Şimdi Ara

Mansur yavaş fırtınası, tarihi Ulus Çekoslavakya'nın başkenti Prag gibi olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok büyük bir proje, büyükşehirin gelirleri giderlerini karşılamıyor,ama bence reformlar ile büyükşehirin ekonomik darboğazı çözülecek, hükümet desteksiz zor gibi gözüküyor, ama Mansur Başkan söz verdi, bence yapacak, ve 5 yılın sonunda Ankara'nın en büyük kazanımı, Mansur başkan'ın da en büyük başarısı bu proje olacak:

https://tr.sputniknews.com/politika/201902191037743525-mansur-yavas-ankara-ulus-prag/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 17 Nisan 2019; 0:9:17 >

• Bir Ankaralı olarak bu projenin Ankara'ya kazandırılması istiyorum, hemen yanında yeni Hacıbayramımız, yanında Ankaparkımız, yanında Cumhurbaşkanlığı külliyemiz, yanında Ankara kalemiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 17 Nisan 2019; 0:18:2 >
  • Insanlarin evlerinde is yerlerine gidebilecegi bir bisiklet yolu yapan belediyeler olmadigi surece atilan adimlar hep bosa gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler
  • Mansur "Yavaş" salla biraz, biz çekoslavakya yı prag ı bilmemnereyi geçtik bize eski yeşil ve akp siz, Ankara yı geri getir yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuLKaS

Mansur "Yavaş" salla biraz, biz çekoslavakya yı prag ı bilmemnereyi geçtik bize eski yeşil ve akp siz, Ankara yı geri getir yeter
    Sallamıyor hocam , bu proje en çok üzerinde durduğu proje, yoksa yapabileceğine inanmıyor musunuz?
  • hocam pragdaki zengin kültürel yapı ile istanbul ancak yarışır ankara o kulvarda bile değil. olmayan kültürel yapı gelmez, iki ankara evi koymayla bir ankara kalesi ile kültür yaşatılmaz ben doğma büyüme ve memleket olarak da bir ankaralı olarak diyorum ankara da kültürel yapı yok tek artısı başkent olması ve kurtuluş savaşının merkezi olmasıdır. o da ne kadar geri tarihsel bir yapı sunar tartışılır. ben M yavaş ın örneğine kızıyorum biraz tutarlı söylesin diye yoksa düşüncesi her türlü melihin robotlarından felan iyidir yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onu bunu bırak EYT ne olacak Mansur Bey? Milyonların önünde ağzınızdan böyle bir vaad çıkmıştı
  • inşallah olur ama sanmıyorum yapamaz yaparsa da bir dahaki seçim hangi partiden aday olacağı fark etmez direkt alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

inşallah olur ama sanmıyorum yapamaz yaparsa da bir dahaki seçim hangi partiden aday olacağı fark etmez direkt alır
    Umarım olur hocam, hacı bayram çevre düzenlemesi, ulus havalimanı metro hattı üzerine tuz biber olur,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 18 Nisan 2019; 17:40:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.