Şimdi Ara

Mansur Yavaş: Gerekirse bir projeyi az yapacağım ama kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esnafı aç, açıkta bırakmayacağım demiş. Sosyal yardım çılgınlığına tam gaz devam edecek. Esnafı bedavadan para vereceğine, şehri geliştirip, ekonomiyi canlandırmak gelmiyor aklına. Hep bedavadan bir şeyler verecek.

x (formerly twitter)
    DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on X
    https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1745393281083527442?s=20

• Ben adım gibi eminim siz genel seçimde K.K. aday olmayıp Mansur veya İmamoğlu'ndan biri aday bile olsa siz yine böyle algı yapıp onlarıda karalamaya çalışacaktınız. Ne olduğunuz belli zafer görünümlü çakma akp fanatikleri sizi.

• alex59 kullanıcısına yanıt

Asıl akp'li olan sizsiniz. Akp'li de gelse aynısını yapacak. Ne anladım ben bu işten?

• Mansura oy veririm ama ekreme oy yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

+1

Çorbacı Mansur Yavaş bizi yarıyolda bırakmış olsa da oy verilir.

• Ah be reis aday olmadın bizi yüzüstü bıraktın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beceriksiz herif 1 tane proje yapamadı. Çapsız Mansur 1 metre metro yapamıyorsun böyle popülist laflar üretiyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mansur, AKP'nin stratejisini benimsemiş görünüyor. Gerçi esnafa destek vermek yerel yönetimlerin değil, iktidarın işi. Tüm sosyal yardımlar bir anda kesilse "Dış güçler ve onların yerli işbirlikçileri yüzünden" denilir ve millet de buna inanır, muhalif kesim hedef gösterilir; 1 yılda ülkede iç savaş çıkar. Sosyal yardımla geçinen o kadar çok fakir ve muhtaç var ki... İnsanların kaybedecek bir şeyi kalmadı ve çoğu da cahil, ekmek için her şeyi yapacak hâle gelmiştir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 15 Ocak 2024; 14:47:0 >
  • Bir de Ekrem'e oy yok mansur başkana oy veririm diyorlar. Yaw adam çorbacılıktan, bedava para dagıtmaktan başka ne yaptı? Ekrem onca engele ragmen bir sürü iş başardı.

• Adam 5 sene resmen yatmış. Bunu da kimse aç kalmayacak diyerek kamufüle ediyor.

x (formerly twitter)
    ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on X
    https://twitter.com/haskologlu/status/1746864920405193009?s=20
  • Kaç km si ulaştırma bakanlığı katkısıyla yapılmış bunuda belirtselermiş

• Mega projelerle yeterince "mikildik", fazla istemiyorum. Belediye hizmetleri aksamasın yeter. Sosyal projelerin de abartılmaması lazım. Belediye zaten borç içinde ve parasızlık elini kolunu bağlıyor.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Bu sadece metro kısmı bir de. Sosyal tesis desen 1 tane açamadı. Ekrem gidip Çamlıca tepesine sosyal tesis açıyor millet hafta sonu uygun fiyata et döner vs diyor biz burda belediyenin tesisinde çay bile içemiyoruz. Ama sorsan çok iyi belediyecidir Mansur efendi.

• Navi kullanıcısına yanıt

Belediye hizmetleri aksamıyor öyle mi? Geçen 2 saat 479 nolu hattı bekledim (saat başı geçiyor) Diş Hekimliği Fakültesi önünde gelen 2 otobüs de körüksüz solo olduğu için binemedim sonra 20 dakika Ankamall'e yürüyüp ordan metroya binmek zorunda kaldım minimum 3 saatimi yedi Mansur efendi. Ulaşımı mahvetti bu adam hala savunanı var çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 15 Ocak 2024; 18:53:22 >
  • Mansur yavaşa oy veren vermeyen ve çamur atan bütün kesime bu twiti bırakıyorum. Gördüğümden bu yana favorilerde tutarım sizlere göstermek için; özellikle hiç icraati yok diyenlere

Adam icraat yapmak (yaptıklarından daha fazlasını) için sizin ruhunuz duymayacak ve haberiniz olmayacak asla. Adamın kıymetini er ya da geç bileceksiniz.

Alında şu twiti okuyun bakalım;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamsın mansur yavaş , halkçı adamın hali başka oluyor

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Öyle bir iddiada bulunmadım. Süper bir belediyecilik görmüyorum da, beklemiyorum da. Bir başkan kendi başına mucize yaratamaz. Bu bir ekip ve işbirliği işidir. Iktidarı, bakanı, belediye meclisi, kadrosu, bütçesi, hepsi belediye başkanının başarısını etkiler.

Ben karayalçın döneminden itibaren hatırlarım. Bu sizin şikayetinizi her dönem yaşayan semtler, hatlar oldu. Kimi hatlara tonla otobüs verildi, otobüsler boş calıştı, kiminde otobüs bekle ki gelsin. Kimi hatlar dolmuşlara para kazandıracak şekilde düzenlendi, yani her daim oldu bu sorunlar ve muhtemelen ileride de olacak.

Benim beklentim şov yapmayan, göz boyamaya çalışmayan, alt yapıya daha fazla önem veren, birilerine rant yaratmayan ya da az yaratan, ne idü belirsiz yerlere para aktarmayan, insanlarla çatışma yaratmayan, ideolojisi görevini etkilemeyen, işine bakan, yaşam tarzlarına saygılı bir belediye.

Bunlara en yakın olduğunu düşündüğüm adaya oyumu verecegim.

• belediye esnafa para mı veriyor ?

nerden duydunuz acaba ?

• Sanırım bu ülkede kimse daha iyi bir yaşam istemiyor. Futbol takımı gibi, tutuğu partinin kazanması yeterli geliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.