince,

Forumdan bir arkadaş manyetik park sensörü takıp incelemesini yapmıştı. Herhangi bir şikayeti yoktu. Ayrıca tamponun kenarlarınada kıvrıldığı için, çamurluk tarafını da algiladigindan bahsediyordu. Konuyu arama yaparak bulabilirsiniz. Mobil olduğum için bulamadım.

Çamurluk tarafında park sensörü olması, duvar kenarına park ederken sıkıntı yaratabilir. Dikkat etmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah beterinden korusun , tampon önemsiz sök at yenisi tak manyetik sensör kullanlar mevcut yurtdışından 15 günde geliyor fiyat'da uygun bence

http://dx.com/p/car-electromagnetic-back-up-parking-sensor-black-dc-12v-199625

Egzozda orjinal ise yerine uygun fiyata silencerli egzoz taktır ( 50-150 tl arası )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_emre34 -- 19 Ağustos 2013; 12:46:17 >
  • teşekkürler arkadaşlar. Allah cümlemizi kazadan beladan korur inşallah.

tamponu araştırdım etekler hariç 765 TL sıfırı, 500 TL etekler dahil fiyat çektiler. ne yapsam karar veremedim. bu tamponu tamir ettirsem mi acaba?

sensör bakımından da karar veremedim. manyetik olanlar kullanılışlı mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

teşekkürler arkadaşlar. Allah cümlemizi kazadan beladan korur inşallah.

tamponu araştırdım etekler hariç 765 TL sıfırı, 500 TL etekler dahil fiyat çektiler. ne yapsam karar veremedim. bu tamponu tamir ettirsem mi acaba?

sensör bakımından da karar veremedim. manyetik olanlar kullanılışlı mıdır acaba?

200 tl için değmez yenisini al tak
  • yalnız sıfırına 100-150 tl boya ile 100 tl etek siparişi vermek gerekiyor. diğerine 450 vereyim dedim bakalım ne olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Park Sensörü Kaldırım Problemi
    12 yıl önce açıldı
    Yağmurda park sensörü
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nasıl çalışır nasıldır bilmiyorum ama park sensörünün tamponun yanlarına da uzaması çok kötü bir durum. Neden derseniz duvar diplerine park yaparken devamlı öter arkada bir şey mi var diye tedirgin olur hatta araçtan inip bakmak zorunda kalırsınız. Benim önceki aracımıma park sensörü taktırmıştım sağ yandaki gözü biraz dışarıya dönük olmuştu garajda deli ediyordu. Duvar dibinden geçerken veya kolon yanından geçerken deli gibi ötüyordu. Araçtan inip bakmak zorunda kalıyordum hatta bildiğim halde tedirdgin oluyordum çoluk çocuk mu falan var diye inip bakıyordum. Eğer sensör kısaltılabiliyorsa kısaltın tam arkayı görecek şekilde takın sakın yanları görmesin sökmek zorunda kalırsınız.
  • Tampon tamir edilip kullanılabilir, Fiyatta uygun olucaklar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.