Bildirim
K
@korean
"çavuş": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
korean (mert baba) · Konu Dışı altına konu açtı.
20 yıl
ASKERLİK HAKKINDA ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN YARDIM EDİN :(
|
korean (mert baba) · Gereksiz Mesajlar altına konu açtı.
20 yıl
!!! GünLüK !!!
|
20 yıl
GerçeK AŞKın Klibi Herkes İzlemeli
|
korean (mert baba) · Pc Oyunları altına konu açtı.
21 yıl
MSNDEN HEROES3 oynamak isteyen var mı?
|
korean (mert baba) · Oyun Genel ve Diğer türler altına konu açtı.
21 yıl
Heroes Might and magic 3 nereden indirilir
|
21 yıl
MOVED: Nasıl hızlı göğüs kası yapılır?
|
korean (mert baba) · Dahili Bileşenler altına konu açtı.
21 yıl
Çok Acil WEBCAM önerisi Lütfen
|
korean (mert baba) · Vücut Geliştirme (Body Building) altına konu açtı.
21 yıl
Nasıl hızlı göğüs kası yapılır?
|
korean (mert baba) · Oyun Genel ve Diğer türler altına konu açtı.
21 yıl
BATTLE NET DIABLO II LADDER SEZON III
|
|
Hakkında
Forum İmzası:
| O SE YO!!! Jal ji nea se yo ! Annyeong ha se yo ! Tonawa ! Bbali Bbali ! Mian |
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 19 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 19 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 141
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Son Giriş: 19 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 19 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 141
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Konuşamıyor ve yardıma muhtaç bir durumda ona bakmak zorundayım....Bu arada geçen sene
ne olucak benim halim bilgisi olan varsa askerlik hakkında lütfen bilgi versin :( Ne zaman gitmem gerekiyor acaba şubeye ne zaman teslim olmam lazım? Kaçaksam ne olucak bana :( Beynim hep bu sorularla meşgul inanın saolun ALLAH RAZI OLSUN BUNU OKUYUP YARDIM EDECEKLERDEN
25 Yanıt
0
Herkesin sevgiliye ihtiyacı olduğunu kafamıza kakalamak içinmi bilmem... Neyse bu yaşıma kadar (25) günlük tutmadım neden acaba? ablamın günlüğünü çalıp tuvalette gizli gizli okuyup sonra onunla dalga geçmemmi? Oo Bu olayla onund psikolojisini bozdum affetmeyeceğim kendimi
Neden tırnaklarımı kesme fobisi var bende günlük ha? sorarım sana ......! bak gene uzamış el-ayak tırnaklarım ne biçim
aslında tamda yatakta uyurken (bu saatte) aklıma geldin ya belki biraz olsun beni bu psikolojik buhrandan çıkarır die düşünüyorum.Amanın düşündüm!!!!!!!!
sigara içmeye başladıktan sonra (yaklaşık 4 yıl) kendimi biraz aptal hissediyorum yav günlük..sanki beyin hücrelerimin hepsi ölmüş bu zamanda ....sadece hayati şeyleri düşünebiliyorum gibi geliyor bana (yemek tuvalete gitmek falan) !!! halbuki ne kadar zekiydim orta okul 3e kadar hep okul 1.cisiydim..canım arkadaşım ahmedide bu not ortalamam düşmesin diye satmadımmı? hayatımdaki en büyük hatalardan birini yapmadımmu be günlük? Sadece kahrolası derslerden düşük not alıp onunla aynı sınıfa gitmem gerekiyordu!!!
ama ben ne yaptım? 100 almaya devam ederek belkide şuanda bulunduğum durumu ben tezgahladım kendime
bir gün okula geç kaldım kız arkadaşımla10-15 dk kadar ....... okul kapısında müdür...ooo beyim hoşgeldiniz buyrun geçin içeri....ooo beyimin saçlarıda artist gibiymiş...ben sana onları kestir demedimmi? ben : hayır öğretmenim...
derken babam dedi peki evlat gitme okula nasıl istersen....çok rahatlamıştım bu laflardan sonra
...derken teyzemin kızı evlendi bizde istanbula gittik ailecek....güzelde geçti mutlu bir tablo vardı....sonra dayım düğün sonrası oğlum gel benimle+kuzeninle bizim evde kal...bende hemen allah gelirim tabii dayıcığım (dayımı çok severim +oğlunu) hemmen atladım nede olsa istanbul > bursa eski olaylarıda unuturum diye atladım.....derken okulun ilk günü geldi çattı....kuzenim beni uyandırdı dayım başladı konuşmaya....oğlum senin gibi zeki birinin okumamamı türkiye için bir kayıp olur o yüzden seni burdaki okula yazdırdım.....kuzeninle gideceksin...o anda beynimden vurulmuşa dönmüştüm....dayım değer verdiğim insan bana komplo kurarark evine getimiş+okula gitmem için baskı yapmaktaydı.....O_O.....tabiki gitmem dayı dedim....oda gideceksin eşşek gibi dedi..bende hayır gitmem dedim.......(biraz sert bi insandır.....) başladı beni yakamdan tutup apartmandan indirmeye üzerimde pijamalarım var yarıçıplağım+okulda hemen evin karşısı
derslerim gene çok iyiydi....hep 95-100 bütün okulun dikkatiin çekmiştim zira beim kadar başarılı değildi diğer ögrenciler......aslında bende zeki değildim bana göre tek kabiliyetim ezber gücü iyi bir hafızaydı hepsi bu ....ailemden hiç bir haber almadım bu sene zarfında....sonradan öğrendimki babam fazla içkiden komaya girmiş , etrafındaki insanları tanımaz olmuş...kumar borcu yüzünden eve icra gelmiş....tabii ben bu olayları bilmiyorum,kimse bana bişi söylemiyo bende düşünüyorum kafamdan- ulan demek benden bıkmışlar kimse aramıyo sevmiyo gibi olayları kuruyorum kafamda.....+1.....ortaokul diplomamı alıp evime döndüm......ama kimseyle konuşmuyorum....beni 1 sene hiç arayıp sormayan insanlarla niye konuşiyim diilmi