Şimdi Ara

Mall Of İstanbul Apple Store

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mall Of İstanbul ve Acıbadem Akasya AVM de açılacak olan apple mağazalarının tarihleri belli mi ya da bilen var mı arkadaşlar ?

• Akasya'da açılacak olan kendini o siyah duvarların arkasında besbelli editor ancak tarih için muhtemelen iphone 6 nın çıkışıyla birlikte açılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    3. Mağaza Emaar Square'de açılacak. Kesinlikle Mall of İstanbul'da değil. Apple Store Akasya zaten uzun bir süre önce kesinleşmişti, hatta sana şöyle söyleyeyim, Zorlu Center ile aynı anda kesinleşti mağazanın Akasya'da açılacağı. Apple bütün mağazalarının ulaşımına önem verir. Mall of İstanbul gibi bir AVM'de ulaşım sıfır ve mağaza gereken kalabalığa ulaşamaz bu yüzden. Ayrıca orada APR var zaten; Lydia.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

3. Mağaza Emaar Square'de açılacak. Kesinlikle Mall of İstanbul'da değil. Apple Store Akasya zaten uzun bir süre önce kesinleşmişti, hatta sana şöyle söyleyeyim, Zorlu Center ile aynı anda kesinleşti mağazanın Akasya'da açılacağı. Apple bütün mağazalarının ulaşımına önem verir. Mall of İstanbul gibi bir AVM'de ulaşım sıfır ve mağaza gereken kalabalığa ulaşamaz bu yüzden. Ayrıca orada APR var zaten; Lydia.

Evet bende sonradan öğrendim orada lydia varmış. Sizin dediğiniz mağaza nerede

• İstanbulda 3 tane store açıp diğerlerine sonra mı açacaklar? Haksızlık bu. Neyde umrumda değil ben istanbuldayım :)

• Dediğim gibi 3. mağaza Emaar Square'de açılacak ama Apple Türkiye, Emaar'ın inşaatı yavaş ilerliyor diye diğer yerlere de bakıyor. Tabi ki bu diğer yerler daha proje halinde olan yerler veya inşaatı yeni başlamış yerler. Tamamlanmış ve hizmete açılmış bir AVM'de yer almayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

İstanbulda 3 tane store açıp diğerlerine sonra mı açacaklar? Haksızlık bu. Neyde umrumda değil ben istanbuldayım :)

Ahahja

Bende aynı şekilde :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE STORE'A RANDEVUSUZ GİTMEK
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adana'ya açılsın.
  • Kardeş cıkıyon dimi yarın

• mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    Emaar Square ile Akasya alışveriş merkezleri arasındaki mesafe çok kısa, araçla 10 dk bile sürmüyor, 2 yakın lokasyona dükkan açacaklarını sanmıyorum, Akasya' nın açılacak çoktan belliydi zaten.
  • ozangunay O kullanıcısına yanıt
    Ona bakarsanız Zorlu ile Akasya'da da geçerli aynı durum ama aynı bölgede bile olsa Zorlu yetişmediği için açıyorlar orada mağazayı. 3. mağaza da müşterileri ve mağazaları rahatlatmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Kardeş cıkıyon dimi yarın

Makyajım bitmedi daha .s
  • İstedigin kadar makyajlan o tiple seni alamayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

İstedigin kadar makyajlan o tiple seni alamayacağım

(Aldı) :D

• reachthetop kullanıcısına yanıt
    Gecen hafta 5S aldım,iphone 8 e kadar rahatım

• Apple Türkiye'deki AVM takıntılığı nedir merak ediyorum. Barcelona'da bizdeki İstiklal benzeri caddenin (La Rambla) girişindeki Catalonia meydanı aynı Taksim'i andırıyor. Oradakine benzer sembolik bir mağaza Taksim'de de olsa güzel olurdu mesela.

Mall Of İstanbul Apple Store
  • Mall of ıstanbul a açılacağını ilk defa burda duydum,umarım gerçekleşir iyi bir yer seçimi.

• Fatz kullanıcısına yanıt
    ben olsam taksim de açmam. taksimde ne olcağı belli değil. hergün protesto gösteri. yani protesto olmasın demiyorum. bir avm ye göre yağma ihtimali daha yüksek
  • yalnız ispanyadaki müthişmiş ya resmen store değil showroom havası var
  • Ankara?hani baskentiz biz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.