Yüzbaşı
29 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 57 (Bu ay: 0)
Gönderileri

arkadaşlar 2021 visiona carplay multmedya taktırmayı düşünüyorum. incelemelerime göre birkaç firma 7 ile 10 inc arasında takıyor. ürünlerin aracın orijinal soket yapısı kullanılarak takıldığı, kesme biçme yapılmadığı söyleniyor.

bulduğum birkaç marka ve firma şunlar: carvocal, , navimex, emrgarage ve cyberaudio. internette sony, pioneer vb. birkaç markaya daha denk geldim. fiyatlar ise genel olarak 2000-5000 TL arasında değişiyor. Genel olarak hepsinde geri görüş kamerası da geliyor.

aracına bunlardan taktıran ve özellikle apple carplay olarak kullanan var mı? memnun musunuz? garanti durumu ve kullanışlılığına dair yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

silinnebilir

yeni belli olan ders programım bana hiçbir zaman bırakmadığı için iptal etmek durumunda kaldım. mesaj atanlardan özür dilerim.
özellikle izmirli arkadaşlardan yardım istiyorum. adnan menderesten urla merkeze nasıl gidebilirim? havaşın otobusler var ama çeşmeye giderken urlaya uğrar mı?
arkadaşlar aracım 10. yaşına yaklaşıyor. aldığımdan beri sadece iç dış yıkatma yaptırdım. detaylı antibakteriyel temizlik, motor yıkama, pasta cila vs. hiçbir şey yapılmadı. istanbulda bu işi layıkıyla yapabilecek hesaplı nereyi önerirsiniz? ziebart vs falan mı?
arkadaşlar bir süredir pc.de şöyle bir sıkıntı var, normalde pc açarken otomatik olarak oturum açıyordu, herhangi bir şifre vs koymadım. şimdi " şu anda bağlantı kuramıyoruz. lütfen ağınızı kontrol edin ve yeniden deneyin " yazıyor.
kullanıcı olarak da 2 kişi gözüküyor. her ikisi de benim adımla ama 2. kullanıcıyı yaratmadım ben. açılıştaki kullanıcı şifreyi kabul etmiyor ama diğer kullanıcıyı tıklayıp şifre girdiğimde oturum açıp masa üstüne gidebiliyorum. net bağlantımda da sıkıntı yok.

bu 2. kullanıcı nasıl oluşturulmuş ve neden bununla giriş yapmaya çalışıyor açılışta?
kullanıcı hesaplarına ve oturum açma seçeneklerine bakıyorum. admin olarak tek kişi ( ben) gözüküyor.
arkadaşlar, tele böyle bir uyarı geldi. kabul ete bastım vodafonedan bir teklif gözüktü ekranda, mesajı okurken 10 sn ye kalmadan kendi kendini yok etti ( mission impossible :)
güzel de bir teklifti, naıl ulaşabilirim ben buna sizce?
arkadaslar evde 10 yıllık airties rt-205 modem var. ttnet 16 mb tarifem var ama evde alabildiğim maksimum hız 8 mb. ve sık kopma yaşıyorum. ttnet aradım eve 16 mb hız verebiliyoruz bizlik sıkıntı yok diyor. sizce sorun ne olabilir? modemin eski oluşu buna sebep olabilir mi? modem değiştirip daha yeni model bir şey alsam faydasını görür müyüm?
1-2 hafta içinde berlinde olacağım. forumda pek bilgi bulamadım. rehber sitelerini, blogları vs pek sevmiyorum, burası daha samimi geliyor. orada yaşayan ya da seyahat etmiş olanlar varsa yazarlarsa sevinirim. 3-4 günlüğüne tamamen gezme amaçlı gidiyorum. nerede kalmalı, nereleri görmeli vs. yardımcı olursanız sevinirim.
keşke orda yaşayan olsa da beni gezdirse :)
ücretten bağımsız olarak, vodafoneda

1- devreden: 4 GB + 1 GB( *09.00-19.00 arası) + 750 dk her yöne ( +1 TL ile şebeke içi sınırsız konuşma)

* kullanmadığınız haklar sonraki aya devrediyor.

2- red xs: 4 GB + 1000 dk her yöne , vodafone ve sabit hat sınırsız. + red'in sunduğu olanaklar.

aylık aramadan ziyade internet ihtiyacım oluyor. 4 gb civarında, bu ikisinden birini seçeceğim. her ikisini de birbirine yakın ücretle alacağım. siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Hakkında
Hakkımda:
Türkiye Deve Güreşi Federasyonu Başkanı
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 656
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 173.695 (Bu ay: 868)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 96 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.