Şimdi Ara

Makyajlı Civic bizi teğet mi geçti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014'te geleceği söylenen makyajlı Civic'lerden, 2014 ikinci çeyreğin ortalarına gelmiş olmamıza rağmen hala ses seda yok. Son durumla ilgili bilgisi olan var mı?

• o makyajlı kasa abd de sanırım buraya gelmez.
  • Sene sonunda hondada satis yapan elemana sormustum. Hic haberim yok. Yok oyle bisey dedi. Ya da anlamamazligami verdi ne. Bencede bizim ulkeye gelmeyecek sanirim o versiyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Makyajlı Civic bizi teğet mi geçti?

amerikadaki 2014 civic...gelmesi beklenen bu mu?
  • Ön taraf çok çirkin olmuş.
  • Gelmesede olur civicin tasarımı çöp oldu bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu gösterge tasarımı klasik tarzda olsa hiç düşünmeden alacağım araçtı Civic.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En son satış temsilcimle görüştüğümde (1 ay önce) makyajlı kasanın sene sonuna doğru geleceğini, Amerika versiyonuyla alakası olmayacağını, arka tarafın neredeyse hiç değişikliğe uğramayacağını öğrendim. Kendisine oldukça güvenirim, %99 dediği gibi olacaktır.
  • Bir an evvel gelmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_ec

En son satış temsilcimle görüştüğümde (1 ay önce) makyajlı kasanın sene sonuna doğru geleceğini, Amerika versiyonuyla alakası olmayacağını, arka tarafın neredeyse hiç değişikliğe uğramayacağını öğrendim. Kendisine oldukça güvenirim, %99 dediği gibi olacaktır.

Bende aynı şekilde arkasının değişmeyeceğini ve haziranda geleceği bilgisini aldım bir kaç gün önce bayiden.
  • Arkasının kesin değişmesi lazım. Bir önceki kasa nerede yeni kasa nerede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dererhan

Şu gösterge tasarımı klasik tarzda olsa hiç düşünmeden alacağım araçtı Civic.

Herşey dört dörtlük olmaz hocam.. "tam benim istediğim araç" denebilecek bir araç yok.
    İlla ki üç beş sevilmeyen şey olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

quote:

Orijinalden alıntı: dererhan

Şu gösterge tasarımı klasik tarzda olsa hiç düşünmeden alacağım araçtı Civic.

Herşey dört dörtlük olmaz hocam.. "tam benim istediğim araç" denebilecek bir araç yok.
    İlla ki üç beş sevilmeyen şey olur.

Sevmediğim kısım dış tasarımda veya gözden uzak bir yerde olsa neyse ama sürekli göreceğim, içinde oturacağım kısım olunca yapacak bir şey kalmıyor maalesef. Accord gibi olsa daha güzel olmaz mıydı?
  • Cuma günü arabayı servise (Ankara-Bora) götürdüğümde üst katta biraz araçları inceledim, FB7 Civic'e bakarken bir satış temsilcisi geldi sordum kasa değişimi ya da makyaj olacak mı dedim 2016'ya kadar bir değişiklik olmayacak dedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.