Şimdi Ara

MANCİNİ'DEN MÜTHİŞ TAKTİKSEL HAMLE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne taktiksel dehası, o kadar büyütmeyin.

Defans hattında kim olursa olsun kenarda muhakkak defas oyuncusu olması gerekir. Yabancı sınırı olduğu içinde Dany için Brumayı kesti.

Adama Ceyun'un sağ açık oynayamacağını söylemeyen bir yardımcısı varken, siz kalkmış Ceyhunu defansta da oynar onun için Dany yerine Bruma' yı yedeğe koysaydı diye düşünüyorsunuz.
  • tabi tabi çok süper taktik sen elinde stoper oynayabilcek balta ceyhun melo olsun (terimin yaptığı gibi) sen yedeklere dany yi al tabi gol atmak onemli değil bizim için onemli olan yememek beraberede bitse 1 puan alsakda olur bu mancini nereye geldiğini bilmiyor herhalde küme düşmemek için oynamıyoruz her yıl şampiyonluğa oynuyoruz 10 kişi kaldıktan sonra zor yendik kendi evimizde yazıkk, ve futbol adınada hiçbişey yok eski gs nerde şimdiki gs nerdee
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Ne taktiksel dehası, o kadar büyütmeyin.

Defans hattında kim olursa olsun kenarda muhakkak defas oyuncusu olması gerekir. Yabancı sınırı olduğu içinde Dany için Brumayı kesti.

Adama Ceyun'un sağ açık oynayamacağını söylemeyen bir yardımcısı varken, siz kalkmış Ceyhunu defansta da oynar onun için Dany yerine Bruma' yı yedeğe koysaydı diye düşünüyorsunuz.

:D

zaten tabi ceyhun'un sağ açık oynamadığını bilmiyor adam :)) siz takımı tanımama olayını çok yanlış anlamışsınız.

adam sağ açık değildi 3 lü orta sahanın sağındaydı mecburen oraya kaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Muthis bir taktiksel hamle gercekten. Takim dogru duzgun pozisyona giremiyor. Bruma, Riera, Amrabat tribunde oturuyor. Hakan Balta ve Sabri ile kanat organizasyonu yapmaya calisiyoruz.

Neymis, stoper sakatlanirsa bla bla...Ne oldu sonunda? Hakan Balta sakatlandi. Yedek sol bekin nerede? Tribunde.

Eee ne fark etti? Takim gol ararken gittin, butun sol kanadi "sag ayakli stoper" Dany'e emanet ettin.

Tam bir skor taraftarinin acacagi konu. Sansimiz yerindeydi, bir gol atip galip geldik ya, Mancini'yi goklere cikarin. Yarin ilk puan kaybinda yine tek forvet oynatmiyor diye aglayacaksin. 10 tane konu acip , buyuk harflerle 2 sayfa spam yazacaksin.

Bırak hocam ya bunlara laf anlatılmaz.
    Konuya bak ya şaka gibi.Müthiş bir taktiksel hamleye bak
    Başarının düşmanı olan bunun gibi adamlar işte. Yabancı hayranlığından nerdeyse adamın kenarda oturması bile taktik diyecek. Fatih Terimin bütün hamleleri saçma , bütün yaptıkları gaz , mancinin yaptığı saçmalık bile hamle
    Ama eminim ki bu adam başarısız olursa ilk yerden yere vuracak kişilerde bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Muthis bir taktiksel hamle gercekten. Takim dogru duzgun pozisyona giremiyor. Bruma, Riera, Amrabat tribunde oturuyor. Hakan Balta ve Sabri ile kanat organizasyonu yapmaya calisiyoruz.

Neymis, stoper sakatlanirsa bla bla...Ne oldu sonunda? Hakan Balta sakatlandi. Yedek sol bekin nerede? Tribunde.

Eee ne fark etti? Takim gol ararken gittin, butun sol kanadi "sag ayakli stoper" Dany'e emanet ettin.

Tam bir skor taraftarinin acacagi konu. Sansimiz yerindeydi, bir gol atip galip geldik ya, Mancini'yi goklere cikarin. Yarin ilk puan kaybinda yine tek forvet oynatmiyor diye aglayacaksin. 10 tane konu acip , buyuk harflerle 2 sayfa spam yazacaksin.

Bırak hocam ya bunlara laf anlatılmaz.
    Konuya bak ya şaka gibi.Müthiş bir taktiksel hamleye bak
    Başarının düşmanı olan bunun gibi adamlar işte. Yabancı hayranlığından nerdeyse adamın kenarda oturması bile taktik diyecek. Fatih Terimin bütün hamleleri saçma , bütün yaptıkları gaz , mancinin yaptığı saçmalık bile hamle
    Ama eminim ki bu adam başarısız olursa ilk yerden yere vuracak kişilerde bunlar.

:DDDDDDDDDD

neverlate'nin şu yazdığı yoruma verilen cevaplar 1000 tane var, hem bu başlıkta hem diğer başlıklarda başkalarından... ama sizin futbol bilginiz,, o orada oynar, koysan sırıtmaz tarzı olduğu için bu tarz şeyler size basit geliyor.

görende neverlate çok güzel yorum yaptı sanacak :)))) şu yukarıki yorumu baz alıp görüşünüzü savunmak efsane niteliğinde. zaten şu yoruma gerekli cevaplar verildi ek olarak da zaten sizin düşünce tarzınızı çok iyi biliyorum.

bir hocanın alacağı tepkileri bile bile defansa önlem alması ve bunu yapmasaydı kimsenin zerre aklına gelmeyecek olması taktiksel hamledir. taktiksel hamle demek 5 tane forveti alıp hadi gol atın demek değildir. taktiksel hamle demek sizce nedir bir söyleyin de öğrenelim nasıl olur taktiksel hamle? böyle basit ama kimsenin fazla kişinin aklına gelmeyecek hamlelerdir. siz taktik dehası deyince atomu mu parçalıyorlar içeride zannediyorsunuz? böyle ufak ama önemli hamleler işte.

mancini isterse takımı şampiyon yapmasın, benim için bu kişiler önemlidir, işini BİLEREK yapan insanlar önemlidir, başarı ayrı mevzu ama,

asıl SENİN GİBİ SKOR TARAFTARLARI ve eleştiri yapacak yer arayanlar için önemli şeyler değildir.

başarısız olursa merak etme sen, ilk sen dolanırsın ortalıklarda:)

---

• biraz bekle sayın baloncu kahvaltı yapıcam
    @patos64
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

biraz bekle sayın baloncu kahvaltı yapıcam
    @patos64

yok abi beni yanlış anlama ama şu hamlenin eleştirilmesi ve çok basit görülmesine verilecek cevap yok. bu konuyu daha da tartışmak istemiyorum vereceğin cevaplar konuyla alakalı gibi gözükse de öyle olmayacak.

neverlate dünden beri bir şeyler söylüyor hiçbirisinin elle tutulur yanı yok. dünden beri mevki tartışıyor adam benle. o bu değil şu bu değil, o bu özellikli...

yahu sürekli kontraya çıkan bir takımın karşısına sen stoper özellikli eyvallah bunu zaten herkes biliyor ama hantal ve sürekli iki kişi falan yakalndığımız pozisyona sokarsan ne olur? ortada geçen bir maçta ceyhun stopere koy sırıtmaz, ama sadece sırıtmaz, burada sen sürekli kontra yiyosrun!

adamı duman ederler..........

hadi dün dany yoktu diyelim.... hakan sakatlandı, kim geçecekti oraya?? biri söylesin kim?stoperden birini kaydırdın farzet, bu sefer stopere yine ceyhun geçecek... misal orta sahadan birini soktun yine intihar.

---

o kadar hücum silahın varken defansını 1 tane hücum oyuncusu için sağlama almıyorsan gülerler adama. ki bunu yapmasa hiçbirimizin aklına gelmez. siz sadece başarıları övdüğünüz için bu hamleler sizin önemli değil. kaldı ki bu hamle ile maç kazanmadık sadece bu olay takdirimi kazandı dikkat ediyorsan maç hakkında yorum yapmıyorum.

---

• Bu takım bu oyuncularla savunma falan yapamaz. Dün oynayan şu Ceyhunu o kadar süre oyunda tutmakta büyük bir taktik dehasıydı gerçekten. Yediğimiz golde savunmanın hiç hatası yok zaten! adam vuruyor yetmiyor dönen topta ayağa kalkıp bir daha vuruyor o sürede bir allahın kulu hamle yapamıyor yetişemiyor bile artık nerenin savunmasını yapıyorlarsa yoklar ortalarda.
  • Evet büyük tatktiksel başarı.. 3 tane ön libero tipi orta saha 3 tane de forvet.. Kimse böyle taktik yapamaz.. ne kanat var ne organize atak.. Dua edilsin Sneijder'e.. Biz Teri,m gidince tek santraforlu kanat oyunu oynayacağız diye beklerken, bırak kanadı kanad'ın gölgesi bile yok.. Millet yine sağ bek ve sol beke kızıyor.. Adamların önü bomboş kanat mı var?
  • Kusura bakmayında dün Sneijder 2. golü atmasaydı görürdüm sizleri ve açılacak Bruma konularını...

Bu konunun açılmasının tek sebebi Şinodur...
  • ne taktiği ne dehası allah aşkına
    lua lua biraz akıllı oynasa o kontraları harcamasa 3-1 biterdi o maç,üstelik karabük 10 kişiyle 11 kişilik gsden fazla tehlike yarattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

ne taktiği ne dehası allah aşkına
    lua lua biraz akıllı oynasa o kontraları harcamasa 3-1 biterdi o maç,üstelik karabük 10 kişiyle 11 kişilik gsden fazla tehlike yarattı.

abi siz konuyu nasıl okuyup anlıyorsunuz ben hayret ediyorum.

biz maçı sayede kazandık, olmasan olmazdık falan mı dedik? isterse bu maçı 100 e sıfır yenilelim bu hamle ile bu mevzunun alakası yok.

niye birazcık okuyup meseleyi anlamıyorsunuz?
  • Muthis bi taktiksel hamleymis ahahahhahahahahah her takimin yedegine bak bi defans oturur zaten taktikle ne alakasi var zeki arkadasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

biz maçı sayede kazandık, olmasan olmazdık falan mı dedik? isterse bu maçı 100 e sıfır yenilelim bu hamle ile bu mevzunun alakası yok.

ya ne yazdığını bilmiyorsun ya da yazdığını okumuyorsun.
  • Mancini dün oynattigi sistemle devam etsin belli bir süre sonra yönetim ve Mancini papaz olur.
    Bu adamin yapmaya kalktigi olay Rijkardin hucumda soruna care bulamayinca yaptigi Bam denemesiyle ayni bu pisligide o dönemde o üclü cekmedi simdide Selcuk ve Melo cekecek kadar bilincsiz olamaz.
    Ayrica bu sekilde bir sistem ilede mac kazanman cok ama cok zor.
    Ha dün Sneijder atti ama haftaya onunda sansi olmaz cok sakat bir sistem oynatmaya kalkiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: patos64

quote:

ya ne yazdığını bilmiyorsun ya da yazdığını okumuyorsun.

adam sadece dany yedekde olduğu için söylemiş bunu,maç performansı ile ilgili birşey söylememiş ki,okuduğunu anlamaya çalışın bence

• vay arkadaş yahu ne müthiş bir taktiksel hamleymiş,

bunu elin yabancısı yapınca müthiş taktiksel hamle,yılmaz vural yapsa tu kaka

devam edin devam..
  • Müthiş taktiksel hamle mi?doğru olanı yaptı Mancini o kadar büyütülecek bir şey değil

• Yapmasi gereken zaten bu , bunuda yapmayacaksa orda isi ne ?

• O değilde geçenlerde Selçuk konusunda ilk defa senle aynı fikirde oldum. Utanıyorum şu an.
    Bundan sonra formsuzda olsa Selçuk'u eleştirmicem. Sırf senle aynı fikirde olmamak için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.