Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.462
Cevap
18
Favori
1.040.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: plotter

emulatorun ne olduğunun çok iyi bilincindeyim....

işlemcinin öneminide....

ama benim takıldığım örneğin celeron550 makinede rival scholl veya stf ex gibi oyunları süper bi şekilde
    oynatabiliniyo..

bir de hdd de çok önemli aynı olayı 5600 ppm hdd de oyunu denedim kastı ama 7200 de sorun suz şekilde oynadı

sonuçta model2 nin oyunları da zinc in oyunların dan kalite olarak pek farklı diyil

ama örneğin cel 500-600 gibi makinelerde aynı oyunda zinc kasarken oyunu impact sorunsuz süper bi şekilde oynu yo bu emulator farkında n kaynaklanır.. model2 için ise altarnatif yok ve ya varda ben bilemiyorum

PEKİ YUKARDA BELİRTİĞİM ARKADA OYUN DEMOSUNU OYNATAN EMULATORLE İLGİLİ BİR BİLGİN VARMI ACABA....

cps1 -cps2 ve neo geo gibi oyunları oynatıyor....

teşekkür

demiş oldugun bu celeron 500 e hangı ısletım sıstemı kurulu sakın xp deme... olsa olsa 98 dır... Sendekı celeron2.4 e bı 98 kurda dene bakalım ne olcak... Bu arada oyle bır bılgım yok

• yaw amigaman elimde steep slope slider diye bi oyun var acilinca şöyle bi uyari veriyo
    bi care bu sağa zamet

ya bide sole atlamali ziplamali grafikleri güzel şirin bi oyun soleyebilirmisin biktim artık dovüs oyunlarından
    döv döv midem bulandi gina geldi ne kadar dovus oyunu var ya ,ucakli su vurmali oyunlardanda sıkıldım bi
    yardım ediver dostum

kötülerin dusmani taze emücunun dostu sabirli insan AmigamaN......!!!!!!!

Orjinalden alıntı: GFX6

yaw amigaman elimde steep slope slider diye bi oyun var acilinca şöyle bi uyari veriyo
    bi care bu sağa zamet

ya bide sole atlamali ziplamali grafikleri güzel şirin bi oyun soleyebilirmisin biktim artık dovüs oyunlarından
    döv döv midem bulandi gina geldi ne kadar dovus oyunu var ya ,ucakli su vurmali oyunlardanda sıkıldım bi
    yardım ediver dostum

kötülerin dusmani taze emücunun dostu sabirli insan AmigamaN......!!!!!!!

hatırlamıyom ama oyuna gırmeden once CONFIG menusune ugrayıp slot 1 e kartuş eklemen gerekıyo ki eklesen bıle cogu calısmıyor. Bazan calısıyor... hangı tustu hatırlamıyom F1 den basla bas açılırken oyun... 9-0 da asagı yukarı ve onaylamak ıcındı sanırım karısık oldu ıdare et...

• dostum bide gece gece bi oyun ismi veriver dedimya atlamali falan şirin grafikleri güzel

hani jazzjack rabit diye bi oyun var bilyonmi (ismi yanliş olabilir) ona benzer sana zamet
    O SE YO!!! Jal ji nea se yo ! Annyeong ha se yo ! Tonawa ! Bbali Bbali ! Mian
  • cel 2,4 e de 98 kurulu zaten onda impact veya zinc de bi sorun yok sen yine anlamadın benim demek istediğim..

e okadar milletle uğraşmaktan kafa kalmadıki sende sende haklısın ...

bir oyun soracağım . Böyle ejderha gibi bir şeyin üstüne binerdik ve ileri doğru giderdik havada uçar misali . hatta oyun içine oturmalı kabin oyunu idi pilot gibi kollu mollu bi makinada oynanırdı . ( Beşiktaştaki durağın oradaki büyük atari salonunda hemen girişte dururdu :) ) oyun ekrana bakınca paralel olarak soldan sağa doğru değildi . 3 boyutlu msiali ileri doğru gidiyodun . after burner gibiydi . Ejderha üzerinde savaşıyorduk .. tam emin değilim yanıltmış da olmayayım ama sega oyunu olma ihtimali de var . ismini bilen varsa çok mutlu eder beni valla ..

tşk .

( bu arada amigaman ve diğer arkadaşlar çok faydalı bir topic olmuş 38 sayfayı baştan sona ünceledim bir çok aradığım ama ismini bilmediğim oyunu buldum sayenizde ... bravo . )

• quote:

Orjinalden alıntı: valent

selam millet ,

bir oyun soracağım . Böyle ejderha gibi bir şeyin üstüne binerdik ve ileri doğru giderdik havada uçar misali . hatta oyun içine oturmalı kabin oyunu idi pilot gibi kollu mollu bi makinada oynanırdı . ( Beşiktaştaki durağın oradaki büyük atari salonunda hemen girişte dururdu :) ) oyun ekrana bakınca paralel olarak soldan sağa doğru değildi . 3 boyutlu msiali ileri doğru gidiyodun . after burner gibiydi . Ejderha üzerinde savaşıyorduk .. tam emin değilim yanıltmış da olmayayım ama sega oyunu olma ihtimali de var . ismini bilen varsa çok mutlu eder beni valla ..

tşk .

( bu arada amigaman ve diğer arkadaşlar çok faydalı bir topic olmuş 38 sayfayı baştan sona ünceledim bir çok aradığım ama ismini bilmediğim oyunu buldum sayenizde ... bravo . )

oyunu bilemiycem ama öyle bir zamanda girmişimki, sen mesaj atınca doğal olarak topic ilk sıralara yerleşti. Bende bakıyom bakıyom 2-3-4 sayfalarda yok dedim sonunda SİLMİŞLER TOPIĞI KURTULDUK...

Ama nerde

• işte manyak bi döwüş oyunu streeth fighther ile birleşmiş olanı warmış bi de bunun. Bulan olursa çok makbule geçer yaw

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları)  by AmigamaN  :o)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buq-[RA] -- 30 Mayıs 2005, 20:10:53 >

Orjinalden alıntı: Buq-[RA]

işte manyak bi döwüş oyunu streeth fighther ile birleşmiş olanı warmış bi de bunun. Bulan olursa çok makbule geçer yaw

rival school degıl mı o

hımmm

dıger dedıgını cıkaramadım...
  • daha önce Tüm forumlar >> [Oyun ve Yazılım] >> Oyun Genel >> bölümüne nıye gelmedım dıye kendıme kızıyorum...... sag tıkla kaydet flash get kaydet her türlu kaydet olmadı herseyı kacırmısım bütün lınkler ölmus....ben pek oyunları sevmem ama bu cocuklugumun(6 yasında gırdım atarı salonuna) oyunları olunca iş degısır burdakı hemen hemen bütün oyunları tek jetonla bitirirdım...sımdı ise sadece bakıyorum ühühühühüü.....Sözum sana Amigaman diger namınla mame-man bir diger namınla rom-man gercekten cok guzel bi calısma kutlarım senı helal olsun harbiden....sonrasına gelınce bana yardım et nasıl yüklıcez bunları yenı lınk varmı bıldıgın bi yardım et bi yol göster su eski kurda....sımdıden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArvaLaTSe -- 1 Haziran 2005, 6:22:58 >

• ya millet hani tsubasa tarzı bi tane daha futbol cizgi film vardı
    kahramanları benjamin, eric, sezar falan vardı o da tsubasanın tarzı bişeydi ismi neydi bunun
    bide bununda tsubasa gibi oyunu varmıdır ki?
  • amiga man dostum önceki sayfalarin birnde bi oyun resmi yollamişsin oyunun görüntüleri hosuma gitti hos bişiye benziyo ahada resmi fazla bişi istemiyom ismini ver yeter

alemin en kıral emucusü Amiga maN....

• quote:

Orjinalden alıntı: ArvaLaTSe

daha önce Tüm forumlar >> [Oyun ve Yazılım] >> Oyun Genel >> bölümüne nıye gelmedım dıye kendıme kızıyorum...... sag tıkla kaydet flash get kaydet her türlu kaydet olmadı herseyı kacırmısım bütün lınkler ölmus....ben pek oyunları sevmem ama bu cocuklugumun(6 yasında gırdım atarı salonuna) oyunları olunca iş degısır burdakı hemen hemen bütün oyunları tek jetonla bitirirdım...sımdı ise sadece bakıyorum ühühühühüü.....Sözum sana Amigaman diger namınla mame-man bir diger namınla rom-man gercekten cok guzel bi calısma kutlarım senı helal olsun harbiden....sonrasına gelınce bana yardım et nasıl yüklıcez bunları yenı lınk varmı bıldıgın bi yardım et bi yol göster su eski kurda....sımdıden tesekkurler

ARtık şuraya bakın her gelen tek tek anlatamıyom..

http://www.aterici.com/mame32-kulanim.asp

• quote:

daha önce Tüm forumlar >> [Oyun ve Yazılım] >> Oyun Genel >> bölümüne nıye gelmedım dıye kendıme kızıyorum...... sag tıkla kaydet flash get kaydet her türlu kaydet olmadı herseyı kacırmısım bütün lınkler ölmus....ben pek oyunları sevmem ama bu cocuklugumun(6 yasında gırdım atarı salonuna) oyunları olunca iş degısır burdakı hemen hemen bütün oyunları tek jetonla bitirirdım...sımdı ise sadece bakıyorum ühühühühüü.....Sözum sana Amigaman diger namınla mame-man bir diger namınla rom-man gercekten cok guzel bi calısma kutlarım senı helal olsun harbiden....sonrasına gelınce bana yardım et nasıl yüklıcez bunları yenı lınk varmı bıldıgın bi yardım et bi yol göster su eski kurda....sımdıden tesekkurler

www.romreactor.net site 100.000 civari rom var. Açilan popuplara dikkat et.

• quote:

Orjinalden alıntı: GFX6

amiga man dostum önceki sayfalarin birnde bi oyun resmi yollamişsin oyunun görüntüleri hosuma gitti hos bişiye benziyo ahada resmi fazla bişi istemiyom ismini ver yeter

alemin en kıral emucusü Amiga maN....

Ahanda oyunun adı umarım OKUYABILIRSIN AZ KÜÇÜK DE.

• Alin size TEKKEN.
    Link verildigise av eyleyin. Görmedim!!!

TEKKEN

http://www.oyunturka.com/mame-emulator-Tekken.php

TEKKEN 2

http://www.oyunturka.com/mame-emulator-Tekken_2.php

• ya arkadaslar bu oyunları ınternet uzerınden de oynabılıyormusuz bılmem haberınız varmı .....yalnız gırdım hıc türk serverlar yok ping cok yuksek gelıyo yabancılara dolayısıyla kanala bıle baglanamıyoz bunu bı yaygınlastırmanın yolu varmı acaba su oyunları online karsılıklı oynasak dadından yenmez walla......AmigamaN hadi buna da bi care bul

ya arkadaslar bu oyunları ınternet uzerınden de oynabılıyormusuz bılmem haberınız varmı .....yalnız gırdım hıc türk serverlar yok ping cok yuksek gelıyo yabancılara dolayısıyla kanala bıle baglanamıyoz bunu bı yaygınlastırmanın yolu varmı acaba su oyunları online karsılıklı oynasak dadından yenmez walla......AmigamaN hadi buna da bi care bul

Dostum sen epey geç kaldın... Yıllardır var bu olay tabiki ohoooo... Kaç kere yazıldı foruma... Kimlerle kapıştık neler yaşadık, ne dayaklar yedik

Şu an epeydir bakmıyorum online mame ye... Yeni serverların durumu nedir bilmem amaWWW.JETONCU.COM a bi bak oranın vardı serverı herhal turnuvalar falan fıstık

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.