Şimdi Ara

Manhunt - 2024 Türkçe Yama (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
9
Favori
5.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuda bir mesajımda PS2 için de hazırladığım versiyonun linkini paylaşmıştım. ISO'ya aktardığımda dosya boyutu düştüğü için oyunu oynayamamış, dolayısıyla da kalite kontrolünü yapamadığım için o versiyonu herkese açık olarak paylaşmaktan vazgeçmiştim. İsterseniz bir de siz deneyin, başarılı bir sonuç alırsanız ve hangi programla nasıl yaptığınızı da söylerseniz açıkçası çok makbule geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam merhaba, yaptığınız yamayı PS2 isosuna kurdum çalışıyor (tam test etmedim fakat çalıştırdım pcsx2 üzerinde) yalnız yaptığınız dosyalar EU sürüm için dosyalardı, bende halihazırda US sürüm vardı dosyalar aynı olduğu düşüncesi ile eu dosyalarını us sürümünün üstüne kurdum, hata ettim. Bu hali ile menüdeki evet kısmında ve altyazılardaki türkçe karakterler gözükmüyor US olduğu için mi tam emin değilim, en son hatama sinirlenip komple isoyu sildim.

Oyunu cdromance manhunt us iso yazan dosyayı indirdim, düzenlemek için https://gamebanana.com/tools/6653 bu yazılımı kullandım, bu videodaki gibi

Manhunt - 2024 Türkçe YamaBig Evilyoutube
    this is the most fast way to update ps2 iso files. Apache v1.1 = https://gamebanana.com/tools/6653. Checkout my discord server : https://discord.gg/pS7EY8EbgX #PS2Mods #FIFA #PS2 #PES #FIFAPS2
    https://www.youtube.com/watch?v=jqM75DjiRt8

iso disk düzenleyiciyle düzenledim daha sonra daha yeni tool buldum apache 3 adında. Onunla yapmak daha mantıklı ve daha yeni bir tool. Aynı program yalnız şöyle bir sıkıntı var yamalancak dosyaların boyutu orijinal dosyalardan fazla olursa iso bozulabilir tarzında bir uyarı veriyor apache 3 yazılımı. Ben apache 1 ile yaptığımda iso çalışmıştı gerçi yalnız yükleme ekranları normalden uzundu acaba isoyu bozduğu için mi öyle oluyor tam anlamadım.

Türkçe yamadaki her bir dosyanın byte boyutunu sağ tık özelliklerden kontrol ettim. Daha sonra iso dosyasını program ile açtım ve isodaki orijinal dosyanın byte değerini sizin düzenlediğinizi dosyadaki byte değeri ile aynı olacak şekilde değiştirdim.

TR dosyanın byte değeri:

Manhunt - 2024 Türkçe Yama

Byte değerini programa yazarken nokta kullanmamak gerekiyor.

değerin aynısını orijinal isodaki dosyaların değerleriyle değiştirdim,

her bir orjinal dosyanın byte'ını değiştirdikten sonra orijinal dosyaları 2. resimde attığım isotools>update selected file kısmından sizin yaptığınız dosya ile değiştirdim. Her dosyaya aynı işlemi uyguladım, uzun sürdü ama çalıştı. Bir tek üste dediğim sıkıntılar var o da EU ile alakalı olabilir.

Bu arada toolları hiç beğenmedim başka program ile tek tek uğraşmadan yamalama yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakana -- 9 Ekim 2024; 5:59:1 >

• Bu arada iso özel bir paketleme kullanıyor sanırım isoyu yeniden paketleyince dediğiniz gibi dosya boyutu düşüyor çalışmıyor fakat düzenleyince çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakana -- 9 Ekim 2024; 5:54:53 >

PS4 portu dediğiniz PS2 Classics oluyor sanırım. Yamayı yaptığımda PC ve PS2 versiyonunu eş zamanlı olarak yapmıştım ama ISO dosyasına gömmeyle ilgili bir takım sorunlar meydana geldiği için testini yapamayıp paylaşmamıştım. Bu linkten indirebilirsiniz.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Oyun PlayStation 4 için tekrar yayınlanmıştı hocam. PS2 Classics oluyor sanırım. Link için teşekkürler.

https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1004-CUSA03545_00-SLES520230000001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 30 Kasım 2024; 4:11:51 >

Kardeşim şunu isolu bi şekilde ps2 tr yamalı yüklesen sevaba girersin vallahi diğer arkadaş bişeyler yaptım diyorda baya karışık çoğu kişi yapamaz

• Ps2 port için uğraştım ama maalesef oyun isosunun içinde udf sistemi var iso + udf olarak ve paketleme olmuyor.Yabancı sitelerde yeterli kaynak yok.Linux ubuntu üstünden yapanlar varmış.Birde resmi olmayan yama Portekizce ve Rusça yapmışlar ama nasıl yaptıkları ile bilgi yok nette maalesef.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.