Şimdi Ara

Manuel Araç kaç haftada öğrenilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. İşim gereği araç kullanmak zorundayım. Manuel aracı uzun yolda kullanıyorum ama trafiğe şehir trafıgıne hiç çıkmadım. Önce otomatik alacaktım ama şimdi bir işe girince bana direk otomatik araç verceklerini sanmam o yuzden manuelle trafiğe çıkmam gerek.

Kafamı karıstıran şey vites olayları. Dönüşlerde vitesi düşürsemmi nezaman düşürsem yükseltsem kaygısı var içimde. Ustalardan fikir almak isterim. Kalkışlarımda çok iyi sayılmaz hafif tekerleği sürterek kalkıom .

Yapmam gereken nedir? Trafiğe direk çıkıyımmı? Ne zaman çıkayım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam once sabah 5te çık hangi dönüşlerde nasıl vites değiştirmen gerektiğini falan test edersin. Sonrada bilen bir tanıdığın varsa onunla trafiğe çık o sana tavsiye verir. Ya da git bir tane kurs hocasıyla anlaş onunla iki kere trafiğe çıksan öğrenirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 günde alışırsın dönüşler genelde 2. Vites olur

• 4 ten ikiye atılırmı vites

• quote:

Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

4 ten ikiye atılırmı vites
    Yeterince hız kesersen atılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • manuel araç sürmek artık eskisi kadar elzem değil. benim anladığım zaten otomatik ehliyetin var, o yüzden pek sıkıntı olmaz. zaten son birkaç yıldır çoğu şirket filo araçlarını otomatik alıyor ama küçük ölçekli işyerleri manuel araç verebilir.
  • uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    5 ten 2 ye de olur hız uygun olsun yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani araç sürerken kafam viteste olmasın demi çok? buna çok kafa takıom düşürsemmi napsam die

• uyguna_iphone kullanıcısına yanıt
    Vitesle ilgilenme fazla vites değiştirirken vitese bakma ayrıca, zaten arabanın motor sesinden anlarsın vites düşürüp yükseltmen gerektiğini

• sence şirket aracları satış temsilciğili için diyorum isteye bağlı otomatik verirlermi yoksa hepsi mauelmidir

• Yeni nesil araçlarda ekranda dahi vites düşürüp yükseltme işareti çıkıyor. Rahatlık bakımından evet otomatik çok iyi, direksiyonunuz iyiyse manuel de kullanabilirsiniz. Kavrama yerini öğrendikten sonra çok mühim değil başlangıçta debriyajı yavaş bırakın, yanlış vitese takınca arabanın sesi değişiyo yada titreme başlıyor hata olduğunu anlıyorsunuz.

• Youtube dan mantığını kavrayın daha sonra pratikte gelişir

• Tam anlamıyla şehiriçi trafigine alışman 1 ayı bulur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.