Şimdi Ara

Mango %50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.047
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://shop.mango.com/catalog.faces?state=he_052_TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byincele -- 23 Haziran 2015; 12:14:40 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dar giyinmek derken? bu normal giyim tarzi ve kesimler... sanirim kilolu oldugunuz icin dar geliyor size
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Evet sanırım ben mangonun ürünlerine göre kiloluyum :)
  • "Dar giyinmeyi seven değişik erkekler" diye anladım...
  • Mangonun fiyatlarının maşallahı var %50 cezbetmeye yetmedi :)
  • daha önce hiç mangodan alışverişim olmadı,fiyatlar uygun gelmedi bana daha önceden alışverişi olanlar ürünlerin kalitesi hakkında yorum yaparlarsa iyi olur aslında mango genelde bayanlara hitap eden bir mağaza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben dar giyinen göremedim. Sadece başlığı açan kim acaba diye girdim o da açıklamasını yazmış zaten, kiloluymuş.
  • dar değil de extra slim fit olabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AhmtOzdmR- -- 23 Haziran 2015; 11:31:06 >
  • Adam goffik çıktı. Neyse bu ürünler mağazalarda da var mıdır?
  • Mangonun pantolonları genelde dar oluyor... zara kadar olmasa da :)
    kilolu derken yaklaık ağırlığım 0,085 Ton
  • Mango kadın ürünlerini 3 kuruşa satar, erkek olunca fiyatlar uçar.
    Fakat erkek ürünleri oldukça kaliteli. HE by Mango ismiyle satılıyor. Fakat bu fiyatlar anca ederi. Sıcak bi durum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.90 boyunda sarışın mavi gözlü olduğum için böyle slim fit şeyler tercih ediyorum
    bide kaslıyım tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

1.90 boyunda sarışın mavi gözlü olduğum için böyle slim fit şeyler tercih ediyorum
    bide kaslıyım tabi

Bende 2.10 boyunda Zenciyim Doğal olarak HER yerim kaslı bedenime uygun Boxser bulamıyorum.
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Kıvanç?
  • Ulen işiniz gücünüz geyik ....javascript:void(AddText(''))
  • Espriyse hiç komik değil, ciddiyse yazık.
  • İndirim mağazalarda da var, ankamallde mağazayı gezdim ürün çeşiti bol
  • Bence fiyatlar iyi.Normal seviyede yani, öyle %50 olmasına rağmen anca kendine gelmiş diyebileceğimiz normallikte.

Ancak şöyle bir sorun var 30TL olan polo yaka tshirt lerden 3-4 tane alıcaktım ama ürünler mevcut değil ki.Mevcut değil-istiyorum yazıyor L bedende.Bu biraz saçma olmuş.

Onu da geçtim, olan ürünün kargosu 8-15 gün arası diyor.15 gün içinde ben gider mango mağazasından deneyerek alırım
  • Ben ne kadar zayıf olsam da bunlar dar kesimden çok "skinny" diye bir kategori var, o kategoride geçiyor ve vücuda yapışan tipte giysiler. Ben pek tercih etmiyorum, görüntü malum pek hoşuma gitmiyor ama bermudalar, üst giyim sweatler falan var isteyenler için.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.