Bildirim
MAME OYUNLARI HAKKINDA YARDIM İSTİYORUM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bole bi konu acılmıştı 4-5 sayfa mı olmuştu hatta arama yap bulursun MAME yada MAME ATARİ falan die arat
-
kardeş yapacağın şey şu işlemler sırası ile:
1.Mame ve Bios dosyalarını netten indiriyoruz.
2.Rom dosyalarını indiriyoruz.
3.Mamenin Rom ve Bios dosyalarını zipli şekilde Mame nin roms klasörüne atıyoruz.(Bios Zipli iken Bios u açıp içindeki yine zipli olan dosyaları atman lazım.)
4.Mame yi çalıştırıyoruz.Yukarıda 'Options' bölümünden directories sekmesine tıklıyoruz.Roms u seçip 'Browse' a tıklıyoruz ve mame nin içindeki roms klasörünü gösterip ok e basıyoruz.
5.Yandan available bölümüne gir ve 1 kez F5 tuşuna bas.burada sende bulunan oyunlar gözükür.
6.Tıkla ve oyna!!!
Yeterliyse ne mutlu bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 30 Aralık 2005 13:51:52 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Triple H
3.Mamenin Rom ve Bios dosyalarını zipli şekilde Mame nin roms klasörüne atıyoruz.(Bios Zipli iken Bios u açıp içindeki yine zipli olan dosyaları atman lazım.)
4.Mame yi çalıştırıyoruz.Yukarıda 'Options' bölümünden directories sekmesine tıklıyoruz.Roms u seçip 'Browse' a tıklıyoruz ve mame nin içindeki roms klasörünü gösterip ok e basıyoruz.
5.Yandan available bölümüne gir ve 1 kez F5 tuşuna bas.burada sende bulunan oyunlar gözükür.
6.Tıkla ve oyna!!!
7.Her yeni oyun yüklediğinde 5. işlemi uygula.
8.romları emuasylum veya romnation gibi sitelerden indirebilirsin. (bioslarda dahil)
Yeterliyse ne mutlu bana
-
6.Tıkla ve oyna!!!
7.Her yeni oyun yüklediğinde 5. işlemi uygula.
8.romları emuasylum veya romnation gibi sitelerden indirebilirsin. (bioslarda dahil)
Yeterliyse ne mutlu bana
-
özür o arada hata oldu 3 tane mesaj gelmiş -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X