Şimdi Ara

Maltepe - Girne Mahallesi nasıl bir yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Temmuz ayında evleniyorum ve ev bakma aşamasındayım. Cebimize uyan seçenekler arasında Maltepe - Girne Mahallesi mevcut. Konum olarak ideal, metroya falan oldukça yakın görünüyor ancak oranın marketi bilmemnesi, mahalle içi ulaşımı ve insan profili hakkında pek bir bilgi sahibi değilim. O tarafta yaşayan veya yaşamasa da bilen varsa aydınlatabilir mi beni? Teşekkürler.



    _____________________________
  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Maltepe - Girne Mahallesi

    İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe ilçesinin kalbinde, Girne Mahallesi, hareketli bir yaşam tarzı ve çok çeşitli olanakların bulunduğu gözde bir yerleşim yeridir.

    Girne Mahallesi, merkezi konumu ile ulaşım açısından oldukça elverişli bir bölgedir. Mahalle, E-5 karayolu ve sahil yolu ile çevrilidir ve çevre ilçelere ve İstanbul şehir merkezine kolay erişim sağlar.

    Mahalle, çok çeşitli konut seçeneklerine ev sahipliği yapar ve sakinlerine hem modern apartman daireleri hem de ferah villalar sunar. Girne Mahallesi ayrıca, geniş yeşil alanları ve parklarıyla bilinir, bu da sakinlere huzurlu bir yaşam ortamı sağlar.

    Bölge, eğitim ve sağlık hizmetleri açısından da iyi gelişmiştir. Girne Mahallesi'nde ilkokullar, ortaokullar ve liselerin yanı sıra özel eğitim kurumları ve üniversiteler bulunur. Mahallede ayrıca hastaneler, sağlık merkezleri ve eczaneler de mevcuttur.

    Alışveriş ve sosyalleşme açısından Girne Mahallesi, çok sayıda seçeneğe sahiptir. Mahalle, alışveriş merkezleri, butikler, kafeler ve restoranlarla doludur. Ayrıca, sakinler, sahilde yer alan sosyal tesisler ve yürüyüş yollarından yararlanabilirler.

    Genel olarak, Girne Mahallesi, İstanbul'un hareketli yaşamına kolay erişim sağlayan, ancak aynı zamanda sakin ve huzurlu bir yaşam ortamı sunan ideal bir yerleşim yeridir. İster genç profesyoneller, ister aileler olun, Girne Mahallesi herkes için bir şeyler sunar.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba

    O bölgede mahalle içinde huzurla yaşanır diyemem. Bazı güzel siteler var (Narcity..vb) oralar olabilir. Eğer mahalle içi bakılıyorsa E5'in üst kısmı yerine minibüs caddesi ile sahil yolu arasına bakmak daha iyidir.

    Güle Güle..
    _____________________________
    Çıkmadık candan umut kesilmez.
  • Tam olarak neden huzurla yaşanır diyemiyorsunuz? Narcity tarzı yerlerin kirası zaten sahil tarafındaki mahallelerle aynı seviyede, o zaman burada yaşamanın anlamı yok zira.
    _____________________________
  • tavsiye etmem. keleş sesleri duyulabilir, bindiğiniz otobüs yakılabilir..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    1 Temmuzdan sonraki bir tarihte mesajlarımın TTL süreleri değişecektir!!!
  • Aydınevlere bakın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Butceniz ne kadar . Nasıl bir daire bakıyorsunuz biraz daha bilgi please

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Girne mahallesi kötü bir yer değil gayet oturulur bir yer. çoluk çocugun lafına bakma hocam ben başıbuyukte çalışıyorum her işe giderken girne mahallesinden geçiyorum. gayet temiz nezih mahalle zaten hep site
    _____________________________
    Asus Z170 Pro Gaming // İntel 6700K // Sapphire 5700xt Nitro oc // Gskill Ripjaws Ddr4 16Gb 3000 Mhz // Cooler Master V8 Gts High Performance Cpu Cooler with Horizonta // İntel 1tb m2 Ssd Sandisk ultra pro 480 gb // 700 watt 80 // Gigabyte AORUS 27" FI27Q
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muğla/merkez nasıl bir yer ?
    12 yıl önce açıldı
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    7 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe max 2000 TL aidatıyla birlikte, burada genelde evler 1500-1700 bandında gezdiği için ilgimizi çekmişti ama AK-47 seslerinden bahsediyor arkadaşlar :D. Ev 2+1 de olur 3+1 de olur, fark etmez. Bina 99 depreminden sonra yapılmış olacak, kapalı veya açık otoparkı olursa iyi olur, onun haricinde ekstra bir talebim yok binadan şahsen.

    Ben de kendim bir gidip gezeyim diyorum nasıldır ne değildir diye, siteleri çok onu fark ettim zaten baktığımız evler de hep sitede.
    _____________________________
  • Biraz düşük kültürlü bir bölgeye benziyor hocam. Ataşehir yada size uyarsa Çekmeköy gibi yerlere bakın .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • siteden bakıyorsanız bir sorun olmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.