Arkadaşlarla "Multiplayer" "LAN Game" diyerek Half Life oynuyoruz. Arkadaşlarım benden çok iyi , hep sonuncu olmaktan bıktım. Lan Game 'de bu işin bi hile kodu var mı ? Ne bileyim mesela ölümsüz olayım , silahlarım her zaman full olsun , tabi arkadaşlar köfteyi çakmasın vs. vs. vs. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
eheh server sen ol aç konsolu şunları yaz /sv_cheats 1(enter) /restart(gene enter) oyun yeniden acılıyo sonra /impulse 101(enter)(5-6 kere)(entere değil impulse 101 i 5-6 kere yazıp enter a bascan) silahlar ve kalkan fullenir
dostum konsolu aç ne demek ? nasıl açılır konsol ? ben bu çok acemiyim , ona göre herşeyi ayrıntıları ile anlatırsan sevinirim...
oyunun kısayolunun sonuna -Console yaz. Ondan sonra " işaretine basıp konsola gir. Oraya arkadaşın dediklerini yaz. Ne kadar impulse 101 yazarsan o kadar çok silah zırh mırh gelir. Bu arada sen bunu açtığın anda herkes bu hileyi çalıştırabilecektir. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte!:)
hort
quote:
Orijinalden alıntı: CaNT_SToP
eheh server sen ol aç konsolu şunları yaz /sv_cheats 1(enter) /restart(gene enter) oyun yeniden acılıyo sonra /impulse 101(enter)(5-6 kere)(entere değil impulse 101 i 5-6 kere yazıp enter a bascan) silahlar ve kalkan fullenir
ama harbi bu işe yaradım sımdı ofıste nostaljı yapıyoruzda :=) crossfife da duvara takılan lazer yoktu ama hile yazınca oda bende cıkınca hıle olduug anlasıldı
LAN'da bile hile yapılıyor bu nedir arkadaş. Hadi hileyi yapıyorsun belli etme bari.
Sana Ferhat Göçer'den yanına kalmaz'ı gönderiyorum. :D