Şimdi Ara

Man Down ne demek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Rihanna'nın şarkısını dinlerken internetten türkçe çevirilerine bakayım dedim.Bir yerde man down için aşağılık adam, başka bir yerde adam öldü,başka bir yerde ise adam aşağı yazıyordu.Bana mantıklı gelen aşağılık adam ama bilen varsa bir söylesin.Özellikle ingilizcesi advanced olanlar

• Şarkıda vs geçiyosa büyük ihtimal aşağılık adam manasındadır, bi de çatışmada adamı vurduktan sonra "adam vuruldu" manasına gelen man down var o da değildir bence şarkıda geçiyosa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Şarkıda vs geçiyosa büyük ihtimal aşağılık adam manasındadır, bi de çatışmada adamı vurduktan sonra "adam vuruldu" manasına gelen man down var o da değildir bence şarkıda geçiyosa..

İşin ilginç tarafı ikisi de şarkıya cuk diye oturuyor.
  • Enemy Down
    Düşman Aşağıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Enemy Down
    Düşman Aşağıda

Doğru, man down düşman vuruldu değil adamımız vuruldu manasında özür dilerim

O zaman aşağılık adam manasında kullanılmıştır da, bu çeviri neden bu kadar önemli onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 27 Haziran 2011; 16:53:10 >
  • hayır adam vuruldu

şarkınnı sözlerine baksaydınız

i pulled out that gun

i ve just shot a man down

i didn't mean to lay him down

why did i pull the trigger pull the trigger pull the trigger boom

and end that nigga end that niggas life so soon

when me pulled the trigger pulled the trigger pulled the trigger on you

falan filan baya gerçek manada silahla vurmaktan bahsediyo yanlış hatırlamıyosam klipte de birini vuruyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qscvqscv -- 27 Haziran 2011; 17:09:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Enemy Down
    Düşman Aşağıda

Doğru, man down düşman vuruldu değil adamımız vuruldu manasında özür dilerim

O zaman aşağılık adam manasında kullanılmıştır da, bu çeviri neden bu kadar önemli onu anlamadım

O kadar önemli değil sadece aklıma takıldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hocam Spider Man 3 Kasıyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "i've just shot a man down" diyor şarkıda. Yani "bir adamı vurdum". Klipte de tecavüze uğradığı adamı vuruyor.
  • Aşaqılık adam dmek
  • Rihannanın şarkıları güzel ama kendisinden nefret ediyorum. S&M şarkısının açılımına bakar mısınız ?

Rihanna ........ konser görüntülerinden anlaşılıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: qscvqscv

hayır adam vuruldu

şarkınnı sözlerine baksaydınız

i pulled out that gun

i ve just shot a man down

i didn't mean to lay him down

why did i pull the trigger pull the trigger pull the trigger boom

and end that nigga end that niggas life so soon

when me pulled the trigger pulled the trigger pulled the trigger on you

falan filan baya gerçek manada silahla vurmaktan bahsediyo yanlış hatırlamıyosam klipte de birini vuruyodu

Burada bariz adami vurdum falan demis yahu, asagilik adam gibi durmuyor, shoot down kullanilmis zira.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.