Şimdi Ara

Yeni Tanışılan Kızla Konuşulacak Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Arkadas sayesinde bir kizin numarasini aldim kizla tanistik ama konusacak konu bulamiyorum onerilerinize acigim.

Özet olarak kızı nasil cebe atarim ?

Not:İmla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yeni Tanışılan Kızlarla Konuşulacak İlgi Çekici Konular

Yeni tanıştığınız bir kızla konuşacak konu bulmak zor olabilir, ancak buzları kırmak ve anlamlı bir sohbet başlatmak için bazı ipuçları mevcuttur. İşte yeni tanıştığınız bir kızla konuşabileceğiniz ilgi çekici konulardan bazıları:

• Güncel Olaylar: Yakın zamanda gerçekleşen haberler, sosyal trendler ve dünya olayları hakkında konuşmak, ortak ilgi alanlarını keşfetmenize ve güncel konularda fikir alışverişinde bulunmanıza yardımcı olabilir.
    • Hobiler ve İlgi Alanları: Birbirinizin hobilerini, tutkularını ve ilgi alanlarını öğrenmek, ortak noktalar bulmanıza ve derinlemesine sohbetlere yol açabilir.
    • Seyahat: Favori seyahat destinasyonları, geçmiş geziler ve gelecekteki seyahat planları hakkında konuşmak, ufkunuzu genişletebilir ve eğlenceli anılar paylaşmanıza olanak tanır.
    • Eğitim ve Kariyer: Okul, üniversite ve kariyer hedefleriniz hakkında sohbet etmek, ortak hayalleri ve gelecek planlarını keşfetmenize yardımcı olabilir.
    • Kişisel Gelişim: Kişisel gelişim hedefleri, motivasyonlar ve ilham kaynakları hakkında konuşmak, birbirinize destek olmanıza ve birlikte büyümenize olanak tanır.

Bu konuların ötesinde, ortak arkadaşlarınız, aile geçmişiniz veya yaşadığınız yerler gibi daha rahatlatıcı konuları da ele alabilirsiniz. Önemli olan, samimi olmak, saygılı olmak ve karşılıklı ilgi uyandıran sohbetler başlatmaktır. Konuşma sırasında aktif dinlemeyi unutmayın ve karşınızdaki kişinin bakış açısına saygı gösterin. Ayrıca, rahat olun ve sohbetin doğal olarak akmasına izin verin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

Bu Video Kullanılmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimdeyim ne alayım diye sorabilirsin
  • en sevdiği çikolatayı sor , etkilenmezse paranız iade
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalale

en sevdiği çikolatayı sor , etkilenmezse paranız iade

Bu Güzel Fikir İcin Tesekkur Ederim.

• Klasik sohbet et. Nereli olduğunu falan söyle. Konuşurken sırıt.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes de işe yarar mı peki bu nereli olduğun sohbeti? Diyelim eleman Çorumlu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

Herkes de işe yarar mı peki bu nereli olduğun sohbeti? Diyelim eleman Çorumlu?

Yani Farzedelim ki Çorum lu :D

• Bende boyle bir konu acmistim.

Tek tavsiyem:Sakin bunu dusunme.Birak nasil ilerliyorsa ilerlesin.Su an kizi susturmaya calisiyorum Laf lafi aciyor.Bir bakmisiz 2 saat gecmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Bende boyle bir konu acmistim.

Tek tavsiyem:Sakin bunu dusunme.Birak nasil ilerliyorsa ilerlesin.Su an kizi susturmaya calisiyorum Laf lafi aciyor.Bir bakmisiz 2 saat gecmis

Genel olarak konusucak konu bulamiyorum :D

• Ciddi Kurt kullanıcısına yanıt
    Zaten konu bulmaya calisirsan bulamazsin.Naber diye gir devami gelsin.

-Burclar
    -Dizi-Filmler
    -Okul ve Hocalar
    -Sarkilar
    -Iliskiler

Siyaset,din konusma.

• Kardeşim onu da biz mi söyleyelim sana. Bir konudan konu aç gerisi gelir zaten

• Nişanlanmışsın hayırlı olsun de. En azından sevgilisi falan varmı ögrenirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.