Şimdi Ara

Mandragora: Whispers of the Witch Tree Türkçe yama istek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar beklenen metroidvania souls like yapım çıkış yaptı, çeviri yapılma şansı varsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 21 Nisan 2025; 12:14:39 >

• Yarın akşama doğru hazır olur muhtemelen.

Mandragora: Whispers of the Witch Tree Türkçe yama istek
  • Indra128 kullanıcısına yanıt

teşekkürler elinize sağlık

Hocam elleriniz dert görmesin. Galiba siz çeviriyorsunuz. Makine çeviri mi acaba? Umarım elle çeviridir. Çok sağolun, şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ir0n MaideN -- 18 Nisan 2025; 20:24:56 >
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt

Makine çeviri hocam, el çevirisi yapmak isteyen olursa yardımcı olurum.

Hocam bu oyunu çok bekleyen vardı. Makine çevirinizi hiç değilse bir gözden geçirip düzeltmeleri yapıp yayınlamanız mümkün olur mu? Bazı makine çevirileri gerçekten çok kötü oluyor.

• Merhabalar. Oyunu Microsoft Store'dan aldım yamanız çalışırmı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alpay1989 kullanıcısına yanıt

Normalde korsan sürüme göre yapmıştım, xbox üzerinden yeni satın aldım henüz denemedim. Ama muhtemelen çalışacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 19 Nisan 2025; 1:6:9 >

113 liraydı microsoft store'da direk aldım bende. Fiyatları güncellemişler 800 tl olmuş. Umarım çalışır. Kolay gelsin.

• 141₺ Microsoft storden Delux paket aldım. Daha öncede Oyun almış yama kuramamıştım umarım bu kez çalışır.

• Çeviri oldu mu acaba

• Çeviri ne durumda hocam

• Beklediğimden fazla terim varmış o yüzden uzadı biraz, detaylı şekilde düzenlemek istiyorum. 1-2 gün daha sürer muhtemelen.

Hocam şimdiden elinize sağlık. Geç olsun sorun değil yeter ki düzgün bir çeviri olsun. Rahat rahat düzenleyin lütfen acelemiz yok. Anlaşılır bir yama olmasını çok isteriz. Sağolun.

• Kaliteli olsunda bekleriz tabi. E.S.

• Ortalama çeviri de olur valla herkes beklemeye razı :D

• güncel bekliyoruz Mandragora: Whispers of the Witch Tree Türkçe yama istek 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 21 Nisan 2025; 12:15:45 >
  • Akşama doğru yayınlayacağım, Microsoft Store üzerindeki versiyonu sıkıntılı bu arada fps yüksek olmasına rağmen saçma sapan droplar oluyor. Windows dilinin Türkçe olmasıyla alakalı galiba, Wukong'da da aynı sıkıntı olmuştu.

korsan da sorun olmaz değil mi hocam?

• Jedi_masterr kullanıcısına yanıt

Korsan ve güçsüz AMD igpu'lu bir laptopta denedim o tarz bir drop yoktu açıkçası, 3060 ti'lı pc'de daha fazla drop yedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.