Şimdi Ara

MALATYA'DA DERSHANE ÖNERİLERİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
3
Favori
25.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuya biraz geç dahil oldum ama lider ilfeni nasıl bilirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pinus.Nigra kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yıl ilfene gitmeyi düşünüyordum bu söylediğinizi daha yeni duyuyorum boğaziçine mi gitsem daha iyi olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faryab

Mezuna kalanlar ne yaptı herhangi bir dershaneye yazıldınız mı ? Dershaneye gitmeyecek birisi deneme için nereye yazılabilir, sağlam yayınların denemelerini düzenli yapan bildiğiniz yerler var mı ?
    +1
  • Pinus.Nigra kullanıcısına yanıt
    Hocam boğaziçi dershanesi var mı yoksa kolej olarak mı açtılar?

• Kolej olarak açıldı dershanesi yok bildiğim kadarıyla.

Malatyada yaşayan arkadaşlar konuyu güncel tutarsak sene boyunca birbirimize faydamız olur diye düşünüyorum.
  • Faryab kullanıcısına yanıt
    Hocam bi emin olduğum liderilfen vardı şuan ne yapacağımı bilmiyorum.

• quote:

Kolej olarak açıldı dershanesi yok bildiğim kadarıyla.

Malatyada yaşayan arkadaşlar konuyu güncel tutarsak sene boyunca birbirimize faydamız olur diye düşünüyorum.
    Ben dershanesine gidenler duydum hocam.
  • Boğaziçinin kolej dışında kurs merkezide açılmış. Mezun kayıtlarının bittiğinden bahsediyorlar ama yine konuşmakta fayda var gitmeyi düşünüyorsanız bir an önce konuşun bence.

İlfeni sorarsanız hocalarının çoğunluğu ayrıldı Boğaziçine geçti diye biliyorum bu sene nasıl olur bilmiyorum.

Başka seçenek olarak Elit Fen var yine orası ile de görüşebilirsiniz.

@Alastor Moody @arthurdent42
  • Faryab kullanıcısına yanıt
    Hocam konuşursanız brni haberdar edebilir misinx?

• Bir haftadır Malatya'da dershane aradım hepsinde bir kusur var.

Asla ve asla Elit Eğitime gitme. Gidersen garanti veriyorum seneye mezun olup çıkarsın. Finalden bir farkları yok

İntegral'e gidebilirsin

Atılım ayrımcılıkları var onun dışında dershane olanaklar çok iyi

Kültür olanak konusunda kötü sınıflar küçük ve kalabalık. Birkaç öğretmenini de koleje göndermişler

finalin hoca kadrosu beğenilmiyor

Ben Murat Göçmen' e yazıldım, küçük bir yer. Ama hocaları gerçekten iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freaking out -- 31 Ağustos 2019; 12:45:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-565559509

Hocam konuşursanız brni haberdar edebilir misinx?
    Hocam boğaziçi bu sene malatyada en fazla rağbet gören dershane oldu. Mezun kayıtlarında 100k altı alınıyor sadece. zaten bir hafta 10 gün önce de kayıtlar bitti. dediğiniz gibi ilfen bu sene çoğu önemli hocası kaybetti. bir kaçı boğaziçine bir kaçı da integrale geçti.

• quote:

Orijinalden alıntı: freaking out

Bir haftadır Malatya'da dershane aradım hepsinde bir kusur var.

Asla ve asla Elit Eğitime gitme. Gidersen garanti veriyorum seneye mezun olup çıkarsın. Finalden bir farkları yok

İntegral'e gidebilirsin

Atılım ayrımcılıkları var onun dışında dershane olanaklar çok iyi

Kültür olanak konusunda kötü sınıflar küçük ve kalabalık. Birkaç öğretmenini de koleje göndermişler

finalin hoca kadrosu beğenilmiyor

Ben Murat Göçmen' e yazıldım, küçük bir yer. Ama hocaları gerçekten iyi
    Forumda okuduğum en faydalı mesajlardan biriydi bu, teşekkürler Boğaziçiyle ilgili de ilgi gördüğünü falan yazmışsınız ama kadro hakkında bilginiz var mı? Mesela mezun kayıtları dolmasa Murat Göçmen yerine tercih eder miydiniz?

• arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    Tercih edemezdim. Çünkü 100k üstündeyim Öyle bir şansım olsa kesinlikle Boğaziçine giderdim. Birkaç hocadan haberim var Bulent Parlakpınar ve Engin Aydemir. Bülent hoca Ilfenin en hatri sayilir hocasiydi. Dersine girmesemde arkadaşlarım tarafından baya övüldü

• Forumun yarısı Malatyalı.

• Ben sadece matematik ve geometriden özel ders almayı düşünüyorum. Dershane disiplin açısından faydalı olabilir evet ama ders açısından özel ders kadar fayda göreceğimi düşünmüyorum.
    Disiplin açısından kütüphane iyi bir seçenek olabilir ama maalesef Malatya bu konuda yetersiz bence. Özel olarak Çarem var fakat o da kalabalık bildiğim kadarıyla.
    Bu arada hukuk hedefliyorum, sizin hedefleriniz neresi ?

• quote:

Ben sadece matematik ve geometriden özel ders almayı düşünüyorum. Dershane disiplin açısından faydalı olabilir evet ama ders açısından özel ders kadar fayda göreceğimi düşünmüyorum.
    Disiplin açısından kütüphane iyi bir seçenek olabilir ama maalesef Malatya bu konuda yetersiz bence. Özel olarak Çarem var fakat o da kalabalık bildiğim kadarıyla.
    Bu arada hukuk hedefliyorum, sizin hedefleriniz neresi ?
    Ben geçen sene okul + dershane koşuşturması yüzünden dershane kütüphanesi dışında hiçbir yere gitmedim hocam. Sizce üniversite kütüphanesi, sabancı falan verimsiz mi? Bu arada ben üniversite ve sabancı olmasa bile çareme yazılır giderim en kötü diyordum ama oranın bile kalabalık olduğunu öğrenmek gerçekten üzdü şu an...

• ince memed27 İ kullanıcısına yanıt
    hahah bu kadar malatyalı varsa bi ara buluşma ayarlayalım

• arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    Hocam Sabancı ciddi şekilde kalabalık oluyo. Eğer 10 11 gibi gidersen yer bulursun. Üniversite sakin oluyo çoğu zaman.

• freaking out F kullanıcısına yanıt
    Aynen. Dertli Malatyalı mezunlar toplantısı.
    Yer: Deniz kırtasiye.

• ince memed27 İ kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.