Bildirim
Manna (Saf Altın Tozu)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yerimizi alalım.
-
allahın işi -
yok artık -
bulunsun -
Adnan hoca kesin mannayı iğneyle bilekten enjekte etmiş -
Ben başka bir şeye benzettim ama neyse boş yere uzaklaştırma almayalım -
nasıl kesiyor dodumun malı -
anlaşılan manna işine girdi inşallah maşallah bey -
Onu içinde insanlar göremediği sesleri duyuyormuş alala.gif -
Limitless terk -
-
Beynin tamamı kullanılıyor zaten.
- Beynin %90'ını kullanamıyomuşuz biliyon mu hacı?
- Kendi adına konuş.
Hz. Musa'nın altını eritip toz haline getirdiği, sonra da denize savurduğunun bir delili yoktur. Hz. Süleyman için veled-i zina diyen, İsrailoğullarına gelen birçok peygamberi de sapık ilan eden Yahudi kaynaklarından almıştır bu bilgiyi de. Altını toz haline getirmek 2011 yılında çocuk oyuncağı ancak toz halindeki altın bir moka yaramayacağı için kimse bununla uğraşmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: faruk
Beynin tamamı kullanılıyor zaten.
- Beynin %90'ını kullanamıyomuşuz biliyon mu hacı?
- Kendi adına konuş.
Hz. Musa'nın altını eritip toz haline getirdiği, sonra da denize savurduğunun bir delili yoktur. Hz. Süleyman için veled-i zina diyen, İsrailoğullarına gelen birçok peygamberi de sapık ilan eden Yahudi kaynaklarından almıştır bu bilgiyi de. Altını toz haline getirmek 2011 yılında çocuk oyuncağı ancak toz halindeki altın bir moka yaramayacağı için kimse bununla uğraşmaz.
toz halindeki altın bir moka yaramaz öyle mi ?
iyi akşamlaaarr -
Standart Kudrethelvası (manna) nedir? Faydaları nelerdir?
Kudrethelvası (manna) : Bir çeşit dişbudak olan fraxinus ornus ağacının torba şeklinde ve içi sıvı dolu yerine yapılan kesiklerden çıkan sıvıdır. İçeriğinde mannit şekeri vardır. Yuvarlak, yassı, billuri, kuru parçalardır. Rengi soluk sarımsı ve içi beyazdır. Kokusu bala benzer. Lezzeti şekerlidir. Suda kolay erir.
Faydası : Kolay kullanılır, hoş bir müshildir.
kısa bi araştırma sonucu kudrethelvası denilen bişey olduğunu öğrendim -
1:01 e dikkat.. tapınak şövalyelerinden çok fazla hediye geldi diyor..
http://tr.wikipedia.org/wiki/Tap%C4%B1nak_%C5%9E%C3%B6valyeleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 9 Eylül 2011; 22:01:47 > -
Eve gidince izleyecegim videoyu -
quote:
Orijinalden alıntı: Smoche.
Standart Kudrethelvası (manna) nedir? Faydaları nelerdir?
Kudrethelvası (manna) : Bir çeşit dişbudak olan fraxinus ornus ağacının torba şeklinde ve içi sıvı dolu yerine yapılan kesiklerden çıkan sıvıdır. İçeriğinde mannit şekeri vardır. Yuvarlak, yassı, billuri, kuru parçalardır. Rengi soluk sarımsı ve içi beyazdır. Kokusu bala benzer. Lezzeti şekerlidir. Suda kolay erir.
Faydası : Kolay kullanılır, hoş bir müshildir.
kısa bi araştırma sonucu kudrethelvası denilen bişey olduğunu öğrendim
Müshil noktasında koptum -
altın tozu ise altın renginde olması gerekmez mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 9 Eylül 2011; 21:28:37 > -
Benzer içerikler
- sakal nasıl hızlı uzar
- deposilin öldürür mu
- meresa kullananların yorumları
- marmaray ile izmit'e nasıl gidilir
- pttavm dolandırıcılığı
- prompt mühendisliği
- çay bardağı emojisi
- moonwalkers ayakkabı
- black friday 2025
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X