Şimdi Ara

MAL VARLIĞIMI FORUMA AÇIKLIYORUM!!!Ss li (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
8
Favori
9.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca olarak araba olarak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo sen nasıl şampiyon Sperm oldun... Acaba sen böyleysen diğerleri nasıl bişeydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanpasa acıbadem eczanelerden biri hadi bakalım

• Bu adama bi aralar gülüyordum ama artık acıyorum ya vallahi :/ mübarek gece dua edelim belki tutar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

birader senin konularına ilk defa ciddi yorum yazıcam. paran çok olabilir az olabilir çok önemli değil ama emin ol böyle göstermek doğru birşey değil, var olanı da kaybedersin. amacını hala çözebilmiş değilim ama açık konuşayım arabaları görünce keşke benimde olsa dedim. birçok kişinin bu kadar parası yok belki de 10 yıldan aşağı olmayacak. sana tavsiyem şu para konularını açma. açarsan bile muhtacım fakirim açım hakkım yeniyor deme. nazar diye birşey var. haline şükret. daha iyisini kazanmak için çalış. sen bu gidişle var olanı kaybedersen emin ol burda birçok kişi gerçekten sevinir. malın mülkün senin olsun ama böyle göstermek görmemişliğe giriyor.

ŞUNA ÇOK SİNİRLENİYORUM.

BEN BUNU BİR ÇOK KEZ GÖRDÜM. EN GEREKSİZ ADAM 900-1000TL Yİ BEĞENMİYOR 2000-3000TL Yİ BEĞENMİYOR.

BEN MESELA ŞUNU SÖYLEYEYİM. BİZ İŞYERİNDE ADAMI ADAM YERİNE KOYDUK İŞ VERDİK EKMEK VERDİK O ADAMLAR EKMEKLERİNE NANKÖRLÜK ETTİLER. O ADAMLAR NANKÖRLÜK ETTİĞİ İÇİN DE BEN SABAH 08.00 GECE 00.00 LERE KADAR ÇALIŞIYORUM. NASIL NANKÖRLÜK ETTİLER? ADAM ÇALIŞTI SONRA İŞİNE GELMEYİNCE İŞİ BIRAKTI. DİĞER ELEMANI DA BIRAKTIRDI.NE KADAR ÇALDIKLARI DA BELLİ DEĞİL!!! İNSANLAR BU KADAR NANKÖRKEN BANA LAF SÖYLEMEYE HAKKINIZ YOK!

BU BANA YAPILAN YANLIŞ DEĞİL. BABAM ÇALIŞTIRDI BU ADAMLARI BABAMA YANLIŞ YAPTILAR.

BANA YAPILAN BİR SÜRÜ NANKÖRLÜK VAR.

BEN UFAK UFAK BİRİKTİREREK 4 SENE İÇİNDE BUNLARI YAPTIM. SİZ DE YAPIN.

EĞER İŞİNİZ YOKSA BEN SİZE AYLIK 1000TL MAAŞ VERİCEM SABAH 08.00 AKŞAM 12.00 LERE KADAR ÇALIŞIN HAKKINIZI ALIN. YEME İÇMENİZ DE BENDEN.

TUTUMLU OLURSANIZ PARA BİRİKTİRİRSİNİZ AMA NANKÖRLÜK EDERSİNİZ 1000TL LERİ BEĞENMEZSİNİZ SİZ.

AMA BEN GEREKİRSE ELEMANDAN TEMİNAT ALICAM, KIYMET BİLEN ELEMAN BULUCAM.

TEMİNAT ALMADIĞIM SÜRECE HER TÜRLÜ KÖTÜLÜĞÜ YAPARLAR

• Adam varlık içinde yokluk çekiyor.

• Konuya tıklamadan önce turbonun işidir demediysen şerefsizim
  • Konu dışı bölümündeki aç adam nerde görsem açım param yok diyor da,bu konu nedir böle amacı nedir, onuda anlamadım bizemi kazanıyorsun siz fazla yaşamassınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: RaymonD7

Konu dışı bölümündeki aç adam nerde görsem açım param yok diyor da,bu konu nedir böle amacı nedir, onuda anlamadım bizemi kazanıyorsun siz fazla yaşamassınız..

BEN AÇIM YALAN SÖYLEMİYORUM. BEN KADIN İHTİYACIMI GİDEREMİYORUM. PARASIZLIKTAN EVLENEMİYORUM.

EVLENDİĞİM ZAMAN AYLIK MASRAFIM KAT KAT FAZLA OLACAK.

BEN ŞU DURUMDA ZENGİN DEĞİLİM
  • Olum sen gaffayı mı yedin ha
    Gerçi haklısın bir halt yapamazsın sen o parayla

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Olum sen gaffayı mı yedin ha
    Gerçi haklısın bir halt yapamazsın sen o parayla

• Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.

Vehb bin Münebbih der di ki: Birgün şeytan, Davud'un (a.s.) oğlu Süleyman'ın (a.s.) önüne çıkmış. Süleyman (a.s.) ona: "Eğer sen kendilerine yetişirsen Muhammed (s.a.v.) ümmetine ne yaparsın?" diye sormuş. Şeytan şu karşılığı vermiş: -Onlara dünyayı öylesine süslerim ki, onlardan kimi için para, 'Lâ ilahe illallah' tevhidine şehadet etmekten daha sevgili olur.

• Allah para veriyor akil vermiyor , akil veriyor para vermiyor

• Malesef aynı kaderi paylaşıyoruz kardeş, benimde yaklaşık iki milyon birikimim var ancak bu yeterli değil batmanın eşiğindeyim.
  • Hepsini anladim da kredi kartini mal varligi olarak kabul etmek neyin kafasidir onu çözemedim.

• Herkes şu çocuğa 5 lira yollasın da sussun artık

• turbo sen hastasin

• Bisen buradaki liselilere bakma hayatlarında 10 milyar görmedikleri için çok para zannediyorlar işer ciddiye binince çok küçük paralar maalesef, bir de limiti kazancına göre ayarlıyorlar yeni yasaya göre eczanenin geliri senin hesabına mı yatıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo bu yıl zengin olursun kardeşim.

Az sabır
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.