Şimdi Ara

Ankara/Etimesgut-Alsancak nasıl bir yerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Etimesguttan(ALSANCAK) tanıdık biri aracılığıyla ev almayı düşünebiliriz.

Etimesgut nasıl bi yer? olumlu olumsuz yönleri gelişme düzeyi gelişirmi gelişmezmi ?

Ankarada yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLG# -- 13 Nisan 2010; 19:47:52 >

• neresinden? geniş bir bölge etimesgut
  • Fena bir semt sayılmaz ama apaci dediğmiz tiplerin bol olduğu bir yer birde modern çağdaş diyebileceğimiz bir nüfusa sahip değil
  • Migros,Carrefour taraflarındaymış.Bilmiyorum yeri anlamanız için yeterlmi tam olarak ögrenirim adresi
  • Ben anlayamadım yeri ama Eryaman olma ihtimali var mı? (Etimesgut'a bağlı)
  • Etimesgut /Alsancak mış arkadaşlar
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alsancak muhtemelen eti. merkeze bağlı bir mahalledir. yatırım amaçlı alınabilir. aylık 300-350 civarı kira getirir.
  • Valla Etimesgut'tan ne beklediğine bağlı? Anadolu nüfusunun yoğun olduğu, zenginlerinin toprak/emlak zengini olduğu fakirlerinin ise genelde işçi/esnaf sınıfından olduğu, genelde orta sınıfın ağırlıkla yaşadığı, ulaşımı zor ve sıkıntılı olan, evlerin ucuz olduğu bir bölge Etimesgut...
  • Yatırım için nasıl olur sizce?
  • merkeze yakın bir mahalle insaat bol oralarda. uygun rakama alırsanzarar etmessin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Valla Etimesgut'tan ne beklediğine bağlı? Anadolu nüfusunun yoğun olduğu, zenginlerinin toprak/emlak zengini olduğu fakirlerinin ise genelde işçi/esnaf sınıfından olduğu, genelde orta sınıfın ağırlıkla yaşadığı, ulaşımı zor ve sıkıntılı olan, evlerin ucuz olduğu bir bölge Etimesgut...

oha diyorum ya harbiden oha.

Dolmuş geçiyor

Başlıca ; Ümitköy'e Kızılay'a ve Ankara'ya ve diğer ilçelere giden Otobüsler geçiyor

Aynı şekilde yeni minibüs otobüs karışımı şey olan araçlardan geçiyor.

Otobüs ve dolmuş duraklarının hemen karşısında Tren İstasyonu mevcut.

He ama siz gideceğiniz yere helikopter veya özel uçağınızla gidiyorsanız dediginiz doğru Etimesgut'da havaalanı yok.

Yatırım için soruyorsanız Etimesgut çıkışında Ümitköy'e bağlıyorlar.. Oralara yeni evler yapılıyor oralar bikaç yıla kadar Ümitköy kadar popüler olacak. Yatırım için oralar uygun olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 13 Nisan 2010; 23:08:32 >

• @ Oha diyen arkadaş

Evet belirttiğiniz tüm taşıtlar geçiyor ve de benim şahsi helikopterim yok maalesef ancak; kaç dakika'da ne şartlarda gideceğiniz yere varıyorsunuz?

Ben Elvanköy'den biniyorum paralı otobüse, belediye otobüsüne veya minibüse; her zaman için tıklım tıklım ve çoğu zamanda kucak kucağa 50 dk'da varıyorum Sıhhıye ve Kızılay'a o da en erken zaman. Kızılay'dan dönüşte aynı şekilde. İş varış/çıkış saatleri ise 65-70 dk'yı bulabiliyor. İşte ulaşımı sıkıntılı dememin sebebi...
  • bence eryaman dan filan bakın eğer yatırım amaçlı vede ucuz olsun iyi kira getirsin diyorsanız sincana bakın evler 50-60 bin kiralar ise 300 lira gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaayt

Fena bir semt sayılmaz ama apaci dediğmiz tiplerin bol olduğu bir yer birde modern çağdaş diyebileceğimiz bir nüfusa sahip değil

kocaman 3 tane askeri lojman var içinde kocaman eryaman var eryamaın büyük kısmı okumuş görmüş insanlar. sincanın yakında olmasından dolayı birazcık pürüzler var ama onun dışında gayet çağdaş insanlar var

ayrıca bende eryamanda oturuyoum yorumuna çok alındım

ayrıca etimesgutta havaalanı var Türk kuşuna ait askeri havaalanı var yani yanlış bilgilendirmeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slp -- 18 Nisan 2010; 11:35:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.