Şimdi Ara

Mansur Yavaş, Melih Bulu'yu İstifaya Davet Etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonight tonight tonight -- 3 Şubat 2021; 2:19:55 >

• Tam bir devlet adamı çıtası çok yüksekte ucuz siyasetçiler gibi değil.

C başkanlığı makamına aşırı yakışır bir kişilik birleştirici her kesimle konuşabilecek Cumhurun başkanı olabilecek birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 3 Şubat 2021; 0:49:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan adayı neden olmak istemiyordu Mansur Yavaş?

• İki gün sessiz sedasız durdu durdu, bir geldi pir geldi. Bu arada başlığı düzeltir misiniz? Ama hakikaten de Mansur Yavaş mensur yazmış Mansur Yavaş, Melih Bulu'yu İstifaya Davet Etti 

• Çok güzel bir düşünce, Mansur Yavaşı yine takdir ettim, kendisi siyasette örneği nadir bulunan insanlardan. Yalnız herkes biliyor böyle bir şeyin olması neredeyse imkansız çünkü Melih Bulu o göreve iktidar tarafından atandı, yani kendisi istese bile(ki ihtimal vermiyorum) buna müsaade etmezler.

Umarım önümüzdeki seçimde aday olur Mansur Yavaş, bana göre cumhurbaşkanlığı görevine en çok yakışan adaydır kendisi, yoksa heba olur potansiyeli. Ayrıca dikkat edin tweetin altında malum kesim nasılda köpürüyor. Mansur Yavaş, Melih Bulu'yu İstifaya Davet Etti 

• Şu adam Cumhurbaşkanı olursa ve değişmez ise bu ülke bir iki yıla kalmaz huzur dolu kalkınmış bir ülke olur

• Harken kullanıcısına yanıt

işte o köpürenler yüzünden asla refah ve huzurlu bir yer olamayacağız ne kendileri huzurlu olacak ne çevreleri ne başkası. Sürekli kavgadan beslenip taptıkları siyasetçileri zengin edicekler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mansur Yavaş, Melih Bulu'yu İstifaya Davet Etti

Heybetini gizli tut yiğidim, duruşun çakalları korkutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 3 Şubat 2021; 10:20:55 >
  • İç güdülerimde bir kere yanılayım,kriz anları iyidir herkesin gerçek yüzü ortaya çikar,bir daha ki seçimde olabilirsen iyi partiden aday olursun artık.Atatürkçülerden herkese selam.

• Seçimden Önce

Mansur Yavaş "Belediye Başkanları siyaset yapmamalı. Ben işime bakacağım. Hizmetlerimle görünür olacağım" 

Mansur Yavaş, Melih Bulu'yu İstifaya Davet Etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gal1leo -- 3 Şubat 2021; 11:45:31 >
  • Aday olsa da gönül rahatlığıyla oy versek
  • Akasha_Ether kullanıcısına yanıt

Ben eski ak seçmen olarak ilk düşündüğüm isim Babacan ama kazanma olasılığına göre şüphe etmeden Mansur beye oy atarım.

aday bolluğu çok güzel bir şey hiç olmadığı kadar fazla alternatif var ve hepsi ışık veriyor.

favorilerim

Babacan

Yavaş

İnce

• quote:

Orijinalden alıntı: gal1leo

Seçimden Önce

Mansur Yavaş "Belediye Başkanları siyaset yapmamalı. Ben işime bakacağım. Hizmetlerimle görünür olacağım" 

hazirana kadar bi gez dolaş oksijen gitsin lazım sana Mansur Yavaş, Melih Bulu'yu İstifaya Davet Etti 

• Belediye başkanları siyaset yapmasın işine baksın demiyor muydu?

:)

• Mansur yine işindeki başarısızlığını, gündem değiştirerek örtmeye çalışıyor. Ankarayı rezil ettin asıl sen istifa et
  • vatandaşta kemal abi için aynı şeyi her seçimde söylüyor.Mansur Yavaş, Melih Bulu'yu İstifaya Davet Etti 

• İşinize gelmeyeni pek okumazsınız ama adam bir belediye başkanı sıfatıyla yazmamış bu yazıyı, belediyenin resmi bir yayın organından da yayınlanmamış. Bir vatandaş olarak yazmış, Av. Mansur Yavaş kimliğiyle yazmış. Hoş, bu ikisi arasındaki farkı da anlamak isteyeceğinizi düşünmüyorum ama olur da düşünürseniz "Bir belediye başkanı olarak" siyaset yapmadığını görürsünüz.

Ayrıca gösterdiğin tweete bak, atamayla gelenle seçimle gelen bir mi? Anlayışa bak, yazık kafana diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fil Yutmus Boa Yılanı -- 5 Şubat 2021; 13:33:29 >
  • Treth kullanıcısına yanıt

Türkiyede makam sahibi bir insanın siyasete dahil olmamasını beklemek saçma, muhtarlar toplantısında cumhurbaşkanının ABDye avrupaya salladığı bir ülke burası. Kaldı ki bu insanlar belli bir partiden yönetime aday olup kazanmış kişiler, istemeseler de siyasi dinamiğe bağlılar yani.

Eko başkanla Mansur bey de istemeseler de şuanda muhalefetin liderleri konumundalar. Siyaset de yapacaklar tepki de verecekler. Zaten 5-10 sene önce söylediğin lafları yutmak da siyasetin en büyük alışkanlığıdır. En çok yutma rekoru kimde söylememe gerek yok Mansur Yavaş, Melih Bulu'yu İstifaya Davet Etti Varsın yaptığı R bu olsun. Arkasındayız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.