Bildirim
MALATYA'DA DERSHANE ÖNERİLERİ!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İntegral ve elite bak -
final nasıldır sizce -
Çok kalabalık diye biliyorum ama kötü değildir. -
yani soru sorma imkanım çok fazla olmaz mı? -
2 sene finale gittim soru çözümleri çok sıkışık. sıra gelmiyor hele de başkalarına saygı gösteren kibar biriysen hiç gelmiyor. ayrıca hoca kovalamak zorundasın sigara içme tripleri vardı onların hala var mı bilmiyorum.
-hocam sorum v..
-sigara içmem lazım
ayrıca kaynakları da oldukça kötüydü. sadece final yayınlarının denemesi oluyordu. -
Her hafta başka yayın yapmıyorlar mıydı? -
bu sene değil önceki sene gitmiştim. her hafta deneme olmuyordu 2 haftada bir falan. hepsi finaldi.
bu sene gidenler farklı yayınlar olduğunu söylemişti dörtyol finalde. şimdi nasıl bilmiyorum.
fakat finali hiç tavsiye etmem. derslerde çok boş muhabbet dönüyordu hocalarla vs. 2017'nin 3 temmuzunda dershane başladı. bazı hocalar biz sınava kadar bu konuları 2 defa bitiririz deyip tek seferde bile bitirmeyi yetiştiremedi. haftaiçi akşamın 6'sında bizi ek derse mecbur ettiler. sosyalleşmek istiyorsan finale git ama üniversite sınavı için gider misin bilemem :D -
siz hangi kursa gidiyorsunuz? -
ben 2. senemde tercih'e gittim. 27k ile eczacılığa yerleştim. ilk sene 48k'daydım -
başarılar -
finali hiç tavsiye etmiyorum iki hafta derslere girip kaydımı sildirdim
öğretmenler pek iyi değil ayrıca devam eden arkadaşım da hiç memnun değildi denemeleri falan da kötüydü -
hocam finale kesinlikle gitme.
finalin şu kadar tıp çıkardık reklamların falan kanma iyi öğrencileri ücretsiz alıp topladıkları için, kendileri ile alakası yok.
bu yıl ilfene gittim. hoca kadrosu efsaneydi. fakat o iyi olan hocaların hepsi ayrılıp Boğaziçi dershanelerini kurdu. eğer mezuna kalsaydım kesinlikle boğaziçine kaydolurdum. -
hangi kursa gittiniz sonradan? -
sağolun ilgilendiğiniz için -
başka kurs merkezi önerileri olan var mı? -
hocam boğaziçinde 100k altı almıyorlar. haberin olsun -
tamamdır. sağolun ilgilendiğiniz için. -
Vay be bu olay iyiymiş bir gidip konuşmaya karar verdim umarım kayıt vardır halaquote:
Orijinalden alıntı: Pinus.Nigra
hocam boğaziçinde 100k altı almıyorlar. haberin olsun -
Mezuna kalanlar ne yaptı herhangi bir dershaneye yazıldınız mı ? Dershaneye gitmeyecek birisi deneme için nereye yazılabilir, sağlam yayınların denemelerini düzenli yapan bildiğiniz yerler var mı ?
Benzer içerikler
- kendi kliniği olan diş hekimi ne kadar kazanır
- vip fizik pdf indir
- bilkent kapsamlı burs
- e kadar dahil mi hariç mi
- bilgisayar mühendisliğinden hangi bölümlere yatay geçiş yapılabilir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X