Şimdi Ara

Half Life Lan için hile kodu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
31.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla "Multiplayer" "LAN Game" diyerek Half Life oynuyoruz. Arkadaşlarım benden çok iyi , hep sonuncu olmaktan bıktım. Lan Game 'de bu işin bi hile kodu var mı ? Ne bileyim mesela ölümsüz olayım , silahlarım her zaman full olsun , tabi arkadaşlar köfteyi çakmasın vs. vs. vs. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

• eheh server sen ol aç konsolu şunları yaz
    /sv_cheats 1(enter)
    /restart(gene enter)
    oyun yeniden acılıyo
    sonra
    /impulse 101(enter)(5-6 kere)(entere değil impulse 101 i 5-6 kere yazıp enter a bascan)
    silahlar ve kalkan fullenir
  • dostum konsolu aç ne demek ? nasıl açılır konsol ? ben bu çok acemiyim , ona göre herşeyi ayrıntıları ile anlatırsan sevinirim...
  • oyunun kısayolunun sonuna -Console yaz. Ondan sonra " işaretine basıp konsola gir. Oraya arkadaşın dediklerini yaz. Ne kadar impulse 101 yazarsan o kadar çok silah zırh mırh gelir. Bu arada sen bunu açtığın anda herkes bu hileyi çalıştırabilecektir. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte!:)
  • hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNT_SToP

eheh server sen ol aç konsolu şunları yaz
    /sv_cheats 1(enter)
    /restart(gene enter)
    oyun yeniden acılıyo
    sonra
    /impulse 101(enter)(5-6 kere)(entere değil impulse 101 i 5-6 kere yazıp enter a bascan)
    silahlar ve kalkan fullenir

ama harbi bu işe yaradım sımdı ofıste nostaljı yapıyoruzda :=) crossfife da duvara takılan lazer yoktu ama hile yazınca oda bende cıkınca hıle olduug anlasıldı

• LAN'da bile hile yapılıyor bu nedir arkadaş. Hadi hileyi yapıyorsun belli etme bari.

Sana Ferhat Göçer'den yanına kalmaz'ı gönderiyorum. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 1 İnternetten oynamak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.