Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.462
Cevap
18
Favori
1.040.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • nasıl bu kadar çok sorun çikartmayı başardınız helal olsun ya
    mameyi çektim romları koydum klasöre hepsi çalıştı
    neogeoyuda çektim aynen onlarda 1de1 çalıştı benmi çok şanslıyım sizmi çok şanssızsınız
    anlamadım bu arada c.o.w oyununun ismi için tşk amigaman
    O SE YO!!! Jal ji nea se yo ! Annyeong ha se yo ! Tonawa ! Bbali Bbali ! Mian
  • tam olarak hepsini okuyamadım

school fighterı bulabilirmiyim
    link pm atabilirmisiniz
    tşk

Orjinalden alıntı: korean

nasıl bu kadar çok sorun çikartmayı başardınız helal olsun ya
    mameyi çektim romları koydum klasöre hepsi çalıştı
    neogeoyuda çektim aynen onlarda 1de1 çalıştı benmi çok şanslıyım sizmi çok şanssızsınız
    anlamadım bu arada c.o.w oyununun ismi için tşk amigaman

hakkatten ya bu aklımıza hiç gelmedi...

Ne problem adamlarsınız yahu...

• quote:

Orjinalden alıntı: serdar1soz

ooo bende hastasıydım bunun cold filan vardı galiba oyunu yok mu hakketen 1 bakalım......

Gizliden gizliye takip edenler bir bir dökülüyor Bir bak bakalım...

Orjinalden alıntı: korean

multi kof nasıl oynanır bilen varsa yardım etsin kapışalım

Normal
    http://www.nullsoft.com/free/kaillera/mame32-067-414-ka09.exe

Pentium (inteller için daha iyi çalışanı)
    http://www.nullsoft.com/free/kaillera/mame32-067-414-pp-ka09.exe

kurruyorsun, açıyorsun, File' dan "Play Network Game" e basıyorsun ismini girip listeden çıkan sunuculara girip kapışıyorsun... www.Jetoncu.com du galiba bir bak oraya şimdi uzun uzun anlatamıyom... Gerisini halledersin... imansızların bazıları fena DÖVÜYOR dikkat et... Biz bile dayak yedik...

• quote:

Orjinalden alıntı: AmigamaN

quote:

ooo bende hastasıydım bunun cold filan vardı galiba oyunu yok mu hakketen 1 bakalım......

opss yakalandık

bayadır bakamıyordum foruma akşam size 1 süpriz yapam bari

• quote:

quote:

quote:

opss yakalandık

yap bakalım... Soyunuyum falan deme sakın ha... öle süprizleri hiç affetmem..

• quote:

Orjinalden alıntı: radreSword

Slm önce Amigaman tşk böle bi topic açtığın için.
    Ben şey dicektim. Daha önceden söylendi mi bilmiyorum ama. En çok oynanan oyunlarla birlikte bir tane emulatör paketi yapmayı düşündün mü? Bence çok iyi olur. Herkes zahmetsiz bir şekilde indirir. Kaç mb olursa olsun sorun olmaz. Bakalım ne diceksinn....

Sesimi duyan yok mu??

• ya arkadaşlar bi oyun wardı amigaman belki sen bilirsin ya biz bi tane kurbağa olarak oynuoduk hatta iki kişi oynuunca biri yeşil dieri sarı oluodu bunlar çok güçlülerdi kaslı falan hatta gözlerinde güneş gözlüü wardı adamlara vuruodum sonj vuruşta yumurukları kocaman oluodu hatta oyunu7n sonunda bi arkadaşını kurtarıodun
    hawadaki sineklri dilinle kapınca hakkın doluyodu falan bilen söylerse çok ii olur adını bi türlü hatırlayamıom
    AMD Phenom II X4 955 3200MHz--ACER H235HBMID, 23"--SAPPHIRE Pure CrossFireX 890GX--GEIL Value Plus 4GBx2 DDR3-1333MHz--DARK KNIGHT--SAMSUNG Spinpoint (HD103SJ), 3.5", 1TB--SEASONIC M12II-620 620W--
    MSI R6950 Twin Frozr II
  • quote:

quote:

quote:

quote:

opss yakalandık

yap bakalım... Soyunuyum falan deme sakın ha... öle süprizleri hiç affetmem..

bütün süprizi mahfettin tüh n yapacam ben şimdi

neyse bütün gün uğraştım ve yaptım alın bakın.....

• ya bilen yok mu şu oyunu
    AMD Phenom II X4 955 3200MHz--ACER H235HBMID, 23"--SAPPHIRE Pure CrossFireX 890GX--GEIL Value Plus 4GBx2 DDR3-1333MHz--DARK KNIGHT--SAMSUNG Spinpoint (HD103SJ), 3.5", 1TB--SEASONIC M12II-620 620W--
    MSI R6950 Twin Frozr II
  • yaw kardeşler şeytan diyor git al bi tane atari oyna sabaha kadar ne güzel günlerdi yawwwwwwwww.
  • ya beyler hani bi zamanlar bi futbol oyunu wardı 3 boyutlu oyunun basında adam seciliyodu
    bu secilen adamların ozelligi wardı biri hızlı kosuyor biri sert wuruyordu fln o oyunun adını soyleyebilirseniz sewinirim
    herkese slmlar

Orjinalden alıntı: breakercobra

ya arkadaşlar bi oyun wardı amigaman belki sen bilirsin ya biz bi tane kurbağa olarak oynuoduk hatta iki kişi oynuunca biri yeşil dieri sarı oluodu bunlar çok güçlülerdi kaslı falan hatta gözlerinde güneş gözlüü wardı adamlara vuruodum sonj vuruşta yumurukları kocaman oluodu hatta oyunu7n sonunda bi arkadaşını kurtarıodun
    hawadaki sineklri dilinle kapınca hakkın doluyodu falan bilen söylerse çok ii olur adını bi türlü hatırlayamıom

ya ole bi oyun war bende ama omu bilmiyorum indirdim ama daha oynamadım oyunun adı battle toads
    resmi yok elimde bi arastr bakiim omuymus benide haberdar et

• ya tamam oyun odur adını sölüünce hatırladım çok saol
    MSI R6950 Twin Frozr II
  • dostlar belki bi bilen çıkar diye soruyom.....

benim takıldığım bi iki konu var.....

1, si hiç oyunun üstüne gelince arka planda o oyunun demosunu oynatan bi emülatöre rastladınızmı....

2. si sega model2 nin oyunları nı neden model 2 emulatorunde aşağıda config ini yazdığım pc de ağır çekim oynuyo

teşekkür.........

celeren 2.4 cpu 256 ddr 128 ati ekran kartı gigabayt boad 80 hdd

Orjinalden alıntı: plotter

dostlar belki bi bilen çıkar diye soruyom.....

benim takıldığım bi iki konu var.....

1, si hiç oyunun üstüne gelince arka planda o oyunun demosunu oynatan bi emülatöre rastladınızmı....

2. si sega model2 nin oyunları nı neden model 2 emulatorunde aşağıda config ini yazdığım pc de ağır çekim oynuyo

teşekkür.........

celeren 2.4 cpu 256 ddr 128 ati ekran kartı gigabayt boad 80 hdd

Biz P4 3.2 yada Athlon 3200+ larla zor oynuyoz senın dedıgıne bak.. Adı ustunde emulator.. Yanı calıstırmak ıcın 2 sıstem arasında ıslem yapıp anlasılır hale donusturme olayı... Bunun ıcınde cok saglam bır ıslemcı gerek ram+ekran kartı 2.planda... Yanı 256 ram ve ekran kartın yeter... Ama ıslemcıne BI ELLE YADA DOKUNDUR

Birde emulatorun yapısı da onemlı tabı yenı versıyonlarına bır bak... Cok bug oluyor bazılarında ondanda kasabilir...

• emulatorun ne olduğunun çok iyi bilincindeyim....

işlemcinin öneminide....

ama benim takıldığım örneğin celeron550 makinede rival scholl veya stf ex gibi oyunları süper bi şekilde
    oynatabiliniyo..

bir de hdd de çok önemli aynı olayı 5600 ppm hdd de oyunu denedim kastı ama 7200 de sorun suz şekilde oynadı

sonuçta model2 nin oyunları da zinc in oyunların dan kalite olarak pek farklı diyil

ama örneğin cel 500-600 gibi makinelerde aynı oyunda zinc kasarken oyunu impact sorunsuz süper bi şekilde oynu yo bu emulator farkında n kaynaklanır.. model2 için ise altarnatif yok ve ya varda ben bilemiyorum

PEKİ YUKARDA BELİRTİĞİM ARKADA OYUN DEMOSUNU OYNATAN EMULATORLE İLGİLİ BİR BİLGİN VARMI ACABA....

cps1 -cps2 ve neo geo gibi oyunları oynatıyor....

teşekkür

quote:

Orjinalden alıntı: spacemonkey

ya beyler hani bi zamanlar bi futbol oyunu wardı 3 boyutlu oyunun basında adam seciliyodu
    bu secilen adamların ozelligi wardı biri hızlı kosuyor biri sert wuruyordu fln o oyunun adını soyleyebilirseniz sewinirim
    herkese slmlar
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.