Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.462
Cevap
18
Favori
1.040.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • yalnız o error yazısı nerden gelmiş bende anlayamadım donanimhaber forumumu mu koyuyo o resmi acaba hata olunca resimlerde

• benden de tavsiye eğer hala oynamamış olan varsa :)
    500Kb 'lik bir oyun ancak bukadar zevkli olabilir.
    -CABAL-
    http://www.rom-world.com/file.php?id=24213
    ...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları)  by AmigamaN  :o)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 31 Ocak 2005, 15:16:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

valla ben 1994 yılında oynamıstım ama tahminen 1990-93 arası olabilir hatırlayamıorum kusura bakma

operation wolf yada thunder fox olabılır mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: AmigamaN

quote:

valla ben 1994 yılında oynamıstım ama tahminen 1990-93 arası olabilir hatırlayamıorum kusura bakma

operation wolf yada thunder fox olabılır mı?

hmm thunder fox olabilirmi acaba bi aksam bakayım ben umarım budur :)

• _____________________________
    LG 47LM660S

LG 47LM660S

LG 47LM660S

• amigaman biraz andırıyor ama bu olmayadabilir buna aksam bi bakayım ama buda fena deil gibi :) bilmiorum belkide budur biraz daha detay vereyim aklımdakileri sonuna kadar kullanıorum helikopter falan kullanılıordu bayagı detaylıydı helikopterler hatta helikopteri 2 kiside kullanabiliordu biri ucuruor dieride yanda bulunan makinalı tüfekle asagı falan ates acıordu bayagı detaylıydı umarım budur :) hatta adamın birinin sacı sarıydı

• quote:

amigaman biraz andırıyor ama bu olmayadabilir buna aksam bi bakayım ama buda fena deil gibi :) bilmiorum belkide budur biraz daha detay vereyim aklımdakileri sonuna kadar kullanıorum helikopter falan kullanılıordu bayagı detaylıydı helikopterler hatta helikopteri 2 kiside kullanabiliordu biri ucuruor dieride yanda bulunan makinalı tüfekle asagı falan ates acıordu bayagı detaylıydı umarım budur :) hatta adamın birinin sacı sarıydı

valla baktım bunlar var... Bilmiyorum... Bilen yazar bu değilse...
    Traffic Racer - Ana Konu - Facebook
  • hmm ok ama baskalarıda vardır iste bi ismini hatırlayabilsem offff ya bi hatırlasam offf offf :(
  • quote:

ha son bi detay daha oyun acılınca yani tanıtımda ormanlı bölümü tanıtıyordu ve üstüne birden oyunun
    ismi geliordu

baş orta yada son harfi ne? bu değil o zaman.... ilk bölüm mü orman?

quote:

ha son bi detay daha oyun acılınca yani tanıtımda ormanlı bölümü tanıtıyordu ve üstüne birden oyunun
    ismi geliordu

baş orta yada son harfi ne? bu değil o zaman.... ilk bölüm mü orman?

ewt ilk bölüm ormandı zaten bi hatırlasam ismini ama hatırlayamıorum bi harf bile hatırlasam iyi ama yok

• ilk bölümde bir jeep e bındım.. Sonra bır tank geldı yokettım. Sonra su asagıdakı helıkopter zımbırtısına bındım bak bakam bumu oyun??? cıkartırsın herhal artık ya budur ya degıldır ok.. ugrastırma benı cevap ver...

amigaman biraz andırıyor ama bu olmayadabilir buna aksam bi bakayım ama buda fena deil gibi :) bilmiorum belkide budur biraz daha detay vereyim aklımdakileri sonuna kadar kullanıorum helikopter falan kullanılıordu bayagı detaylıydı helikopterler hatta helikopteri 2 kiside kullanabiliordu biri ucuruor dieride yanda bulunan makinalı tüfekle asagı falan ates acıordu bayagı detaylıydı umarım budur :) hatta adamın birinin sacı sarıydı

orman var JEEP dahıl herseyı kullanabılıyon... Hatta adamların bırının sacı sarı... AMA HELIKOPTERI ayrı ayrı kullanıyolar sanırım bu degıl... belkıde yanlıs hatırlıyonnn.. sakın o dedıgın KARA SAHİN DÜŞTÜ OLMASIN

• quote:

ilk bölümde bir jeep e bındım.. Sonra bır tank geldı yokettım. Sonra su asagıdakı helıkopter zımbırtısına bındım bak bakam bumu oyun??? cıkartırsın herhal artık ya budur ya degıldır ok.. ugrastırma benı cevap ver...

usta bu degil helikopterler böle degildi yaw gercekte varya savas helikopteri ondan kullanıordun harbi saglam bi oyundu olmassa hangi helikopteri kullanıorduk onunda gercek resmini göndereyim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.