Şimdi Ara

Makyajlı 2021 Dacia Duster Türkiye fiyatı açıklandı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
19.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pilamimarsu

Tucson Elite 4x4 1.6 T-GDI DCT sahibi olarak bu araç bu fiyata muazzam ötesi olmuş. Tek ama tek eksik diyebileceğim yıllardır ama yıllardır kullandıkları yarım yamalak çok kötü görünen 4 kollu direksiyonu değiştirmeleri olur. Haricinde 250 bin tl ye oldukça dolu,150 beygir ve çift kavramalı edc li, C segmente yaklaşan boyutlu bir SUV almak imkansızz.

Bir de cam tavan..

• quote:

Orijinalden alıntı: ladro

Buna vereceğim paraya köylerdeki amcalarımdan 2009 öncesi Ford Connect alırım

Aldığım para kadar da harcama yapar, her şeyini ama her şeyini değiştiririm.

Üstüne daha bir 80-100 bin daha artar

Üstüne bunun gittiği her yere de gider

Ya da ben aşırı fakir ruhluyum ve 100 sene öncesinin teknolojisini bu fiyatlara almaktan iğreniyorum
    Şirkette iki araçta var 4x2ye rağmen zerre alakası yok connect en ufak yerde altını vuruyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar 1.7 bilgisayar alınmaz bu zamanda mesajı aslında dh forumun özetidir.

Yok 2009 da 40000 liraymış bu hurdaya 200000 verilirmiymiş.Kimse bu fiyatlardan felan memnun değil ama gerçekler bunlar kabullenmeniz lazım artık.Kurlar ortada.Senin 5 sene onceki 200000 liran 200000 lira değil artık.

Sarı siteye girsen 2015 modeline 200000 yazıyolardır bakmak bile istemiyorum.

Fiyatlandırma gayet iyi.

• Çok güzel araba blue DCI olanı beğendiğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce polo alacakken clio bakıyım demiştim. Sonra bayideki dusterıda bir inceliyim dedim. Kapıyı açmamla kapının tekrar kapanması bir oldu. Alla alla ne oluyo dedim. Kapıyı tekrar açtım, nerdeyse dusterın kapı kolu elimde kalacaktı, kapı tekrar gitti geri geldi.. o kadar sağlam bir kapısı vardı.. kapı açma kolu ise off sanırım incecik bir yay tutuyor. İki defa o şekilde açsaydım kesin elimde kalmıştı. hele o sıfır dusterın içindeki iğrenç sıfır plastik kokusunada mağdur kalınca.. usulca kapıyı kapattım sakatlık çıkmadan..

Sonra vw bayiine gittiğimde kendime gelmiştim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 28 Ağustos 2021; 0:29:43 >
  • Gelen full paketlerin hepsi satılmış, Eylül partisinde de birçok araç hazır musterili.
    Muhtemelen otomatik seçeneği gelmesiyle zaten 1. sırada olan satışları katlanacak Duster'ın.

• neyse henüz 300 bin tl civarı olmamış. buna da şükür

• Fiyata pahalı deniyor ama bu fiyata muadili araç yok gibi. 70 yaşındaki dedem için yazlık yerde kullanıcak otomatik vites altı yüksek araç bakıyoruz. Benzer fiyatlara başka önerisi olan var mı?

• Araç 9.5 saniyede 100e çıkıyor, Duster için gereksiz süratli olmuş bu kombinasyonla (1.3 150 hp EDC)

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt
    Dedene 150 bglik öneririm tarlası varsa onu sürer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Dedene 150 bglik öneririm tarlası varsa onu sürer

Yazlıkta ne tarlası?Duster harici önerin yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Yazlıkta ne tarlası?Duster harici önerin yok sanırım.

Alıntıları Göster

Salla kardeşim bu boş boş yorum boş kafaları, bu fiyatlara Duster dan daha iyisi yok.

• Dustera laf sokmaya calısan arkadaşları anlayabiliyorum, fakat onlara saygı duymuyorum. Niye? Çünkü herkesin bir alım gücü var ve herkes ayağını yorganına göre uzatmaya çalışır. Mesala size en basitinden; 4 çeker Toyota, Wolswagen, Bmw, Hundai Skoda, 250 bin TL oldu da biz mi almadık diye sorsam. Ardında da, lütfen Duster ın satıs rakamlarına bir göz atın arkadaşalar, bu araç için Avrupa da çöp demek kolay, ama Avrupa da satılan en ucuz ve katagorisinde en çok satan araçtır demek çok mu zor, diye sorsam. Yani Avrupalı aptal da biz mi akıllı oluyoruz demek istesem...

Ama olaya şöyle bir mantıkla yaklaşırsak...Peki bu aracın yerine 3 5 yaşında ama daha konforlu, ama daha kaliteli ve daha donanımlı araçlar var, onlara neden bakmayalım? Doğru, bakalım, bakalım da onlar bile şuan temiz olanları (ki bulabilirsen)

300 den başlıyor ve benim bütçemi aşıyor. Daha ucuzlarına inersek de çoğu ağır hasarlı çıkıyor.

Neyse esas soruna gelirsek arkadaşlar, burada hepimiz bir şekilde haklıyız galba. Böyle bir vergi sistemi (otv) içerisinde ne beklenebilir? Doviz kurlarına bakın yeter. Aklıma gelmişken...Dönemin Mrkz.bankası başkanına, dolar ne olacak diye soruldu, başkan da "niye dolarla mı maaş alıyorsun? dolarla mı iş yapıyorsun" demişti. Ben de içimden, keşke bize her şey müstehak olmasaydı demiştim...

Herkesin işi rast gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vın art -- 1 Eylül 2021; 14:7:42 >

• Fiyat ötv dolayısıyla pahalı. Doğru. Ama 4 teker 1 direksiyon diye gömenler sanırım aracı hiç kullanmamış. Sorunsuz, geniş ve ekonomik. Ve sağlam. Bizde 9 adet Duster var. Tamamına yakını mermer ocaklarımıza gidiş gelişte vs. pek de düzgün olmayan yollarda kullanılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Fiyat ötv dolayısıyla pahalı. Doğru. Ama 4 teker 1 direksiyon diye gömenler sanırım aracı hiç kullanmamış. Sorunsuz, geniş ve ekonomik. Ve sağlam. Bizde 9 adet Duster var. Tamamına yakını mermer ocaklarımıza gidiş gelişte vs. pek de düzgün olmayan yollarda kullanılıyor.

Bizde de 3 tane var.

Bir tanesi Türkiye'ye ilk gelen Dusterlardan (Dizel 4x2 2011 model)

Hâlâ kullaniyoruz. Sadece 20bin de bir yıllık bakıma giriyor, çok şükür hiç yolda bırakmadı.

Diger ikisi de LPGli versiyon.

Biri 2020 1.6 ECO-G

Diğeri 2021 1.0 Turbo ECO-G

Türkiye şartlarında yıllarca binilecek on numara araç. Kim ne derse desin 

• perfectstranger09 P kullanıcısına yanıt

faydalı olmuş. özetle 90 ı geçmeyecek bir araç. gerçi heryer hız tuzağı dolu geçmemek de en iyisi.

• sonra diyorlar ki millet niye coine sardı ? niye sarmasın ? tl kazanarak işin içinden çıkılacak gibi mi ?

• kurunc kullanıcısına yanıt

Çünkü Kadjar satışlarını engelliyor,insanlar daha ucuza Duster 4x4 EDC tercih ediyor...

• sssemih24 kullanıcısına yanıt

Sürekli 4X4 değil,bir anahtar var durup onu çeviriyorsun 4X4 oluyor ama 80 km.hızı geçince kendiliğinden 4X2 ye dönüyor...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.