Şimdi Ara

Manhunt 2™ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
0
Favori
10.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: andac_bagtir

valla ben biraz geç kaldım heralde

daha iki haftadır takılıyorum aralıklarla. sekizinci bölüme gelebildim ancak. gerçekten harika bir oyun.

ama sekizinci bölümde herkezi geberttim şalteri de kaldırdım gerisini çözemiyorum ne hikmetse. yokmu bilen bir arkadaş

Yardım.

sen kaçıncı bölümdesin bu arada _?

• O takılan arkadaşımız o bölüm hakkında biraz daha ayrıntıya girebilirse yardım edebilirim sanırsam
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

valla ben biraz geç kaldım heralde

daha iki haftadır takılıyorum aralıklarla. sekizinci bölüme gelebildim ancak. gerçekten harika bir oyun.

ama sekizinci bölümde herkezi geberttim şalteri de kaldırdım gerisini çözemiyorum ne hikmetse. yokmu bilen bir arkadaş

Yardım.

sen kaçıncı bölümdesin bu arada _?

Daha ilk bölümdeyim. Ya bu aralar pek oyun oynayamıyorum. Okuldan artan zamanda da forumdayım.

• hmm.

bende 8. bölüme kadar sorun yaşamadım ama burda takıldım ne hikmetse.

yokmu 8. bölümü anlatacak bir arkadaş

yardım
  • quote:

hmm.

bende 8. bölüme kadar sorun yaşamadım ama burda takıldım ne hikmetse.

yokmu 8. bölümü anlatacak bir arkadaş

yardım

Yardım geldi ya kardeş. Yukarıda bak. Biraz daha ayrıntılı ve resimli anlatırsan takıldığın yeri, yardım gelecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

O takılan arkadaşımız o bölüm hakkında biraz daha ayrıntıya girebilirse yardım edebilirim sanırsam

saol dostum. burası direk toplu silahla başlıyor. herkezin elinde silah var. çok katlı bir yer. iş hanı gibi. her katta adamlar var. onları temizledim. sonra bir odada kamera var onu da aldım. sonra en üst katta gene adamları öldürdüm. kilitli bir kapı vardı. ona ateş ettim içinden kırmızı iconlu çifte tüfek çıktı. o kamerayı alınca kırmızı barın kapısı açıldı. alt katına indim şalteri kaldırdım. yukarı çıkarken de bir adam çıktı öldürdüm. ordan sonra ne adam var piyasada nede oyunun sonu.

dön dolaş kitlendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac_bagtir -- 26 Ekim 2007; 21:04:30 >

• up up
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

O takılan arkadaşımız o bölüm hakkında biraz daha ayrıntıya girebilirse yardım edebilirim sanırsam

saol dostum. burası direk toplu silahla başlıyor. herkezin elinde silah var. çok katlı bir yer. iş hanı gibi. her katta adamlar var. onları temizledim. sonra bir odada kamera var onu da aldım. sonra en üst katta gene adamları öldürdüm. kilitli bir kapı vardı. ona ateş ettim içinden kırmızı iconlu çifte tüfek çıktı. o kamerayı alınca kırmızı barın kapısı açıldı. alt katına indim şalteri kaldırdım. yukarı çıkarken de bir adam çıktı öldürdüm. ordan sonra ne adam var piyasada nede oyunun sonu.

dön dolaş kitlendim.

Tamam cevabın bende

Bak şimdi o restarunt'dan çık en üst kata git...orda iki tane yer olması lazım bir yer kapalı diğer yerdede kapı var aslında ordan bir adamın çıkıp bize ateş etmesi lazımdı çünkü ben yolumu ordan bulmuştum.Neyse yine olmazsa bir ss koy en üst kattan her iki yöne bakan ona göre yine yardımcı oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 26 Ekim 2007; 21:59:17 >

• en üst kata 50 kere çıktım. ilk çıktığımda iki adam vardı orda . onları temizledim. sonra oranın sonuna gittim bir kapıdan giriyorsun. içinde bir kapı daha var. onun içinden tüfeği aldım ama sonrası yok. dolan dolan dur yanii

artık pazar günü sabahtan gönderebilir ancak ss leri.

saol ama anlamadım gene
  • quote:

en üst kata 50 kere çıktım. ilk çıktığımda iki adam vardı orda . onları temizledim. sonra oranın sonuna gittim bir kapıdan giriyorsun. içinde bir kapı daha var. onun içinden tüfeği aldım ama sonrası yok. dolan dolan dur yanii

artık pazar günü sabahtan gönderebilir ancak ss leri.

saol ama anlamadım gene

ha işte oraya girdin dimi o kapıdan içeri...bak orda bir bölme olacak masa filan oalcak hatta küçük bi rofis gibi ordada bir button var ona basıyorsun o havuz gibi yerin kenar tarafındaki kapı açılıyor.ordan içeri giriyorsun bölümü geçiyorsun

• eyvallah deneyecem pazar günü . yazarım buraya zaten.

çok saol dostum
  • Yardımların için sağol 'büyük adam'.
  • orda butona falan raslamadım dostum. yok yok yok.

şöyle birşey desem. kırmızı renkli çifte tüfeği de aldım onunla da adam öldürüp gene denedim ama nafile. ne yapmam gerekiyor ki anlamadım gitti valla
  • up up
  • Up
  • büyük adam nerdesin kardeşim. dediğin yerde button falan yok.

acaba oyunda yanlış birşey mi yaptım.
  • manhunt 2 nin pc versionu yok mu torrentlerde sadece ps2 versionu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsolbaba

manhunt 2 nin pc versionu yok mu torrentlerde sadece ps2 versionu var

Pc versiyonu yok şimdilik. Daha çıkmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsolbaba

manhunt 2 nin pc versionu yok mu torrentlerde sadece ps2 versionu var

henüz yok. onu bekliyoruz bizde ama nezaman çıkar artık kimbilir ?
  • YAV YOKMU ŞU MaNHuNT UN 8. BÖLÜMÜN SON PARTINI TARİF EDECEK BİR ADAM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac_bagtir -- 28 Ekim 2007; 20:43:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.