Hortlattaın bari bir haber ver bize(oyun hakkında)
kendini pokemon zannedip camdan atlayan salak yüzünden POKEMON u seyredemedik ... Zaten herşeyi yasaklamaya çalışıyolar Türkiye de ... Ayrıca Manhunt diye oyun yasaklandı diye haber olsa TV de falan daha çok ilgi görür burası TURKEY ...
quote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
Hort.
Hortlattaın bari bir haber ver bize(oyun hakkında)
Yakında İnş.
grafikler berbat
quote:
Orjinalden alıntı: Bluedevil86
grafikler berbat
Hellgate: London'ın grafiklerine baktın mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
quote:
Orjinalden alıntı: Bluedevil86
grafikler berbat
Hellgate: London'ın grafiklerine baktın mı?
+1
Bu oyunda en azından Ss'ler yalan çıkmazAyrıca bu görüntüler PS versiyonundan
valla manhunt 1 i çok severek oynamıştım.psikopat düsüncelerimi gerceklestirdik pc yede çıkar wii ve ps e çıktıktan sonra.grafikler hoş değil ama manhunt 1dekiyle aynı olacağı için en azından eskiyi hatırlayıp oynarız.hem oyun zevkli olursa o kadar göze batmaz.çıksada oynasak
quote:
Orjinalden alıntı: brk_066
valla manhunt 1 i çok severek oynamıştım.psikopat düsüncelerimi gerceklestirdik pc yede çıkar wii ve ps e çıktıktan sonra.grafikler hoş değil ama manhunt 1dekiyle aynı olacağı için en azından eskiyi hatırlayıp oynarız.hem oyun zevkli olursa o kadar göze batmaz.çıksada oynasak