bu oyun heryerde satılmayacamış galiba yasak yiyen oyunlardan diye biliyorum
daha belli değil ama ya nezaman pcye çıkacağı adamlar ilkini çıkarıyo ikincisi için umut veriyo ondan sonra yok canım çıkarmıyoruz diyo nedir bu yahu
biraz sinirlendim farkındayım pardon
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
quote:
Orjinalden alıntı: heavybear
bekle babam bekle başka bi işimiz yok zaten
acelemiz yok zaten ya pc ye çıksında bekleriz
quote:
daha belli değil ama ya nezaman pcye çıkacağı adamlar ilkini çıkarıyo ikincisi için umut veriyo ondan sonra yok canım çıkarmıyoruz diyo nedir bu yahu
quote:
quote:
sinirlenme sinirlenme çıkçak pc ye de biraz sabır o kadar
pc yide yetim bıraktılar bu ne yaaa önce konsollara gelior her oyun.bu arada ps2 ye halaa oyun çıkıomu ya
quote:
quote:
quote:
quote:
oohhooooo ps2 ye daha ne oyunlar çıkar papucu dama atılamadı henüz
quote:
Orjinalden alıntı: kubillian
pc yide yetim bıraktılar bu ne yaaa önce konsollara gelior her oyun.bu arada ps2 ye halaa oyun çıkıomu ya
quote:
quote:
quote:
quote:
up
ben cinayet işleyemem oyun bayağı sürükleyici
Böyle grafikler gelirse bu saygısızlık olur,HDR,AA;AF v.s boşuna çıkmadı,ne olurdu yani grafikleri biraz olsun iyi olsaydı
quote:
Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Böyle grafikler gelirse bu saygısızlık olur,HDR,AA;AF v.s boşuna çıkmadı,ne olurdu yani grafikleri biraz olsun iyi olsaydı
haklısın
quote:
Grafiklerin günümüzün gerisinde olduğu bi gerçek. Eğlence iyi olursa grafiği kimse aramayacaktır. Ayrıca Level Ekim sayısında oyunun incelemesi var ve hiçkimse oyundan memnun değil. Büyük umutlarla bekleyenler hayalkırıklığı yaşayabilir diyorlar.
Abartmıyorum beyler sanki psp emulesinden oyun oynuyoruz
quote:
Korku oyunlarında grafikler fazla öne çıkmamalı.Kanı gerçekci yapsınlar yeter...Ayrıca bu grafiği bulduğuna şükret yinede geliştirmişler grafikleri...
Ha bu arada bu ss'ler pc için değil PS versiyonunun SS'leri
quote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
quote:
Korku oyunlarında grafikler fazla öne çıkmamalı.Kanı gerçekci yapsınlar yeter...Ayrıca bu grafiği bulduğuna şükret yinede geliştirmişler grafikleri...
Ha bu arada bu ss'ler pc için değil PS versiyonunun SS'leri
Nerden hatırlattın ya pc olmadığını ne güzel alışmık gidiyoduk
Elbet pc yede çıkçak bi gün
Yine,Yeniden...
ah be bu oyun pc ye çıkmazmı ya
İngiltere çok adam gibi bir yermiş gibi bide oyunları yasaklıyorlar. 26 mbit internet var ve adamlar oyunları yasaklıyorlar.Akıl var mantık var o hızla adamlar istediği oyunu istediği zamanda indirir bari bırakında bir Allah'ın kulu orjinal almak isterse,Rockstar kazansın o parayı
quote:
Orjinalden alıntı: büyük adam
İngiltere çok adam gibi bir yermiş gibi bide oyunları yasaklıyorlar. 26 mbit internet var ve adamlar oyunları yasaklıyorlar.Akıl var mantık var o hızla adamlar istediği oyunu istediği zamanda indirir bari bırakında bir Allah'ın kulu orjinal almak isterse,Rockstar kazansın o parayı
İngilizlerde sanki sütten çıkmış ak kaşık ha. Sanki orda hiç suç işlenmiyo,hiç olay çıkmıyo. Manhunt çıkıncamı herkes suça meyilli olcak.
Hayretler ya. Akşama kadar Sims oynuyolar ondan sonra da böyle bir oyun gelince afallıyorlar.