Şimdi Ara

Manhunt 2™ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
0
Favori
10.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw hiçmi ingilizce bilen yok şu forumda ya

hadi migros poşeti kulübü
  • az çok biliyorum da epey uzun be
  • +ergenliği bitmiş olan arkadaşlar için önerilen bir oyun
  • adamım çok sağol ya gerçekten çok uğraşmıssın belli yardımın için tekrar çok teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: mellun

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: heavybear

arada bi poşet değiştirin ya sıkıntınız geçer
    Pir sen bilirsin ikinci oyunda farklı silahlar olcakmı?

adamım bu konuda bir bilgim yok ama nette şööle bir yazı buldum artık ingilizcesi ii olan bir arkadaşımız çevirir bize

Weapons and Executions: As with the original game, Manhunt 2 splits its weapons up into colour groups, ranging from one use weapons, to weapons that go on your back such as the baseball bat or sniper rifle. There are four weapon classes, yellow, green, blue and red. Throwable items are yellow, green are one-use, items stored on your belt are blue and items you store on your back are red. It is said that Manhunt 2 includes an additional weapon set; we are unsure if this brings the tally up to five or if the previewers are confused about the situation.

Yellow:

• Decapitated Head – unknown, presumably as a lure.

Green:

• Ball point pen - The first execution involved sticking the pen in the eye of your enemy, a second has you kicking the guard in the testicles then stabbing him when he falls to the ground and the third involved Daniel sneaking up from behind and sticking the pen into the face of the guard, before kicking them to the ground and repeatedly shoving the pen in his face of the fallen foe.
    • Broken bottle - unknown. Wii exclusive weapon.
    • Glass shard - one execution involved Daniel slicing a hunters throat from behind.
    • Razor - unknown. Wii exclusive weapon.
    • Pencil - unknown, presumably the same as the pen.
    • Syringe - enemy is kicked to the ground and stomping on before taking the needle to the eye. Single use.

Blue:

• Assault Rifle - unknown.
    • Baton - beats a hunter over the heat with the baton knocking them out.
    • Cattle prod - unknown.
    • Crowbar - smashed foe in the face twice then inserts the crowbar in a fallen enemies back.
    • Flare gun - unknown, can be used to create light.
    • Flash light - unknown, can be used to create light.
    • Hand Axe - unknown.
    • Hand hammer - assumed, not confirmed.
    • Heavy Handgun - returning from the first game. Execution includes pointing the gun at the foes temple.
    • Knife - unknown.
    • Magnum - unknown.
    • Nightstick - executions unknown.
    • Plastic bag - Daniel stands behind a foe punching him in the face while the foe is on his knees. Single use.
    • Scythe - unknown.
    • Tranquiliser - unknown.
    • Uzi - unknown.
    • Wire Cutters - testicle and vertebrae removal.

Red:

• Barbed wire baseball bat - unknown.
    • Baseball bat - One execution involves a decapitation.
    • Circular Power Saw - Saw is inserted in the groin of a hunter and pulled upwards.
    • Crowbar - Pulls a hunters face off.
    • Double barrel shotgun - One execution has Daniel blowing away his foes genitalia another has Daniel shooting an enemy straight in the face.
    • Fire Axe - slams the axe downwards on a fallen enemy, another has Daniel slamming the axe into the back of an enemies head.
    • Katana- unknown.
    • Mace - unknown. Wii exclusive weapon.
    • Revolver - unknown.
    • Shotgun - sneaks up behind an enemy and cracks them in the skull with the butt before blowing their head off.
    • Shotgun w/ flash light - unknown, likely the same as the standard shotgun.
    • Sledgehammer - swings hammer down onto fallen foe.
    • Sniper Rifle - unknown.

al sıkıntıdan üstün körü çevirdim :

Silahlar ve infazlar : İlk oyundaki gibi Manhunt 2 de silahların kendi renk grupları olucak.
    Menzilli silahlardan yakın mesafede kullanılanlara kadar bezbol sopası yada sniper gibi.
    4 sınıf silah var.sarı,kırmızı,mavi ve yeşil.Atılabilien silahlar sarı,
    yeşiller 1 kere kullanımlık,kemerinde taşıdığın silahlar mavi ve sırtında taşıdıkların kırmızı.
    Söylenenlere göre Manhunt 2 de silahla infazlara eklentiler olucakmış,bu hareketleri 5 e kadar yükseltir mi
    ya da videolar olan şeyle ilgili kafanızı mı karıştırır bilmiyoruz.(burayı tam çeviremedim ama
    demek istediği infazlarda adam bir kaç hareket yapıyordu bu daha mı fazla olur yoksa siz infazı izlerken ne olup
    bittiğini anlamazmısınız gibisinden konuşuyor önemli değil.)

Sarı :
    Kafa koparma-bilinmiyor,muhtemelen çekerek.

Yeşil :

-Dolma kalem - İlk infaz düşmanının gözüne kalem sokarak yapılıyor,ikincisinde düşmanın hayalarına tekme atıp
    sonra yere düşünce kalemi saplıyorsunuz,üçüncüsü arkadan gizlice gelip kalemi düşmanın suratına saplıyor adamı
    yere atmadan tekrar saplayıp kalemi suratına iyice sokuyo(orda bırakıyor galiba)
    -kırık şişe - bilinmiyor,Wii ye özel silah
    -Kırık cam - Damiel düşmanın boğazını arkadan kesiyor.
    -Ustura-bilinmiyor,Wii ye özel silah
    -Kalem - bilinmiyor,muhtamelen dolma kalemle aynı
    -Şırınga - Düşman yere atılıyor ve eleman kaçamadan iğneyi gözüne yiyor.

Mavi :

-Saldırı tüfeği - bilinmiyor
    -Sopa - Deli gibi dövüp yere seriyosun adamı
    -Cattle prod (değnek gibi bişey galiba) - bilinmiyor
    -Levye - 2 kere suratına vurup adam düşerken sırtına saplıyor.
    -işaret fişeği - bilinmiyor,ışık için kulanılabilir.
    -El feneri - bilinmiyor,ışık için kulanılabilir.
    -El baltası - bilinmiyor
    -Çekiç - oyunda olup olmucağı belli değil.
    -Tabanca - İlk oyundan.İnfaz, silahı düşmanın şakağına dayıyarak gerçekleşiyor.
    -Bıçak - bilinmiyor
    -Magnum - bilinmiyor
    -Nightstick - infaz bilinmiyor
    -Plastik torba - Düşman dizlerinin üsütndeyken daniel elemanın suratını yumrukluyor.
    -Orak - bilinmiyor
    -Sakinleştirici - bilinmiyor
    -Uzi - bilinmiyor
    -Kablo kesici - Hayaları ve omurgayı çıkarıyor.

Kırmızı :

-Çivili bezbol sopası - bilinmiyor
    -Bezbol sopası - Tek infaz başını koparmakla ilgili.
    -Yuvarlak elektirikli testere - Testereyi kasıklara sokuyor sonra yukarı doğru çekiyor.
    -Levye - Düşmanın suratını parçalıyor,koparıyor.
    -Çifte - İlkinde düşmanın malını patlatıyor,bir diğerinde tam suratından vuruyor.
    -İtfaiye baltası - Baltanın arkasıyla yere düşen düşmana vuruyor,diğeri düşmanın kafasının arkasına
    baltayı saplıyor.
    -Sallama - bilinmiyor
    -Topuz - bilinmiyor,wii ye özel silah
    -6 patlar - bilinmiyor
    -Pompalı tüfek - Arkadan gizlice yaklaşıp kafasını patlatmadan önce dipciğiyle kafa tasını kırıyor.
    -Feneri olan pompalı tüfek-bilinmiyor,muhtemelen normal pompalıyla aynı.
    -Balyoz - Yerdeki düşmanın üstüne balyozu sallıyor.
    -Sniper - bilinmiyor

Pc ye çıksada oynasak
    Çeviriden sonra başlığa yaş sınırı koy

• Nete beta versiyonu düşmüş ps2 için.Şiddet ve erotik öğelerin çıkarılmadığı versiyonuymuş.Beta olduğundan indirmedim.Tam sürümü bekliyorum
  • o öğeler çıkarıldı mı zaten oyun kalmaz ki geriye

quote:

Orjinalden alıntı: MY55

Nete beta versiyonu düşmüş ps2 için.Şiddet ve erotik öğelerin çıkarılmadığı versiyonuymuş.Beta olduğundan indirmedim.Tam sürümü bekliyorum

@mellun sabrın için tebrikler çeviri için teşekkürler
  • quote:

Nete beta versiyonu düşmüş ps2 için.Şiddet ve erotik öğelerin çıkarılmadığı versiyonuymuş.Beta olduğundan indirmedim.Tam sürümü bekliyorum

erotik değilde şiddet çıkarıldımı tadı kalmaz zaten oyunun

oyunun amacı ne : şiddet ve adam öldürme sanatı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

erotik değilde şiddet çıkarıldımı tadı kalmaz zaten oyunun

oyunun amacı ne : şiddet ve adam öldürme sanatı

senin tabirinle oyunun amacı biraz kaba kalmışErotik de olacak tabiki yaw mesela bu manhunt 1 de bizim cash in ailesini kaçırmışlardı nasıldı kız kardeşlerinin kıyafetleriUzun lafın kısası erotizimde korkunun ve şiddetin bir öğesidir

• hiç başka yeni haber yokmu piyasada taze tazeeee
  • valla 1-2 ss gelmiş ign'e ama en son haber 31 ağustosda çıkmış

Bu arada yeniden platformları okuyayım oyun PSP,ps2 ve Wii ye çıkıyor(ulan pc ye değilde wii ye çıkması yüreğimi yakıyor)

ss ler burdanhttp://ps2.ign.com/objects/883/883116.html#news

Edit : 43 tane ss var link de

• quote:

hiç başka yeni haber yokmu piyasada taze tazeeee

valla dostum yeni haberler çıktıkça aynen burda ama şimdilik ses soluk yok
  • En son SS ' ler:

Manhunt 2™

Manhunt 2™

Manhunt 2™

• 1

Manhunt 2™

Manhunt 2™
  • hehe en sondan 1. resme ne kadar komik beaiyi hala kafa koparma olacak
  • güsel oyun alınması lazım ama sadece orjinalmi?
  • ya arkadaşlar çok bekliyorum bu oyunu.ne zaman çıkacak kesin olarak bi haberi olan varmı acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubillian

ya arkadaşlar çok bekliyorum bu oyunu.ne zaman çıkacak kesin olarak bi haberi olan varmı acaba???

aslında pc için bile çıakcağı bilinmiyor eskiden söylediğim gibi psp,ps2 ve wii ye çıakcak (pc yede çıkartırlar merak etmeyin)ama sadece söylediğim paltformların kesin çıkış tarihleri var mı onu bile bilmiyorum ama kesin 2008 in ortasında veya sonunda çıkabilir
  • Geçtiğimiz Haziran ayında çıkması beklenirken çıkışı ertelenen Mahhunt 2'nin PS2, PSP ve Nintendo versiyonlarının 31 Ekim itibarıyla hazır olacağı duyuruldu.

Pc için ise ne zaman çıkacağı daha belli değil...
  • bekle babam bekle başka bi işimiz yok zaten
  • quote:

bekle babam bekle başka bi işimiz yok zaten

acelemiz yok zaten ya pc ye çıksında bekleriz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.