< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schmeiblak -- 6 Eylül 2019; 19:23:24 > |
MALATYA'DA DERSHANE ÖNERİLERİ! (3. sayfa)
-
-
Sabancıya hiç gitmedim hocam ama bildiğim kadarıyla kalabalık ve gelenler ders dışındaki şeylerle daha çok ilgileniyor.
Üniversite kütüphanesinin ortamı güzel, verim alabilirsiniz. Orası da uzak olduğu için her gün gidip gelmek sorun oluyor günde en az 1 saatiniz yolda heba olur. Vize haftaları vs. gitmenizi önermiyorum yer bulmak için yarım saat dolaşabilirsiniz.
Çaremi bende düşünüyorum aylık ücreti 150 tlydi. Ayrıca 10 TL karşılığında günlük girişte yapabilirsiniz. Kitaplarınızı orda bırakabiliyorsunuz. Türkiye geneli birçok denemeyi de yapıyorlar. Çarşı merkezinde olması güzel. Ben bu hafta önce bir gün deneyip hoşuma giderse aylık kaydolmayı düşünüyorum. Başka düşünen varsa indirim talep edebiliriz belki. -
Giderseniz izlenimlerinizi buraya yazar mısınız hocam? -
ilfenin kemik kadro boğaziçini kurdu zaten -
koleji de var dershanesi de 2019-2020 eğitim öğretim yılında (bu sene) eğitime başlayacak -
boğaziçinin dershanesi var. ben geçen sene ilfendeydim hocalarımızın hepsi boğaziçine geçti. kontenjanların dolduğunu duymuştum. acele etsen iyi olur. -
geçen yıl Bülent hoca ve Engin Hoca derslerime girdiler. Öğrencilik hayatım boyunca gördüğüm en iyi fizik ve kimya hocalarıydı. -
bu arada sizin okullar neydi? -
bide murat var fizikçi
sevmesemde iyi bi hoca -
Bugün Çaremle konuştum, fiyatlar geçen seneye göre artmış. Aylık kayıt almayacaklarını, senelik ÜÇ bin TL ücret belirlediklerini, on ay taksit yapabileceklerini söylediler. Sabah sekiz gece on bir arası açık olacakmış. Bu sene her dersten soru çözümü olacağını söylediler. Kontenjan 100 kişi civarı, kayıtlar yeni yeni başlamış. Ben vazgeçtim, düşünen varsa gidip daha ayrıntılı konuşabilir. -
Malatya da olan arkadaşlar karar verebildiniz mi ? Yazılan varsa bilgilendiren olursa iyi olur. -
Hocam heralde ilk dönem gidemeyeceğim şu aralar yoğunum taziyemiz filanda var, bakalım
Dershane ile anlaşan varsa hangi dershane olduğunu ve fiyat aralığını filan yazarsa çok iyi olur bir de boğaziçi kayıtları bitti mi şuan malatyada değilim bilgilendirebilir misiniz? -
Ne dershanesi ya yıl 2020 -
ahahahahaahha töal ve integraldeyim sınıf arkadaşı olma ihtimalimiz nedir -
Evet bende uygun fiyatlı ve iyi bir mat hocası olan bir dershane arıyorum, tavsiyeniz var mı? -
Kültür hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuda biri "Kültür olanak konusunda kötü sınıflar küçük ve kalabalık. Birkaç öğretmenini de koleje göndermişler" yazmıştı ama denemeler içinn mezunları en çok kabul eden yerlerden biri de Kültürmüş. -
Kim nereye yazıldı ? Karar verebildiniz mi yoksa hala benim gibi kararsız mısınız ? -
Hocam size pm attım bakabilir misiniz ? -
Kongre kültürün kütüphanesine giden var mı? Nasıl sizce? Sabancı gibi mi? -
Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki yukarda bahsi geçen bazı yerler, hep aynı uyanık esnaf mantığıyla fenlisesi öğrencilerini kullanarak reklam yapan diğer öğrencilerin para dışında hiç anlamı olmadığı yerler.isterseniz kazanan listesindeki öğrencilerine sorun göreceksiniz hepsi zaten dershaneye gitmese bile kazanacak Fen Lisesi öğrencileri .
geçen yıl arkadaşın öyle bir şişirilen yere gitti sonuç hüsran öyle o kadar çok övdüler ki etraftan ben bile düşünmedim değil 🤭ancak arkadaşım bir önceki yıl yaptığın netlerin yarısını da yapamadı Ben de kuzenimin tavsiyesi üzerini Fuzuli finale ,otobüs durağı karşısındaki yere yazıldım ,sıralamam tam 396 bin geriye geldi.Yan sınıftan bir arkadaş Anadolu İmam Hatip mezunuydu kendim şahit olmasın inanmazdım Uludağ üniversitesi tıp fakültesine girdi.Bence gidin görebilirseniz kurucusuyla görüşün zaten farkı anlarsınız,kararınızı ona göre verin,birilerinin gazına gelip sürü mantığıyla hareket etmeyin,hem paranız hem zamanınız gider.
Orada Sosyal ortam zayıf,kafe ,kütüphane kız olayı falan yok,ama farklı çok iyi bir eğitim sistemi ve kaliteli Hocaları var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X