Şimdi Ara

Manhunt - 2024 Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
6
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @İhsanblack02 Benim de EA'nin eski oyunlarından bayağı sevdiklerim var ama zaman gösterecek diyelim. Teşekkür ederim yorumun için.


    @Zebercet Bana soracak olursanız eski GTA'lardan daha iyi yaşlanmış ve kendini oynattıran bir oyun, oyunun her şeyi çok güzel. Tek şikâyetim silahlı çatışma sekansları, bence oyunun tek kötü yaşlanmış kısmı o. Grafik ve animasyon gibi şeyler elbette ki eskiyecek, o yüzden onları saymıyorum. Ama oyunun yalnızca tek bir özelliğini eleştirmem bile kalitesini yansıtıyor bence. GTA Online'ı çıkardığından beri yaptığı açgözlülükler ve işin hep kolayına kaçmak gibi şeylerden dolayı Rockstar'a hiç saygım kalmamış olsa da ana oyunları çok iyi oluyor ve yerelleştirmeme değiyor, o bir gerçek.


    Yorumlarınız da benim için çok kıymetli. Çok teşekkür ederim desteğiniz için ve iyi oyunlar dilerim.





  • Çözüm: Yaşadığım oyunu kaydememe sorununu Belgelerim'deki Manhunt User Files adlı klasörü sildim. Daha sonra Oyunun exe dosyasına sağ tık > Özellikler > Uyumluluk > Uyumluluk modu yaptım. Ama benim şahsi fikrim Manhunt User Files adlı dosyayı Defender tehdit olarak algılıyor. Dosyayı dışlayınca sorunsuz çalışıyor. @CriminaL277_ emeklerin için çok teşekkür ederim.

    Manhunt - 2024 Türkçe Yama




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmt1180 -- 24 Mart 2024; 17:30:54 >




  • Yamayı ps2 emülatöründe kullanmanın yolu varmı ? Bende pc yok telefondan emülatörle oynuyorum genelde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucker274 kullanıcısına yanıt

    Aslında yamayı yaparken hem PC hem de PS2 versiyonunu eş zamanlı olarak yapmıştım ama değiştirilmiş dosyaları ISO'ya atıp kaydedince ISO boyutunda sürekli düşmeler oldu, bu da oyunun açılmamasına sebep oldu. Çeşitli ISO düzenleyicilerle denememe rağmen bu sorunu çözemedim. Bu linkten yamanın PS2 versiyonunu indirebilirsiniz. ISO'ya sorunsuzca gömebilirseniz ve nasıl yaptığınızı da paylaşırsanız çok makbule geçer açıkçası.

  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt
    Telefondan isoya gömebilirmiyim bilmiyorum yinede bi deniycem elinize sağlık teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk fırsatta deneyeceğim, teşekkürler. Yeni yamalarınızı da bekliyoruz. Manhunt - 2024 Türkçe Yama 

  • Spider-Man oyunları bitince adam akıllı oturdum başına 2.5 saattir oynuyorum. 6. bölümdeyim ve hafiften irrite etmeye başladı. Saç baş yoldurur bir zorluğu var ve kayıt sistemi eski usul ucube bir sistem. Kontrollere bağlı olarak öldüğüm ve çok gerilerden başladığım bir kaç yerde rage quit atıp silecektim ancak çocukluğumda belki de yirminin üzerinde bitirdiğim, bir süre sonra kendi çapımda speedrun yaptığım - o dönemler böyle bir kavramı biliyor muydum ondan bile emin değilim - bir oyun Manhunt ve zamana yayarak da olsa oynayıp bitireceğim - muhtemelen yarın iki oturumda falan bitiririm -

  • @lucker274 Rica ederim, iyi oyunlar dilerim. Umarım bir şekilde halledebilirsiniz.

    @Sele177 Sırada Manhunt 2 var. Çok teşekkür ederim desteğiniz için, iyi oyunlar dilerim.

    @Zebercet Oyuna benden çok daha aşina olduğunuz gerçek, o yüzden sanıyorum ki sabredip sonunu görmeye değeceğini söylemenin bir anlamı yoktur. :D Ben Manhunt'a bu sene başında başladım, daha önce hiç oynamamıştım ve belki de yüksek tahammül seviyemden kaynaklıdır ama oyun beni silahlı çatışma sekansları haricinde eskiliği nedeniyle hiç rahatsız etmedi. Sadece her Rockstar oyununda olduğu gibi oyuncunun vaktini çok harcıyor bu da. Ama gizlilik oyunu olduğu için burada o yavaşlık beni rahatsız etmedi şahsen. Oyunla ilgili tek alıp veremediğim şeyler hantal mekaniklerin silahlı çatışmalarda yetişememesi ve çok fazla sayıda silahlı çatışma sekansı nedeniyle bazen oyunun kendini sıradan bir TPS oyunu sanması. Çatışma kısımlarından kesilip oyunun süresi de biraz kısaltılsaymış bence daha hoş olurmuş ama bu hâliyle bile bayağı hoşuma gitti açıkçası Manhunt. Son derece farklı, tarz, cesur ve güzel bir gizlilik oyunu olduğunu düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 19 Nisan 2024; 16:12:18 >




  • Bu arada oyunda yönetmen rolünde car car kafa s.ken Lionel Starkweather karakterini yakın zamanda Succession ile iyiden iyiye aşinalık kazandığım Brian Cox seslendiriyormuş. İlk fark ettiğimde ufak çaplı bir şok geçirdim kendi adıma. Rockstar'ın eski oyunlarında sonradan ünlenen pek çok oyuncu seslendirmen olarak çalışmış bu şekilde.

  • Malikaneye girdiğimiz bölümde artık iyiden iyiye boku çıkıyor zorluğun. Üzerinize abartmıyorum ama onlarca otomatik tüfekli adam salıyor burada ve bir süredir etmediğim galiz küfürleri ederek masayı yumrukladım defalarca. En son da daha fazla dayanamayıp kapattım. İki bölüm falan kaldı, toplasan bir saat sürmez ama ben bir saattir bu malikane bölümündeyim. Bitti herhalde diyorum on tane daha adam yolluyor. Farklı oyun başlıklarına defalarca yazmışımdır. Üzerinize onlarca yaratık, düşman vs. yollayıp da bu şekilde zor olmaya çalışan oyunlardan etimle kemiğimle tiksiniyorum. Bir soluklanıp devam edeceğim şuan elim ayağım titriyor.


    Yok abi geçemiyorum şaka gibi. Asansör için anahtar almam gereken bir herif var. Odaya 6-7 kişi toplanmış. Kapıyı açar açmaz ölüyorum hani hiçbir şey yapamam o noktada. Delirmek üzereyim akşam akşam. Bir de normalde düşman spawnlanmayan bir bölge vardı ağrı kesici alıyordum. Oradan da 5-6 kişi gelmeye başladı oyunu kapatıp açınca. Fıttırmalık. Ben bu oyunu çocuk yaşta nasıl oynamışım.


    Bitirdim. 7.5 saat sürmüş. 19. bölüm illallah ettirdi. Onun dışında bugün açar oynarsınız 20 senede bu denli eskimeden kalması inanılmaz. Çevirmen arkadaşın da emeğine sağlık tekrardan. Hiç aklımda yokken seneler sonra Manhunt oynadım sayesinde. Manhunt - 2024 Türkçe Yama 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 7 Nisan 2024; 20:41:16 >




  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim ve tekrar oynama isteği verdiğime de sevindim. Manhunt 2 yamasını yayınlamama çok az kaldı, belki sizi onunla yine cezbedebilirim. :D O ilk oyun kadar saç baş yoldurmaz diye düşünüyorum. İlk oyuna göre gerilemiş yapay zekâ ve tuş ayarlarını bile değiştirme özelliği olmayan kötü PC portu haricinde genel olarak daha iyi yaşlanmış bir oyun bence. Ama şahsen ilk oyunu çok daha eşsiz ve ilgi çekici buluyorum, ikinci oyun bana sırf daha fazla vahşet içersin diye daha fazla vahşet içeriyor gibi geliyor ve hem tarzını hem de hikâyesini pek beğenmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 9 Nisan 2024; 23:55:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.