Şimdi Ara

Manisa Spil Dağı nasıl bir yer, giden var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Manisa Spil Dağı nasıl bir yer, giden var mı?

• Ne yapacağına bağlı.
  • çok güzel bir dağ askerliğimin acemiliğini orda yapmıştım tam spil dağının eteklerinde harika biryerdi hala unutamıyorum paraşütle falan atlayacaksan çok uygun biryer acemiliğim boyunca oradan hep paraşütle atlayaları görürdüm
  • Ailem gitmişti, benim canım istememişti, güzelmiş. Ama giderken yollar zorluymuş virajdı falan. Ben korkarım dağ yollarından, bilhassa virajlı olanlarından, sen de benim gibiysen asla gitme.
  • Güzel,tabi karadenizdeki gibi(özellikle doğu karadeniz) güzel değil ama batı için güzel bir yer.Öyle karadenizdeki mis gibi soğuk hava,çamlar,bitkiler,ormanlar yok yani.Ama dediğim gibi karadenizi görmemiş olanlar ve batıda olanlar için güzel bir yer.

Valla çektiğim fotoğraf çok ama şuan bilgisayarda bir tanesi var,istersen diğerlerini de eklerim,nerede olduklarını araştıramam lazım.Spil den Manisa nın görünümü...

Bunlarda netten bir iki fotoğraf...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 10 Ekim 2007; 13:52:40 >

• Burada ağlıyan kaya varmış, kayıp şehir atlantisin burada olabilceği ihtimali varmış

Paraşütle atlama yapılıyormuş

Dağda atlar varmış

Burası manyetit denen mıknatıslar varmış

bitki ve hayvan çeşitlerine bu dağda ratlanabiliyormuş

Dağın tepesinde sülüklü göl diye gizemli bir yer varmış

Buraya galiba yakında teleferik de yapılacakmış.

mesir macunu oluşturan 70 çeşit şifalı bitki bu dağda varmış

tilki, tavşan, domuz, sansar, sincap, kınalı, çil kekliği, akbaba, kartal, atmaca, geyik, halkalı sülün varmış

daha özellikleri de varmış, giden var mı bu garip yere...........
  • 7 senem Manisa'da geçti.
    Spil dağına tabii ki de gittim.

Söylediğin gibi paraşütle atlama yapılıyor.
    Yaban atlarını ben birkaç sene önce görmüştüm.
    Ağlayan Kaya dağın yamacında yer alıyor.Bir esprisi yok.Zaten küçük birşey öyle bir bakıp geçersin
    Sülüklü göldeki sülükleri millet alıp cilt hastalıklarına iyi gelsin diye vücuduna yapıştırıyordu.
    En üstte Spil Milli Parkı var.Piknik yapabilirsin.Manisada hava sıcak olurken en tepeye çıkınca üşüdüğümü bilirim

Mesir macunu için manisaya gitmene gerek yok marketlerde genelde oluyor.İk kez tadacaksan albeni yermiş gibi birden saldırma.Dişim macunun üstünde kalacaktı oradan biliyorum

Yaban hayatı ile anlattıklarım seneler önceydi.Şimdi gidipte birşey bulamazsan bana iyi dileklerini (!) iletme sakın Malum küresel ısınma vs.
    Bir bakarsın gittiğinde ne göl kalmış ne at

Sorun olursa cevaplayabilirm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    4 yıl önce açıldı
    Malatya nasıl bir yer ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

7 senem Manisa'da geçti.
    Spil dağına tabii ki de gittim.

Söylediğin gibi paraşütle atlama yapılıyor.
    Yaban atlarını ben birkaç sene önce görmüştüm.
    Ağlayan Kaya dağın yamacında yer alıyor.Bir esprisi yok.Zaten küçük birşey öyle bir bakıp geçersin
    Sülüklü göldeki sülükleri millet alıp cilt hastalıklarına iyi gelsin diye vücuduna yapıştırıyordu.
    En üstte Spil Milli Parkı var.Piknik yapabilirsin.Manisada hava sıcak olurken en tepeye çıkınca üşüdüğümü bilirim

Mesir macunu için manisaya gitmene gerek yok marketlerde genelde oluyor.İk kez tadacaksan albeni yermiş gibi birden saldırma.Dişim macunun üstünde kalacaktı oradan biliyorum

Yaban hayatı ile anlattıklarım seneler önceydi.Şimdi gidipte birşey bulamazsan bana iyi dileklerini (!) iletme sakın Malum küresel ısınma vs.
    Bir bakarsın gittiğinde ne göl kalmış ne at

Sorun olursa cevaplayabilirm

sağol

• Manisalıyım...istediğinizi sorabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagopa001

Manisalıyım...istediğinizi sorabilirsiniz

adam gitti geldi bile örenmiştir artık nasıl bir yer olduğunu
  • karşıyakadan sonra ileride karagöl var. Bence gezmek için daha ideal bir yer geliyor. Wowturkey sitesinde araştır bulursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.