Şimdi Ara

Malezya & Singapur & Tayland [ACİL] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
3
Favori
15.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş o tarihten beri gittinmi bilmem ama ben bu saydıklarının üçünede gittim 2007 thailand idim Bangkok ve phuket daydim kesinlikle tavsiye ederim thailand i ama senin ne aradına bağlı 2010 da Malezya ve sinpaure da idim bildiğin betonlaşmış büyük şehir kendim otelci olduğum için dünya otel zincirlerinin İstanbul şubesinde çalışıyorum hem malezyada 5 gün hem singapurda iki gün kaldım biz otel çalışanları için için otelde sadece $30 kahvaltı dahil dünya zincir otellerinde çalışan tüm personeliçin geçerlidir bu bence pek yaklaşma ikisinede ne Singapur ne Malezya Malezya bizden ucuz singapure bizden pahallı zatten singapure dolarıda bizden yüksek iki günde sıkıldım chokwit mi ne vardı cin mahallesi bir orası var birde unuversal sutudyoları gibi eylence merkezi heryer alış veriş merkezi caddeden karşıdan karşıya geçmek için alt geçidi kullanırsın birde bakmışsın yolun kaybolmuş alışveriş merkezine girmişin heryer zatten alış veriş merkezi Orchard Road ta ben orda kaldım çok sıkıldım zatten Kıbrıs kadar yer temiz düzenli kurallı ama doğal güzellik arıyorsan uzakdoğuda adaları tavsiye ederi singapure liman şehri malezyadan singapura geçerken duty free den alkol alassın aralarında anlaşma gereği satmıyorlar 2010 da öyleydi bilmem değistimi singapurda alkol cok pahallı aslında bir cok sey pahallı bence diğer asya ülkeleri görünce kazıklanmış hissine varıyor insan o bölgede gördüğüm en ücuz ülke Filipinler hemde muhteşem borocay bir bak internetten Maldivler gibi birde palawan city el nido benim 3. gidişim olucak Filipinlere bu sefer el nido palawanana gidiyorum singapurda ingilizceleride çinlilerin berbat kendilerine göre İngilizce yapmışlar malezyaya gelince fena değil ama sıkıcı kota kinabulu diye adaları var o güzel fiyatlar bizden aşşagıda onlarında kuala lumpurda cin mahalleri var ben ordan canonun fotoğraf makinasını almıştım ama her ne kadr international garanti deselerde türkiyede pek geçmez elekronik fiyatları bizden iyi kalıcak yer de güvenli olsun sehre yakın ol air asia var air of asia onların fiyatları iyidir ülke arası uçuşlardvar a sen tr den giderken kuala Lumpur uluslar arası havaalanına uçarsın LCCT geçersin servisler var ücretsiz arası 18 km

• Singapur 2 gün kalmayla anlaşılacak bir yer değil. Bu biraz; İstanbul'da bir gece geçiren turist'in "Bu nasıl bir yerdir böyle. Boğaz var sadece hepsi bu. Başka da bir şey yok." demesine benziyor. Ya da bilemiyorum belki de ben yanılıyorumdur. Ben Singapur'da çok farklı hissetmiştim kendimi. Herkesin farklı beğenileri ve hisleri var tabi. Sadece kendi görüşümü paylaştım. Umarım kimse yanlış anlamaz arkadaşlar. Sormak istediğiniz bir soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz.
  • kardeş iatanbul cok farklı metropolıtan dedıgım gıbı senın ne aradına bağlı cok duzenı temızı arıyorsan ıyı shoping mall filan ama doğal guzellık tropıkallık arıyorsan cok farkı herkez kendıne gore haklı ama ben sevmedim
  • Singapur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunozzz

Singapur

I agree with you
  • uzak do?u için ba?langyç seviyesi giri? taylanddyr. bangkok e?lenceli ve ke?meke? bir ?ehir, insanlar sinirlerini aldyrmy?lar yada sycak beyne fazla geldi?inden tepkileri geç geliyor :) ne istedi?ini bilerek ara?tyrma yapmadan gidilen yerler hayal kyrykly?y yaratabilir, bangkok ta nehir üzerinden motorla en ünlü tapynaklary kraliyet sarayyny gezebilirsiniz, silom pathuman sukumvit ( okundu?u gibi yazyyorum bilginiz olsun) bangkok için birbirinden uzak ama farkly ilgi merkezleri, ko san road diye adlandyrylan gece hayatynyn kalbinide ekledik mi bangkok tamamdyr. dünyanyn en büyük açyk hava pazarlaryndan biri çatuçak bangkokta ucuz aly?veri?in adresi.

trafik burada size istanbulu aratmaz gökyüzünü görmeden saatlerce yolda kalabilirsiniz, onun için ya mrt ya sky train kullanmanyzda fayda var, ula?ymy atlatyrsanyz yeme içme konusunda çok fazla seçene?iniz var, ucuz yemek yemenin yolu sokak satycylary temiz olsun diyorsanyz otel retaurantlary tercih etmekte fayda var, görmek için bence daha fazla beklemeyin gün geçtikçe pahallyla?an bir tutum içerisinde, türkiyenin 20 yyl önceki turizm politkasyny izliyorlar, ben 2005 yylynda 500 bahta kalynan 4 yyldyzly otel görmü?tüm, ?u anda ayny otel ayny zaman araly?ynda gecelik 1500 bahta kalyndy?yny ekleyeyim 31 THB 1 USD civarynda i?lem görüyor, ülkenin kuzeyi daha uzak do?u havasynda chiang mai muhte?em ormanlara sahip çok daha geleneksel bir tai ?ehri görünümünde ama çok fazla turist almasy sebebiyle ben chiang rai ve bruma tarafyny öneririm, fil kamplary el i?i yapymy ve kuyum i?leri ilginizi çekebilir, ama aklynyzdan 20 yyl önce türkiye panaromasyny çykarmayyn, 100 dolarlyk kilimi 1000 dolara satyp turist sövü?leme durumunu tayland da ya?amak istemiyorsanyz, aldy?ynyz ?eyin orjinalli?inden emin olun ve çok fazla pazarlyk edin, tapynaklardan bir süre sonra sykylacaksynyz, çünkü her kö?e ba?y tapynak, seks turizmi için bu ülkeye gitmiyorsanyz pattaya kesinlikle gereksiz bir yer, güneyde phuket bodrum çe?me kyvamynda bir bölge 90 laryn sonunda gidenler buralaryn çok daha bakir oldu?unu söylüyor tsunami sonrasy ?ehir in?asyny tamamlamy? eski halinden daha kalabalyk bir ta? yy?ynyna dönü?mü?, ben olsam henüz tam olarak bitmemi? koh samui tarafyny tercih ederim, yada körfezin di?er kysmynda trat ?ehrine ba?ly adalary koh mak koh chang adalary biraz daha sakin, uzak do?u insany genel olarak güler yüzlü ama tayland insany daha bir sycaktyr.

kamboçya tarafyna geçme imkany olursa belkide dünyada e?i benzeri olmayan bir tapynak siam rep var gezmesi yakla?yk 2 gün sürer kamboçya daha uzak do?u havasynda vietnam kadar populer olamamy? olmasynyn faydasyny görürsünüz, fakir bir ülke ama az veren candan verir durumundalar, uzun soluklu gezeceklere synyrdan kapy vizesi alyp gitmelerini öneririm yada bangkoktan direk air asia uçu?u bulunuyor.

singapur bölgenin finans merkezi ve dünyaya açylan limany olmasy nedeniyle oldukça zengin, toprak azly?y nedeniyle emlak korkunç pahally durumda, ülke çok düzenli ve e?itim seviyesi oldukça yüksek, clark ket ve boat key orchad road sentosa adasy ünlü botanik parky marinasy gece hayaty elektronik aly?veri?i ve muazzam büyük havalimanyyla singapur parasy olana singapur, yanyana iki armani ma?zasy görebilece?iniz ender yerlerden, aslynda ülke ki?i ba?yna dü?en milli gelirin yüksek olmasy sebebiyle bizim gibi ülke vatanda?laryna pahally geliyor yoksa avrupaly birisi için bulunmaz cennet, singapurda 5 gece kalacak adamyn sykylaca?yny dü?ünüyorum ama günü birlik gezilecek biryerde de?il, kalbur üstü oteller gecelik 150 usd den ba?lyyor, ayryca singapur asyanyn 1 numaraly stop over noktasy bu ülke ?ehirden gidemeyece?iniz yer yok, uçak biletleri çok pahally de?il ben ilk gidi?imde günübirlik hongkong yapmy?tym, ikinci gidi?imde japonya aktarmamy buradan yaptym.

malezya bana tayland sonrasy çok anlamly gelmedi, singapuru gördükten sonra taylandy görecek biri bence malezyaya u?ramasada olur, ünlü petronas kulesi ve milli camileri dy?ynda görsel pek bir ?ey yok singapurdan ucuz taylandla hemen hemen ayny ayarda pahallylyk konusunda, singapur sonrasy 2.ci büyük stop over merkezi, air asia kuala lumpur merkezli uçmady?y yer yok illa görelim derseniz 1 gece yeterli bence.

endonezya filipinler brunei hakkynda bilgi isteyen olursa onlaryda payla?yrym.

• Teşekkür ederim dostum. Ben özellikle Filipinler'i merak ediyorum. Anlatabilmeniz mümkün müdür?
  • Arkadaşlar singapur'da içinde 3g olan turist sim kartları varmı
  • bu konu üst konu olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutdorf

Arkadaşlar singapur'da içinde 3g olan turist sim kartları varmı

Eğer amacınız Google Maps kullanmaksa, orada bulunduğum süre zarfında yanımda akıllı telefon bile yoktu ve yolumu rahatlıkla buldum. Tek yapmanız gereken "Tourism Information Center" lardan bir metro haritası almanız.
    Sorunuza gelecek olursak, havaalanından simcard temin edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.