Şimdi Ara

Malossi Varyatör Bilyası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba imzamda da yazdığı gibi sym fiddle 2 kullanıyorum. Nette gezerkenhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-motosiklet-sym-fiddle2-sym-fiddle-125-malossi-varyator-bilyasi-baga/detay bu ürüne rastladım, performas artışına ihtiyacım var bu ürünü alsam ne kadar fayda eder? Gerçi 2 ay sonra değiştireceğim ama 2. eli biraz kötü satarken faydası olsun istiyorum.

• bence boşuna paranı harcama eğer performans istiyorsan bunu sat vitesli motosiklet al. bu tip maxi olmayan scooterlar hız için üretilmemiştir sadece şehir içinde rahat etmeniz için üretilmiştir. ufak teker olduğundan fazla sürat pek iyi değildir bu tip modellerde.
  • Şuan vitesli alamam çünkü okula ve dersaneye de motorla gidiyorum kaskımı, kilid vs. koyacak yer gerekiyor. Zaten fazla sürat istemiyorum ara hızlanmalar iyileşsin yeter 2 ay sonra da burgman alacağım.
  • burgman güzel motordur fakat maliyeti yüksektir. öğrenci birisi olarak bakım masraflarının altından kalkabilirmisin bilmem.
  • Kendimi satar karşılarım yeter ki burgman olsun
  • sende haklısın dostum gülü seven dikenine katlanır. genel bakım zamanı gelince varyatör kayışı, debriyaj balatası gibi parçalar değişince faturaya şaşırma derim. ben bu paraya araba motoru toplatırım be diyebilirsin, parasız insanların bu motosiklete pek binemeyeceği varsayımıyla yüksek ve fahiş fiyatlar düşünülmüş.gerçi bu durum maxi scooter modellerinin hemen hemen hepsinde böyle. elimde alet edavatım olduğu için şahsen ben kendim değiştiriyorum ve yarım saatlik veya bir saatlik bir iş için servisler dünya para istiyorlar, hemde onlardan daha sağlam tamir edebiliyorum. hatta bazı arkadaşlarımada tamir konusunda yardımcı oluyorum yeterki bu tamirci geçinen kasaplara para kaptırmasınlar.
  • Ben de az çok öğrenmek istiyorum tamiri, meraklıyımdır da bu tarz işlere ama cesaret edemiyorum. Ne olur ne olmaz diye. Geçen gün maslak yücel motora gittim yağ damlıyordu, adam kapağı açtı, hava tuttu filtreye. Tam çıkıyordum para ne olcak dedi, dedim 3 aylık motor daha garantide, banane para ver diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aks keçesi yağ kaçırma
    14 yıl önce açıldı
    debriyaj bilyası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bu kasapların dini imanı paradır. yaptığı iş 5 dakika sürmemiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.