Şimdi Ara

Malta Üniversitesi'nde Okumuş Olanlar Bakabilir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışı forumlarına bakıyorum genelde Malta'nıl okullarından falan söz ediyorlar ama üniversitesi hakkında en ufak bir bilgi yok.
    Üniversite kabul şartları ;
    YGS ve LYS sınavlarından Sözel , Sayısal veya Eşit ağırlık puan ortalamasının 180 olması.
    Dil sınavı ve bilgisayar temeli sınavından barajı geçmiş olmak.
    ...

Şimdi Malta Üniversitesi'nin diğer ünüversitelere göre bana avantajı , ben eşit ağırlık mezunu olmama rağmen beni her bölüme kabul etmesi. Lise notlarının önemi ve hangi bölümden mazun olduğumun önemi yok.

Bazı Bölümlerin Eğitim Ücretleri Şöyle ;

Müendislik ve Fen Fakultesi :9000 Euro
    Tıpr Fakultesi:24000 Euro (Oha ya)
    Diğer Bölümler 7000 Euro

Malta Üniversitesi'de aynı Türkiye'deki sistemi kullanarak öğrenci alıyormuş. Yani 1 sene sınava hazırlanıp (İngilizce + Bilgisayar) öyle sıralamaya sokuyormuş öğrencileri.

Benim şu anda kafam inanılmaz karışık bir biçimde. Sizce o üniversite gerek eğitimi , sosyal çevresi ve Dünya'daki önemi nedir ?
    Okuyanlar cevap verebilir mi ?

• arakdaşlar çok eski konu biliyorum fakat bu üniversite hakkında bilgisi olan varmı? Master programı için gitmeyi düşünüyorum.
  • aslinda muhendislik fiyati iyimis,takipteyim.
  • fiyatlar değişti sanırım, konu açılalı 2 sene olmuş
  • O kadar parayı verdikten sonra git Almanya-Avusturya'da oku.Hatta biraz daha ver İngiltere'de oku.Malta neymiş..

Bu arada senin bir konunu hatırlıyorum isyan edip bilgisayarı satmıştın, Ps3 almıştın.Doğru mudur ?

edit 2010 Ulan zaman kavramım kayboldu.Sürekli eski konular var birinci sayfada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 18 Mart 2012; 11:28:05 >
  • Malta'dayım şu anda üniversitenin yarısı rus
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Malta'dayım şu anda üniversitenin yarısı rus

bana bi ulaş :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Malta'dayım şu anda üniversitenin yarısı rus

bana bi ulaş :))

mesaj alımını kapatmışsın kardeş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.