Şimdi Ara

MANUEL OLARAK EN FAZLA KAÇ VİTES OTOMOBİL VAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
25.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda bir vites konusudur almış gidiyor.

Diğer konuda gördüğüm bir fotoğraf benim aklıma bu soruyu getirdi.

Otomobil veya suv tarzı manuel vites olarak bildiğiniz en fazla kaç vites araç var ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Manuel vitesli otomobiller, sürücünün dişlileri manuel olarak değiştirmesini gerektiren araçlardır. En fazla manuel vitese sahip otomobil hakkında bilgi arıyorsanız, doğru yerdesiniz.

Tırların tipik olarak 16 vitese sahip olduğu bilinmektedir, ancak bazı özel modellerde 18 vitese kadar çıkabilir. Bu, ağır yükleri ve dik eğimleri idare etmek için gereklidir.

Yolcu arabaları söz konusu olduğunda, manuel vitesli çoğu otomobil 5 veya 6 vitese sahiptir. Ancak bazı spor otomobiller ve performans odaklı araçlar 7 veya 8 vitese kadar çıkabilir.

En fazla manuel vitesli yolcu arabası, 8 vitesli Lamborghini Aventador ve Ferrari 488 GTB'dir. Bu araçlar, daha iyi hızlanma, daha yüksek son hız ve daha iyi yakıt verimliliği sağlar.

Manuel vitesli otomobiller, hassas vites değiştirme kontrolü ve daha fazla sürücü katılımı sunar. Ancak, otomatik veya yarı otomatik vitesli araçlara göre kullanımı daha zordur.

Özel ihtiyaçlarınıza ve sürüş tercihlerinize en uygun vites sayısını seçmek önemlidir. Manuel vitesli otomobiller hem tırlar hem de yolcu arabaları için mevcuttur, bu nedenle gereksinimlerinize uygun bir araç bulmakta sorun yaşamazsınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Porsche 7 ileri manuel kullanmaya başladi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 olarak biliyorum otomobillerde yanlışım olabilir yada 8 çıkmış olabilir
  • Yeni 911 ilk 7 ileri manuel.
  • porsche vites konusunda bmcye rakip olmaya çalışıyo anlaşılan 7 vites ne kamyon mu kullanıyoruz spor otomobil mi 6 bile çok aslında 5 yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

porsche vites konusunda bmcye rakip olmaya çalışıyo anlaşılan 7 vites ne kamyon mu kullanıyoruz spor otomobil mi 6 bile çok aslında 5 yeterli

5 kesinlikle yeterli degil

• quote:

porsche vites konusunda bmcye rakip olmaya çalışıyo anlaşılan 7 vites ne kamyon mu kullanıyoruz spor otomobil mi 6 bile çok aslında 5 yeterli

5 yeterli değil. 2009 toyota corolla kullanıyorum arada sırada. yanlıs hatırlamıyosam araç 120 km/h da 3000 devir çeviriyor. 5. viteste.

6 vites şart yakıt tüketimi ve aracın rahatlığı açısında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

quote:

Porsche, Ferrari gibi süper spor otomobilleri hiç kullanmadım. Ancak araçlardaki gücü kontrol etmek açısından 5 vitesinde yeterli geleceğini pek düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

quote:

Porsche, Ferrari gibi süper spor otomobilleri hiç kullanmadım. Ancak araçlardaki gücü kontrol etmek açısından 5 vitesinde yeterli geleceğini pek düşünmüyorum.

Vites oranları uzayacağından arabanın performansına da "-" olarak geri döner.

• 6 vites artık standart olmalı. Motor yada Sınıf farkı gözetmeksizin 1 adet çark eklenmeli.

Şöyle 6.viteste 2000 devirde 120km/s hızla her araç gidebilmeli. 3000 devirde de 150km/s. Oh mis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

quote:

Güçlü araca gerek yok.

1.6 golf astra düşün.

5. Vites 120kmh gitmek var, 6. Viteste 120ile gitmek var. Gerek tüketim, gerek ses, gerek konfor acısından minimum 6 vites gerekli.

• bence artık standrt 6 olmalı

ben en fazla 7 ileri diye biliyorum
  • BMW de şu yerleşimin patentini almak için başvuruda bulunmuş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Selam arkadaşlar,

Forumda bir vites konusudur almış gidiyor.

Diğer konuda gördüğüm bir fotoğraf benim aklıma bu soruyu getirdi.

Otomobil veya suv tarzı manuel vites olarak bildiğiniz en fazla kaç vites araç var ?

otomobil ve suv tarzı en fazla 6 ileri var manuel

eğer otobüs kamyon çekici derseniz manuel olarak

man otobüsler çarpmalı 8 vites travego ve setralar 6 ileri
    scania volvo daf renaultlar versiyona göre buçuklu ve mandallı olmak üzere 8 10 ve 12 vites var
  • quote:

5 yeterli değil hocam. hem ekonomi hemde performans için 6 şart.
  • 5 vites Connect'te bile yetersiz geliyor. En az 6..

• Yeni A6 da manuel kullanımda 8 ileri var galiba ? tam emin değilim ama öyle olduğunu hatırlıyorum bir yerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Yeni A6 da manuel kullanımda 8 ileri var galiba ? tam emin değilim ama öyle olduğunu hatırlıyorum bir yerden

otomatik o
  • 5 ileri Evo 10 var arkadaşlar Manuel
    Herkes yetmez demiş ama yetirmeyi bilenler de var.
  • Yeri mi bilmiyorum ama eskiden tır simülasyonu oyunlar oynardık.Oradaki bazı tırlar 14 vitesli oluyordu.Simülasyon olduğuna göre gerçeklik payı var mı bunun?Yabi 14-10-9 vitesli tırlar/kamyonlar var mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.